Voi ce ziceti?
Raspunsuri - Pagina 2
kid spune:
My_Lady Numele, pe care l-ai mentionat, este al directoarei gradinitei. Insa chiar nu cred ca ea ar posta un asemena mesaj. Probabil cineva cu care a avut ceva neintelegeri, un angajat, un parinte.
Multe din lucrurile spuse de respectivul user nu sunt adevarate. Si modul de exprimare lasa mult de dorit.
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kid My_Lady Numele, pe care l-ai mentionat, este al directoarei gradinitei. Insa chiar nu cred ca ea ar posta un asemena mesaj. Probabil cineva cu care a avut ceva neintelegeri, un angajat, un parinte. Multe din lucrurile spuse de respectivul user nu sunt adevarate. Si modul de exprimare lasa mult de dorit. |
posibil
Blackmoon Lady&lipishtocul

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui muffin Mylady, ai citit prea multe romane politiste ieftine. ![]() |
daca am uitat sa iti cer bani pentru unele mai scumpe

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
JuliaSM spune:
Postarea o fi a unei directoare de gradinita careia i s-au adus muulte acuze,pe care nu le considera dumneaei justificate: cum ca nu lasa ca in gradinita sa fie organizate serbari,ca ia din fondurile si din mancarea copiilor,ca a falsificat semnaturi pe procesul verbal cu privire la materialele necesare,in locul celor care au lipsit de la sedinta,iar pe ceilalti i-a fortat sa semneze samd.Pare postarea cuiva care musteste de indignare si care a dat drumul unui mesaj plin de autoironie si de exagerari carora le da curs,tocmai pentru a sublinia contrariul,cum ca ea,doamna directoare de gradinita,NU AR FACE ASA CEVA IN RUPTUL CAPULUI,de aici si uzul atator forme de stil in mesaj.
Daca mesajul a fost scris intr-adevar de o directoare de gradinita,implicit cadru didactic...e grav,mai ales prin limbajul folosit.Ce lucruri se povestesc in mesaj,asta e alta poveste.Intotdeauna adevarul e undeva la mijloc.
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui JuliaSM Postarea o fi a unei directoare de gradinita careia i s-au adus muulte acuze,pe care nu le considera dumneaei justificate: cum ca nu lasa ca in gradinita sa fie organizate serbari,ca ia din fondurile si din mancarea copiilor,ca a falsificat semnaturi pe procesul verbal cu privire la materialele necesare,in locul celor care au lipsit de la sedinta,iar pe ceilalti i-a fortat sa semneze samd.Pare postarea cuiva care musteste de indignare si care a dat drumul unui mesaj plin de autoironie si de exagerari carora le da curs,tocmai pentru a sublinia contrariul,cum ca ea,doamna directoare de gradinita,NU AR FACE ASA CEVA IN RUPTUL CAPULUI,de aici si uzul atator forme de stil in mesaj. Daca mesajul a fost scris intr-adevar de o directoare de gradinita,implicit cadru didactic...e grav,mai ales prin limbajul folosit.Ce lucruri se povestesc in mesaj,asta e alta poveste.Intotdeauna adevarul e undeva la mijloc. |
si varianta asta e de luat in seama, Julia!

nu,muffin?

andruskandu spune:
...
| citat din mesajul lui My_Lady0091 iar userul e cati..de la ecaterina cred. iar dumi..numele de familie..de la dumitrache. dumitrescu...ar putea fi verificata..daca ar copil acolo, zic ![]() |
My_Lady, pai chiar ai citit muuulte romane politiste... numele mentionat este cel dat la profil. Si cum eu am intrat prima la datele userului.... curiozitatea, de'... profilul nu mai fusese accesat de nimeni(!)

My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui andruskandu My_Lady, pai chiar ai citit muuulte romane politiste... numele mentionat este cel dat la profil. Si cum eu am intrat prima la datele userului.... curiozitatea, de'... profilul nu mai fusese accesat de nimeni(!) ![]() Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii (Vrajitorul din Oz) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici [/font=Georgia][/size=3] Poznele lui Andrei Nasterea lu' Andreiwww.dropshots.com/andruskandu" target="_blank"> PozeAndrei Muzica mea![]() BAZAR UNIC!!! Andreea mamica fericita de[/purple] Andreiut Puiut 11.06.2006 |
eu nu am avut curiozitatea sa il accesez
nu citesc romane politiste, nici scumpe, nici ieftine, spre disperarea d-rei muffin(desi eu cred ca e un domn, un fel de dr Jekyll si mr.Hyde
eu cred ca e chiar directoarea care a postat acest mesaj...cu iz retoric, tocmai pentru a lasa loc ca parintii care isi duc copii acolo sa spuna contrariul.
ma gandesc ca e mai mult o lezare a ego-ului profesional si a stimei de sine si cauta dreptate intr-o maniera comico-tragica
probabil ca acel cineva care a suparat-o taaaaaare e membru
,asta explicand de ce a postat aici.varinta doi:e o persoana care are probleme cu conducerea gradinitei si a constatat niste hibe in sistemul de acolo, undele posibil exacerbandu-ule si a postat mesajul cu "voi ce ziceti"..ca si cum ar intreba mai degraba "voi ce ati face"..singura inavertenta...emoticonul care zambeste.nu se potriveste si ma face sa raman la prima varianta.
varianta trei: o terta persoana, care are ca scop promovarea negativa a acestei gradinite, din motive personale sau profesionale..ceva de genul "ha-ha-ha...ia uite ce am auzit eu" sau posibil sa fie cineva care a deschis o noua gradinita particulara aproape de gradinita in cauza si are nevoie de "material didactic"
orice e posibil...
un motiv exista deoarece se prezinta niste date individualizate!

fiona67 spune:
Catidumi a prezentat intr-un stil metaforic ceea ce de fapt se intampla in sistemul de stat.
Daca ar fi uzat de alt stil toata lumea i-ar fi sarit in cap ca ce dovezi are si daca le are de ce nu le-a prezentat autoritatilor..
Ce e asa greu de inteles?!

Povestea unui licurici [/font=Georgia][/size=3]
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
PozeAndrei
Muzica mea
mamica fericita de[/purple]
Andreiut Puiut 11.06.2006