Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Paula, nunta am avut-o pe 19 aug 2006, cred ca ceda mai calduroasa zi din acel an, dar petrecerea am avut-o la un restaurant pe un deal, la Magura Verde. Eiii, acolo noaptea era chiar racoare, eu cum tot ieseam infierbantata de la dans si transpirata, afara racoare, dup-aia drum pana in Italia, nemancata cam de-o saptamana, am facut o pneumonie de toata frumusetea. Nu puteam respira, aveam buzele vinete, aratam ca un cadavru, ma si simteam ca unul si fiind intr-o tara straina, nu mergea cu automedicatia, asa ca hop la camera de urgente, acolo niste perfuzii analize, tratament(interdictie de a ne continua plimbarea, nerespectata de noi) Tot sejurul am fost praf... am fost la Nissa, vreme superba, n-am intrat in apa, ca deh, eu bolnava (din solidaritate nici sotul n-a intrat), am ajuns si in Venetia, de rau ce-mi era nici nu vroiam sa aud de plimbare cu gondola, si asa mi se facuse rau de la toata senzatia aia cu apa in jur... Cam asta a fost luna mea de miere... de cat de pasionala am fost nici nu mai zic...

Puiutz, chiar spuneau fetele mai devreme, daca nu e cu stare febrila, e ok sa faceti vaccinul. Eu cand i l-am facut pe ultimul lui V, erau 2 copii raciti si l-au facut si ei. Sanatate!!

Sa va spun ca iar m-au luat rinichii?? Azi noapte abia puteam respira, cand il iau pe Victor in brate zic ca ma prabusesc. Am luat-o iar cu ceai de merisor. Trebuie sa merg la un ecograf...

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic
Azi Raducu mi-a adormit in scaun in timp ce il hraneam cu lingurita Iacata-l www.facebook.com/photo.php?fbid=10150122921519873&set=a.10150106755224873.282994.530564872&theater#!/photo.php?fbid=1627449041978&set=a.1615523143838.2079231.1109101712&theater" target="_blank">aici

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

nu-mi vine sa credddd ...super super

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Oana, ti-am trimis PM. Eu vreau mai multe jucarii...ca nu mi-e chiar plina casa. Mai am un pic de loc in baie si in camara...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

asa e si la mine, daca te consoleaza putin...ma pregatesc sa iau Flash-ul la studiat

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

La noi nu a fost destul de grav cat sa-i dea aerosoli...sau cel putin
Fete care mai aveti bebeii cu nasuc infundat: le-ati facut vaccin in perioada respectiva? Am mai intrebat si in capitolul trecut, poate acum imi raspunde cineva ...

puiutz, cred ca ti-a raspuns atunci aelita. dar nu stiu de ce la noi aici e diferit , doar daca are copilul febra se amana vaccinul, daca e racit se face

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

ioi, abia acum a adormit, dupa o ora jumate de incercari!!! nu mi-a mai facut asa de cand avea cateva sapt. E satul, e schimbat... nu are febra. L-am mai aspirat, dar pe nari nu se vede nimic, dar ies ceva aposi, insa parca ies din fundul creierului, ca se ineaca Vlad cand ii trag mucii si isi facea greata. Asa ca nu ii mai scot decat o data pe zi. OF!!!! Macar bine ca nu are febra! Is rupta!
ma bag la citit!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Bambi, daca se trezeste la 4-5 dimi, si doar papa si se culca, eu zic ca e boierie!!!

Crispro pai daca asta e boierie, perioada de pana acum doua zile cand dormea toata noaptea (inca de la 3 luni) cum sa o numesc atunci?

Bine, nu ma mai plang, aveti dreptate ... am vazut ca sunt probleme si mai mari decat astea...
De fapt nici nu ma plangeam...spuneam doar ca nu imi dau seama daca e lipsa laptelui de vina sau inceputul dintisorilor...ca nu stiu cum sa ma prind ... Ca daca ii dau lapte mananca indiferent ca ii e foame sau nu ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bambi_bv

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Bambi, daca se trezeste la 4-5 dimi, si doar papa si se culca, eu zic ca e boierie!!!

Crispro pai daca asta e boierie, perioada de pana acum doua zile cand dormea toata noaptea (inca de la 3 luni) cum sa o numesc atunci?

