Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Ilinca, nu sunt f sigura ca faptul ca e aproape de socri e un plus
Cristina, stiu ca e greu. Dar imediat trece. Eu ii scoteam tot timpul mucii lui Raul, chiar daca erau aposi tare, ca stiam ca poate sa faca si otita. Of, of... sa se faca bine repede, repede.
Bumblebee, ce luna de miere ai avut!!!!
Raul nu doarme inca, ca a dormit pe masina cand am venit acasa si s-a trezit la 7. I-am cautat snururile de la suzeta si intr-adevar e asa cum ati zis si voi. De o jumate de ora le intoarce pe toate partile si le mananca.
Noapte buna tuturor

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Mi-am adus aminte sa va zic ca ma fascineaza un documentar pe care il prind destul de rar, pentru ca il dau tarziu, la 23.45. Este vorba de "I didn't know I was pregnant", toate cazurile fiind reale.

Aseara am stat sa ma uit si a aratat-o pe o tipa, avea 3 copii, chisturi ovariene si endometrioza. Lua anticonceptionale pentru reglarea cicluclui si a ramas insarcinata cu tot cu anticonceptionale. Doctorii ziceau ca sunt sanse 0,1%!
Uimitor, desi mai avea 3 copii, nu si-a dat seama ca e insarcinata, pentru ca nu a avut nici un simptom, doar la un moment dat ceva oboseala, stari emotionale schimbatoare si dureri de spate. Zicea ca la toti ceilalti 3 copii avusese greturi si toate cele aferente. Slabise inainte de sarcina si apoi s-a ingrasat la loc, ea a crezut ca asa e metabolismul ei, nu ca ar fi sarcina, ca cica burta nu ii crescuse as asemnificativ sa isi dea seama.
Si a ramas singura acasa cu cei 3 copii, i-a fost rau toata noaptea si deodata i s-a rupt apa si atunci si-a dat seama ca e insarcinata si ca urmeaza sa nasca. Si a nascut acasa, pana sa vina salvarea. Cand i-a venit sotul acasa, i-a zis "Surpriza, avem un copil"

In concluzie eu am ramas efectiv cu gura cascata!!!!

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Bumblee, ai grija cu rinichiul ca nu e de glumit, stiu eu ce zic, ca am crezut ca mor ......
Ceaiuri multe -parca era si codite de cirese, apa plata multa multa, si da urinalul e f bun. Dar oricum treb sa te vada un medic

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ochidut, btz mai zicea de emisiunea aia. dar mie nu mi-ar placea (trecand peste absurditatea situatiilor) sa ratez lunile de sarcina, sunt cele ma faine!! si mai usoare

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Ochidut, am intrat numai sa spun ca Larisa e atat de frumoasa si a crescut tare mult. Cum are parul asa lungut, pare un copil de 1 an. Si am vazut ca ti-a fost ajutor de nadejde. Si casa e super. Nu stiu daca ti-am mai zis, dar nu conteaza daca ma repet : sa aveti noroc de casa si sa aveti parte numai de bucurii in ea!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Buna seara

Intreba cineva cum se activeaza MP:
Intra in meniul din stanga la 'Mesaje Private". In jumatatea de sus ai niste butoane, ultimul fiind "Options". intri acolo si la prima optiune apesi pe 'Activeaza mesaje private'. Apoi apesi butonul "Trimite modificarile"

bumblebee ce luna de miere ati avuut

ochidut mi-am clatit si eu ochii cu pozele tale. Superb apartamentul, totul cu bun gust decorat. Imi place ff mult si camera Larisei, super tare si poza in care bea lapte picior peste picior

sanatate multa puiutilor bolnaviori

Eu am fost azi la piscina si ma gandesc sa merg si la sala, incerc o sedinta la liber sa vad cum ma descurc, si daca merge, imi fac abonament.
Mi-am propus sa merg vineri la zumba

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Avem primul dintisor asta era secretul a 2 nopti dormite de la 22-23 pana la 7-8 dim nu stiu cand a iesit...dar se simt la mana striatiile de pe dinte fain nu?

A ajuns jumperul ce se mai invartea David in el..l-am pus de teava dar nu inspira incredere..maine gaureste sotul si prindem si noi in dibluri

Ochidut-f frumos apartamentul Larisa e domnisoara deja ...imi place f mult tapetul din dormitor
mie parca nu-mi vine a crede...cum sa fii isarcinata si sa nu simti?bb nu face tumbe in burtica nu se misca?

Oana-asa e cam peste tot cu cresele-gradinitele eu una nu as avea incredere in cresele de stat...am inteles ca ii tin in patuturi din alea cu gratii ca la spital si ca ii lasa acoloprea putin lucreaza cu ei...asa imi spusese o vecina care are baietelul la cresa in Iasi..nu stiu cum o fi la voi

Crispo-sa scapati cat mai repede de raceala

Rodyka-off saracuta Isa a facut bronsita...la noi scrie rinobronsita...nu stiu care ar fi diferenta
noi aerosolii ii facem cu alt timp de aerosoli cel cu ultasunete cu aburi dureaza 10 min multa sanatate

Matei Alexandru,Nectrie,Luana-Maria

n buna delfinariu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

OChidut este absolut superb apartamentul! l-ai amenajat foarte frumos! si camera larisei e atat de calda si primitoare!!! Larisa e o scumpa, ce frumos sta ea langa tati sa isi bea lapticul sa fiti sanatosi si fericiti la casa noua!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Hello fetelor! Am intrat sa va spun ca mi-e tare dor de voi si ca va citesc cand si cand dar nu mai am timp si putere sa scriu tot timpul. Imi pare rau pentru delfinasii bolnaviori, pupam sa treaca repede, repede. Noi suntem bine, cu mancarica stam cam rau ca nu ne place dom'le si gata. Niste cereale, suc de fructe(portocale,mar si morcov), 2-3 linguri de supica si cate un galbenus de ou la 4-5 zile. Lapte din belsug.
Mi-am comandat scaun de masa deabia astept sa-mi ajunga si scaunel de baie cum am vazut la Rody. Ca puiul meu e lungan rau si nu mai incape nici in vanita.
In rest toate bune...va pupam... aveti grija de voi.
Crispro deabia astept sa vii pe la Hd sa te cunosc si pe tine si pe Vladut ca tare va mai iubesc io pe voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

P.S. Va iubesc pe toate, sper ca stiti asta.

Mergi la inceput