Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

doina, eu mi-am comandat de pe amazon, la recomandarea Luanei, aparat de gatit cu aburi si blender de la philips-avent! trebuie sa-mi ajunga pana pe 7 martie, dar avand in vedere marca si faptul ca in ro e peste 700 ron, eu zic ca e f bun! pe amazon e 360 ron cu tot cu transport!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui pop_adelina

Tutz, crezi ca daca nu-i place bibe va bea din canita cu cioc? eu i-am luat de la avent si sper sa o folosesc dupa ce mai creste, ca acum nici o sansa!

in seara asta i-au placut si mai mult cerealele!dar trebuie sa-l las si pe el sa prinda de lingurita ca altfel se enerveaza! merge tare mult si pe bavetica dar nu-i stres! avem bavetici cu scai...mare tampenie, ca si-o trage de la gat! trebuie sa ii iau cu capsa sau sa se lege!

Adelina, nu cred, ci sper Macar incercam, daca nu ii place acum, oricum de la 6 luni va trebui sa se obisnuiasca sa bea ceai si apa din paharel.

Memoria mea defecta nu mai stie ce fel de cereale i-ai dat la Darius, mai scrii odata? (mi-e lene sa caut )
Da-i si lui o lingur ain mana, poate ii ajunge, si tu cu cealalta sa-i dai papa. Iar bavetici noi avem de toate, dar alea cu capse sunt cele mai sigure, restul si le scoate (noi deocamdata folosim pt saliva excesiva)

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camy81
Si noi fol. tot pampers 3 si inca ne mai este bun

Noi folosim Moltex nr 3. E mai mare decat Pampersul, care ne ajunge doar daca face pisu, cu kk de obicei avem incidente. Moltexul are partea absorbanta mare pana la brau, si absoarbe tot ce se scurge pana acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui tutz

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Mari-Mariuk
membru junior
Trimis la: - 28/08/2010 : 13:36:50

AM NASCUT!!!!!
IERI DIMINEATA, EU SUNT BINE!!!VLAD E BINE!!!!!
pentru detalii contactati-ma la nr de tel din Docs

Mariuk 34+

nu va e dor de perioada in care se anuntau nasterile? ...m-a apucat iar cheful de citit din urma...

Mari, nu tu ai fost cea care ai postat noapte la ora 3 sau 4 ca raportezi dop pierdut si apa rupta? Parca asa imi amintesc Ce emotii am avut pt tine :))) desi abia te cunosteam, dar imi erai foarte simpatica

nuuu eu am plecat repede la spital ca aveam contractii la 5 minute maxim si era apa rupta deja...fara dop cazut inainte (s-o fi scurs incet, incet si nu s-a observat). Mesajul ca am nascut l-a scris de fapt o verisoara de-a mea, ca eu n-0am avut net, dar i-am spus userul si parola si v-a anuntat ea...eu v-am speriat cu nasterea prematura

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Si eu mai recitesc capitole din odiseea noastra si imi aduc aminte cui drag de perioada de

Citat:
Citat din mesajul lui Paticut
buna dimineata,

wow.. ce impresionant!
Bravo Ana! sa-ti dea Dzeu tot ce e mai bun pe lume alaturi de printesa ta Maia!

nu stiu cat de mult ati observat dar ca niciodata aici pe Dc in odiseea noastra au fost emotii la cote inalte, am fost unite in spirit si dorinta de a sti ca totul e bine, aproape ca fiecare din cele ce au scris si sunt sigura ca si doar cele ce au citit (si eu printe ele) au dat un pic de ajutor cu sufletul si cu gandul la Ana! Bravo Ana - si Bravo gastii de sept-oct 2010! acest spirit ar trebui sa ne insoteasca mereu.

nu mai gasesc alte cuvinte sa exprim emotia din mine!
un buchet mare de pentru toate!

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - Miron Petru si 35+ cu

Ce frumos! Pacat ca acel "spirit" ne-a parasit!!.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Vlad urla...foame nu ii e, baita i-am facut, dar are nervi in c..
Incerc sa il adorm si ma bag si eu la nani...
Noapte linistita!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doina_1984

Am reusit sa citesc din urma
Si noi tot pampers nr. 3 folosim si din cate vad Matei nu a mai luat in greutate ca sa trecem la urmatoarea marime.
Eu ma uit pe net pentru un aparat de aburit. Aveti idee care sunt mai bune si la un pret acceptabil?

Doina, eu m-am decis la un aparat Philips normal, in magazine e in jur de 190-200, dar am gasit pe okazii.ro si mai ieftin. O sa-l folosim si la gatit pt noi, poate ne apucam sa mancam mai sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

tutz, voiam sa-i iau millupa simple, dar i-am luat nestle orez cu roscove ca cica sunt bune pt kk des cum aveam noi!
si io trag speranta ca va folosi canita cu cioc mai incolo pt ceai si apa! Darius are boala pe bavetici! daca nu si le trage de la gat le ia si le papa! o sa-i iau cu capse neaparat ca are la baleee! acum i le pun pe dedesupt ca sa nu-i ajunga umezeala la piele si il scimb mai des! am incercat cu alta lingurita in mana, dar tot aia care aduce papa e mai interesanta, desi sunt la fel! mie imi place la nebunie momentul mancatului cu lingurita! ma amuza tare ce mutrite face si cum face botic de concentrare sa prinda lingurita si in timp ce eu iau din castronas el isi baga pumnu in gura, apoi se manjeste pe toata fata...e tare haios si cu rabdare si voie buna e o experienta tare placuta!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Fac si eu prezenta astazi pe inoptat. De maine si eu intru in categoria celor ramase singure pana vineri noaptea.
DOINA si si eu am cautat aparat de papa , cel de la avent e bun da scump rau , si pe amazon nu stiu sa ma dau , asa ca raman lacele de aici , eu cred ca o sa iau un Baby Moov , cica e 5 in 1 , si brevi mai are si tot asa si Petit Terraillon dar are capacitate mica.

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

[Buna seara si de la noi]. Ma duc sa citesc din urma si poate revin

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput