Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui tutz

Am cheltuit vreo 130 de lei pe produse Tommee Tippee - lingurite, farfurioare, canita, bavetica, etc. Normal ca trebuia sa iau si o jucarie.... Abia astept sa-mi ajunga
(Doamne, am promis ca nu mai cheltui atatia bani pe copil )

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

De pe ce site?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Salutare la toata gashca de mamici si pitici,
Noi mai mult ne plimbam ziua ,de aceea nu prea intru pe net ...
Uram si noi La multi ani! sarbatoritilor de azi
Am citit un pic din urma....noi fol tot pampers 3,aveti bbei dolofanei nu gluma de ati trecut pe marimea 4
Adelina ai inceput deja diversificarea?...felicitari

Am mai pus si noi niste poze pe FB

http://www.facebook.com/album.php?fbid=113773488698017&id=100001961002918&aid=19517

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

nu merge linkul arianna...

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui idalis

nu merge linkul arianna...

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

Da ca am setat doar prietenii de aia,dar o sa le pun pe alt link

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

mie mi-a mers link-ul ariannei! trebuie sa fi logata pe facebook ca sa iti deschida! si probabil prietena Ariannei ca poate nu are pozele publice! Arianna, am inceput diversificarea cu cereale pt ca a luat doar 300 de grame in ultima luna!! si nu are ce sa-i strice cerealele ca i le fac cu laptic de-al meu si il mai ajuta si la reglarea kk-utei ca facea f mult si f des si f apos! azi a facut doar o data si consistenta normala! o fi si de la fier dar si de la cereale!
Mari, bravo lui Vladut ca ii place fierul, eu l-am gustat si e oribil!
Office, noi folosim pampers, uneori premium care, uneori baby active, nr 3! suntem slabuti, nu vom trece de graba la nr 4!
Tutz, crezi ca daca nu-i place bibe va bea din canita cu cioc? eu i-am luat de la avent si sper sa o folosesc dupa ce mai creste, ca acum nici o sansa!

in seara asta i-au placut si mai mult cerealele!dar trebuie sa-l las si pe el sa prinda de lingurita ca altfel se enerveaza! merge tare mult si pe bavetica dar nu-i stres! avem bavetici cu scai...mare tampenie, ca si-o trage de la gat! trebuie sa ii iau cu capsa sau sa se lege!
cred ca pana mai creste nu mai merg nicaieri cu el! am fost iar la sora-mea si iar a facut scandal si si-a dat tot programul peste cap! unde ieri il culcam in 5 minute si a dormit tare mult, azi numai cu scandal si iepureste! cum am ajuns acasa cum a inceput veselia, si gangureala!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

MARI si eu am citit intr-o seara din urma pe cand urma sa nasc si mi-au dat lacrimile de emotie,oare mesajele alea cat timp raman aici in calc.?
Si noi fol. tot pampers 3 si inca ne mai este bun

Azi am fost si noi la plimbarica iar pe drum Carina ne-a cantat in premiera pt. prima data,nu mult ca a obosit repede,o sa mai iesim si maine sa vedem cu ce ne incanta
Am dat aparatul foto la soramea si parca sapt. asta atetea lucruri noi a facut Carina si mi-e o ciuda ca nu o pot filma sau poza,azi dimi pe la 8 cand m-am trezit Carina era intoarsa invers cu capul la picioare avea o pozitie asa de ciudata,si nu am putut sa-i fac poza

Ok gata cu povestile eu cred ca plec la un filmulet si apoi la

va pup si somn usor

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Am reusit sa citesc din urma
Si noi tot pampers nr. 3 folosim si din cate vad Matei nu a mai luat in greutate ca sa trecem la urmatoarea marime.
Eu ma uit pe net pentru un aparat de aburit. Aveti idee care sunt mai bune si la un pret acceptabil?

Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/ZiuaMea?authkey=Gv1sRgCLHE0ayI3tSXMg#5576527918362979410
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/BotezScaldatoare#5573577689511718722

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Mari-Mariuk
membru junior
Trimis la: - 28/08/2010 : 13:36:50

AM NASCUT!!!!!
IERI DIMINEATA, EU SUNT BINE!!!VLAD E BINE!!!!!
pentru detalii contactati-ma la nr de tel din Docs

Mariuk 34+

nu va e dor de perioada in care se anuntau nasterile? ...m-a apucat iar cheful de citit din urma...

Mari, nu tu ai fost cea care ai postat noapte la ora 3 sau 4 ca raportezi dop pierdut si apa rupta? Parca asa imi amintesc Ce emotii am avut pt tine :))) desi abia te cunosteam, dar imi erai foarte simpatica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

bombonici...si mie mi-e dor de momentele in care urmaream cu emotie cine a mai nascut,,,cand imi vine randul...
daaaa...acum 1 an aveam simptome de ...gravi, pe 26 feb mi-am invitat sotul (pe atunci doar iubit) la restaurant, l-am cerut de barbat si i-am dat cadou testul... cu 2 liniute...ce vremuri domne
eee, si azi 5 luni, am fost la dr a facut rotarix si si-am dat martisor special ( pozele alea draguta)superincantata dr
Pit e ok, in continuare doar san, are 7900g si sanatos tun

ete asa trece vremea
va pup si va doresc o seara placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

De pe ce site?

Mamica lui Albert (17.10.2010)

De pe bookline.ro
Aduc produsele din Ungaria, si sunt pe super pret, si livreaza in romania. Singurul inconvenient este ca siteul e in maghiara. Dar daca reusesti sa megi pe simtite sa stii ca gasesti multe lucruri pt bebe, mancare/accesorii/jucarii.

Mergi la inceput