Voi ce ziceti?

Voi ce ziceti? | Autor: catidumi

Link direct la acest mesaj

Haideti sa va spun ceva...
Cand am facut sedinta cu parintii de la toate grupele din gradinita, inainte de a incepe "scoala"... le-am bagat chestia cu banii ca nu ne ajung... ca s-au scumpit toate... evident ca fraierii nu au pus botul... dar i-am pus sa semneze procesul verbal... muuuuhaaahaaa... evident ca si "ACORD"... iar pe boii care nu au venit... i-am semnat eu... se poate verifica! Dar nu spuneti la nimeni!!!
In afara de faptul ca le cerem 15 lei pe zi contributia de hrana pentru copii lor, le mai iau niste banuti... dar... sssst... fara chitanta... doar asa ca sa imi bat joc de ei!
Daca ma enervez rau de tot, il chem pe nenea care face dezinsectie in unitate cand au astia sedinta cu parintii si il pun sa dea peste copii si peste parinti cu solutie...
Azi le-am dat la copii o jumatate de mandarinuta... ... oricum de obicei cam asa fac... nu le mai dam biscuiti... le dam numai 1 biscuite... pai ce vreti sa se ingrase? Nu de alta dar la sfarsitul de saptamana trebuie sa vina dubita sa incarcam ce nu s-a "mancat"... muuuhaaahaaa... sau mai bine zis ce nu s-a dat sa fie mancat... pai ce credeati ca eu dau bani pe marfa din boutique?
Aaaaaaa... si cica niste golani au si inregistrat-o pe una de la inspectorat care oricum mi-a luat si imi va lua apararea totdeauna... pentru ca imi permit!
Aaaaaaaaaa... de facut serbari in cadrul unitatii... ce ziceti? Ii las? Hai mai!... De ce sa ii las?
Oricum am inspectoratul de partea mea, garda financiara nu se baga, pe la minister... ma scoate administratora... ca tot ea m-a adus aici... deci... nu imi fac griji!
Multe mai fac si eu la "gradinita mea" (nr. 116, Bucuresti, Sector 1)... ca doar nu este a LOR!!! Dar nu imi pasa decat ca am "servici"... si apa "sursura" de pe la izvoare...

...voi ce mai ziceti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui catidumi

Haideti sa va spun ceva...
Cand am facut sedinta cu parintii de la toate grupele din gradinita, inainte de a incepe "scoala"... le-am bagat chestia cu banii ca nu ne ajung... ca s-au scumpit toate... evident ca fraierii nu au pus botul... dar i-am pus sa semneze procesul verbal... muuuuhaaahaaa... evident ca si "ACORD"... iar pe boii care nu au venit... i-am semnat eu... se poate verifica! Dar nu spuneti la nimeni!!!
In afara de faptul ca le cerem 15 lei pe zi contributia de hrana pentru copii lor, le mai iau niste banuti... dar... sssst... fara chitanta... doar asa ca sa imi bat joc de ei!
Daca ma enervez rau de tot, il chem pe nenea care face dezinsectie in unitate cand au astia sedinta cu parintii si il pun sa dea peste copii si peste parinti cu solutie...
Azi le-am dat la copii o jumatate de mandarinuta... ... oricum de obicei cam asa fac... nu le mai dam biscuiti... le dam numai 1 biscuite... pai ce vreti sa se ingrase? Nu de alta dar la sfarsitul de saptamana trebuie sa vina dubita sa incarcam ce nu s-a "mancat"... muuuhaaahaaa... sau mai bine zis ce nu s-a dat sa fie mancat... pai ce credeati ca eu dau bani pe marfa din boutique?
Aaaaaaa... si cica niste golani au si inregistrat-o pe una de la inspectorat care oricum mi-a luat si imi va lua apararea totdeauna... pentru ca imi permit!
Aaaaaaaaaa... de facut serbari in cadrul unitatii... ce ziceti? Ii las? Hai mai!... De ce sa ii las?
Oricum am inspectoratul de partea mea, garda financiara nu se baga, pe la minister... ma scoate administratora... ca tot ea m-a adus aici... deci... nu imi fac griji!
Multe mai fac si eu la "gradinita mea" (nr. 116, Bucuresti, Sector 1)... ca doar nu este a LOR!!! Dar nu imi pasa decat ca am "servici"... si apa "sursura" de pe la izvoare...

...voi ce mai ziceti?

Si ce anume vrei sa demostrezi cu acest topic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui catidumi
...voi ce mai ziceti?

Ce sa mai zicem? Ca ai gresit forumul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

deci care e ideea?
suntem noi mai tampe sau esti tu prea subtila?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Cu atatea dovezi cred ca poti cu usurinta sa o dai jos pe directoare si sa indrepti neregulile astea. De ce nu apelezi la presa, daca directoarea e mana in mana cu inspectoratul si ministerul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Poate cine a moderat subiectul a inteles despre ce e vorba si ne lumineaza si pe noi.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

ori userul explica la modul retoric ce se petrece la acea gradinita si faptul ca nimeni nu ia nicio atitudine ori e o reclama negativa asupra institutiei facuta de careva ce are interes personal sau profesional.
eu asta am inteles.dar mai degraba ar fi prima varianta!
iar userul e cati..de la ecaterina cred. iar dumi..numele de familie..de la dumitrache. dumitrescu...ar putea fi verificata..daca ar copil acolo, zic

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

Mylady, ai citit prea multe romane politiste ieftine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

mda,ma rog,fiecare cu pasarica lui!dar userul asta are un stol!
insa cred ca asta e realitatea din multe gradinite de stat.
maica_mea a fost asistenta medicala la o gradi, pe timpul lui raposatul.si din pacate toti erau supusi directoarei.masa zicea ca dura 5 min, cine manca bine cine nu, iar bine.mancarea neatinsa se indesa in sacose(bineinteles a directoarei era cea mai incapatoare) iar ce era ramas de la masa copiilor se ducea direct la troaca porcilor ...corect,tot ai directoarei!si nimeni nu zicea nimic!
ma ingrozesc ce poate fi in zilele noastre in unele gradinite si ce pot indura copilasii din partea unor brute.
si NU, maica-mea nu ne aducea acasa mai nimic, nu ca o dezvinovatire, dar stateam la tara, aveam ograda cu de toate si lua pe "sub tejghea" de la "casa de comenzi".dadea un pic din coate, insa nu fura de la gura copilasilor.

Mergi la inceput