Bine, nu ma mai plang, aveti dreptate ... am vazut ca sunt probleme si mai mari decat astea...
De fapt nici nu ma plangeam...spuneam doar ca nu imi dau seama daca e lipsa laptelui de vina sau inceputul dintisorilor...ca nu stiu cum sa ma prind ... Ca daca ii dau lapte mananca indiferent ca ii e foame sau nu ...

Mamica lui Matei-Alexandru (22.07.2010)

La mine de cateva nopti Vlad se trezeste din ora in ora, sau de cateva ori pe ora... la Roxana asa se intampla in fiecare noapte! Of, la mine cel putin stiu cauza-raceala, dinti, suzeta. Incearca la trezire sa ii dau apa/ceai/suzeta ca sa vezi daca adoarma la loc, sau e flamand... Da cica pe la 8 luni ii apuca iar trezitul noaptea din diverse motive. Am vazut ca Matei are doar 7 luni, dar cine stie?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Iar legat de tocul usii pt jumper, io nu aveam cum , ca la mine in casa toate tocurile is asa si asa

Nu mai stiu ce s-a scris ca is asa de obosita si ingrijorata, ca nu stiu ce a avut acum seara, parca incerca sa imi spuna ceva, asa gemea cumva, si io nu ma prindeam. Of, merg sa ma culc! Multumesc tuturor pt urarile de bine! Nu va enumar, ca la cat is de obo, nu as vrea sa uit pe careva! Noapte buna!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

oana, ochidut nu sunteti sigurele care vreti reorientare profesionala...eu as vrea nu neaparat sa-mi schimb meseria ci job-ul, sa-mi fac afacerea mea, cu program flexibil, dar ceva fara investitie mare Astept sa vad ce idei au Cristinele (crispro si Cris2010) si daca nu e concurenta le fur Pe mine sincer ma ingrozeste perspectiva de a veni acasa seara si de a sta cu copilul doar o ora doua timp in care mananca, se spala si apoi se culca
Imi pare rau Oana de patania cu cresa. Sa stii ca asa e si in Cj. La 2 minute de noi e o cresa buna unde a vrut nasa sa-si duca baiatul de 2 ani. I s-a cerut sa declare inclusiv salariu, pentru ca in functie de mai multe criterii se face un punctaj, de valoarea caruia depinde acceptarea copilului Asa ca l-a dus la privat pana la urma.

Rodi, draga de Iza, o pupam sa treaca repede bronsita
Eladea, ce frumosi sunt baietii si nu mai zic de camera si jucarii Multa sanatate si voua
pentru Vladutul lui cris sa treaca toate durerile si maraielile.

Georgia, ce scumpa e Antonia

Bumble, of ce luna de miere ati avut. Ai grija de tine cu rinichii. Ceaiul de merisor stiu si eu ca-i bun. Stiu ca sunt si capsule urinal si urisan, dar sunt cam scumpe.

Paula_m ai uitat un argument pentru racusoru: daca se muta in Ms, e si aproape de socrii. Deci racusorule, haideti in Ardeal!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Rodyka, pupam Isa , sa va faceti bine repede repede si sa nu mai mergeti la doctori, sa uitati drumul spre urgente si alte celea....

M-a amuzat Raducu de Puiutz cum a adormit in scaun.

Ooana, no comment cu cresa, ce mai poti zice
Stiam insa ca e asa situatia, mai peste tot in tara. In Bucuresti nu mai zic, finii mei au multumit cu 10 maini ca au gasit loc la o cresa langa ei si fara interventii; si acum dupa un an inca se mai minuneaza ce noroc au avut. Sa ne mai zici care sunt conditiile la cresa. Stii ca si eu ma gandeam mai demult ce sa aleg, cresa sau bona, parca iti puneai si tu intrebarea asta?

Si pentru ca mi-ati trimis urarile voastre de bine pt mutare si vroiati poze, v-am trimis invitatie pe contul comun.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Sanatate multa Isei. Rodyka sunt convinsa ca o sa o scoateti voi la capat cu bronsita asta.

Cristina,noapte usoara.

Am culcat si eu piticul si acum merg la dus si apoi la somn. Atat s-a marait in dupa-amaiza asta, incat ma simt ca si cum m-ar fi batut cineva. Ma doare capul si ma dor toate oasele.

Va pup pe toate si sanatate multa la bolnaviori.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput