Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Am mai pus si io niste poze recente. Am vizionat si pe ale voastre am lasat si comment-uri.
Plec la culcare ca iar vorbesc singura pe aici.
Noapte buna delfinariu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Michelle, era super simplu dar eu am cautat in regulamentul forumului si apoi am abandonat...ce bleaga!

Acum daca nu abuzez , vreau si eu PM cu detalii despre adresa comuna si contul de FB.S-a oferit cineva la un moment dat dar nu aveam PM activat.Multumesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am facut-o de oaie am sunat din greseala la medicul de familie acum la 1 noaptea doamne ce prost ma simt am trezit femeia din somn

Azi am vb cu ea la tel sa-mi dea o trimitere pt Antonia si a ramas nr ei pe lista de apeluri eu cum nu am somn ma duc sa-i caut sotului camasa si pantalonii pt maine...ca sa nu mai deschid lumina apas pe tel sa faca lumina in sifonier se inchide lumina la tel si iar apas pe ecran numai ce aud in tel ca suna cand ma uit apel la d-na doctor...am inchis repede dar
imediat m-a sunat inapoi...vai ce rusine imi era i-am cerut scuze....asa imi trebuie daca nu dorm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Rodica- super poze le-ai facut Iseisi prietenului.
Cris-pup Vladut!
Oana- nu stiu cate, cred ca 5 bobite/zi. Daca nu se specifica asta e doza uzuala.
Paula- chamomilla 15ch - bun si la copiii agitati.

Noi. Copila mea de cand a facut 6 luni tipa si tipa si tipa... Nu va imaginati ca are motiv tipa si rade. Cred ca a descoperit tipatul si il exerseaza. Adormitul a devenit un chin. In seara asta tati m-a rugat sa dorm cu ea ca sa nu ne mqi chinuim toti 3. Ea plangea fara mine, el se trezea, eu umblam buimaca prin casa. Cred Ca ies dintisori ca alta explicatie nu am.
Azi nu mai puteam era aproape 12 si ea tipa si radea. M-am apucat sa ii spun Tatal nostru. Cred ca dupa 5,6 dati a adormit. O fi foat deochiata.

Cuburi - ikea.
Comanda Amazon si noi.

A Rodica felicitari pentru 4 stelute azi am vazut!!!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna dimi!

Ma uit la CSID si vad cum dau sfaturi parinitilor sa gateasca copiilor, ghiciti ce mai e pe-acolo? Mar cu morcooov...

Urinal sau altele nu iau inca, nu vreau sa imi aglomerez organismul, totusi alaptez. Multumesc mult, fetelor, ca va ganditit la noi.

Noi am avut o noapte... l-am plimbat pe pitic in urlete vreo 2 ore, iar l-a trezit si pe tati (probabil a trezit si ceilalti locatari ).

Sambata seara vom merge la un party, asa ca iau una bucata copil si il las la socrela peste noapte. Fiind la ore tarzii, nu vreau sa-l ametesc cu adusul inapoi la ore tarzii. Iar la mine nu o mai aduc pe socrela ca mi-a ajuns data trecuta, eu stateam cu copilul la 6 dimineata ca sa doarma ceilalti din casa, plus ca poate n-o mai fi nici ea asa stresata. Asa ca vom vedea cum va trece seara. Noi probabil il ducem, il culcam, plecam, dupa carea dimineata sa-i dea ea portia de lapte (vad ce laptic o ramane) si la 11 fructele, urmand ca pana la 13 sa vina mami cu biberoanele mergatoare. Eu cam asa am planuit, acum sa vedem ce iese, ca pe 5 martie am cumetrie, iar daca lucrurile merg bine, vom repeta experienta.
PS: nu aruncati cu rosii in mama denaturata.
Alicia de Sabrinalia

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Mergi la inceput

Unde sunt pozele de la apt lui Ochidut?
Edit: Gata, acuma le vad

Luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! Scriu de pe tel, ca nu indraznesc sa ma misc, sa nu trezesc copilul, ca e langa mine si se cam foieste. Treziri peste treziri, de la 3 la 5 nu a mai dormit, l-am leganat, l-am luat cu mine in pat, i-am dat papa, l-am lasat un pic sa planga- nimic!!! Apoi m-am pus eu pe un plans , de am trezit si sotul... Ieri peste zi am leganat mereu , de dormit a dormit foarte putin, aseara a adormit si mai greu, asa ca axi noapte am simtit ca nu mai pot. Roxana, tu cum rezisti???? Cum ai atata putere? Ca ma gandeam azi moapte la tine, ca asta e situatia in care tu te afli zi si noapte... Care e se cretul supravietuirii?????

Nela, . Imi pare rau ca nu mai poti intra asa des, sa ne mai faci pofta cu gatelile ( tu si Mycya), dar cred ca nici de gatit nu mai ai timp... Io chiar am noroc cu socrela ca ne face mancare, ca altfel nu stiu ce mancam... Paine unsa...

Merci inca o data fetele de urari si de grija!

Bambo, felicitari pt iepurica!!!

Tre sa vad pozele lui Ochidut si cele private ale lui Bambo, canu am apucat.

Bumblebee, grija mare cu rinichii. Pe mine de cate ori ma dureau, aveam nisip la ei. Du-te la dr. Eu mai beam ceai de codite de cirese sau matasea porumbului.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

FFF fain apt Ochidut, mi-a placut fff mult. Larisa e super frumu'.

Luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata girls!

gata, am gasit cum putem sta in picioare...:)

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Cred ca secretul e sa il iei in pat cu tine. La noi asta noaptea a mers. A adormit tarziu dar inca doarme. O sg trezire mica - bagat san si gata!!! Pup Cris!!!!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput