Puiuti de Sept-Oct 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Da Lori vara imi place Constanta ,dar nu in oras .. Eu am zis ca sunt sucita,nici asa ,nici asa nu imi convine .
Camady nu stiu acum nimic de ea,dar o sa intreb . Oricum la Euromaterna sunt numai medici buni . Acum ca oameni habar nu am cum sunt . Stii,ca uneori poate sa fie specialistul specialistilor,dar daca vorbeste nu-stiu-cum si nu ti se lipeste de suflet se duce naibi increderea si te simti ca si cum te-ai duce intr-un loc groaznic,nu la maternitate
Flopishtica ma bucur ca esti optimista.

Fetelor,nu va mai panicati atat cu sarcina oprita in evolutie. Risc sa va par rea,dar daca s-ar opri oricum nu ati avea ce sa faceti,nu va mai poate ajuta nici un ginecolog atunci,oricat de bun ar fi. La o placenta neinserata complet,la o carenta de vitamine,la un nivel ciudat de hormoni mai are ce face doctorul,la o sangerare usoara,un col scurt,dar la oprirea din evolutie poate doar sa constate asta si sa vada ce e de facut pentru eliminarea fatului.Nu dati cu rosii,va rog .

Seidana eu la prima sarcina am avut greturi infioratoare pana in saptamana 12,apoi au disparut brusc ,deci se poate. Esti norocoasa,eu ma mai trezesc dimineata cu stomacul in gat ,uneori imi e greata si peste zi ,dar scap si eu de ele in curand zic eu .
Inezluiza, Ramy_79,angel4us bine ati venit .
Asteptam datele voastre pentru listuta , ultima menstruatie,data probabila a nasterii,si daca vreti ,si data voastra de nastere.

May3 este alegerea ta daca vrei sau nu sa ne dai data de nastere,dar te asigur ca nu te-ar vana nimeni nici daca ti-ar asocia numele cu fata,nici daca ar sti data ta de nastere .Nu mai pomenesc de asta,ok ?



Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 12+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inezluiza spune:

e vad ca nu mai e nimeni sau pus burticile la nani ? cu msj asta sper ca am scapat si eu de moderare eu sunt odihnita pana vineri am concediu medical acu o saptamana ma prins un virus de gripa am crezut ca mor abia acum am inceput sami revin fara nici un medicament in afara de un fel da pulbere inhalatoare am avut probleme mari cu respiratia

Inez Luiza 12 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Mama mia vad numai cratime in fata mea. Sau mai bine zis nu vad.

Lali, n-ai cum sa-mi garantezi asta pe net. Nu de voi mi-e mie.

8+

http://www.zebraroz.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inezluiza spune:

am mai scris o data UM 26.11.2010 DPN 04.09.2011 dar se mai poate schimba dupa eco nus sigur nu am facut inca

Inez Luiza 12 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Danangi , acuma am vazut ce baieti mari ai ! Adevarati barbati! Sa ii ai sanatosi si sa te bucuri de ei ! Eu sper sa iti dea Doamne Doamne tura asta o fetita. O sa pun o vorba buna la el !

Oana 9+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

mersi,iubita.intradevar sint adevarati barbati.daca tot vrei sa pui o vorba buna la doamne-doamne,spunei ca vreau tot baiat.ce viata am avut eu in prima casatorie,nu cred ca as rezista sami vad poate fata la fel.mama a avut grija de mine,m-a educat ca lumea si m-am maritat cu un nenorocit care mi-a terminat viata.dar daca d-zeu vrea sa-mi dea fetita,asta e.o voi iubi si cu d-zeu inainte..dupa 2 av. spomtane nu mai am pretentie sa fie fata sau baiat.doar sal tin in brate si sanatos sa fie.

12+
mami de roby(1993)si radu(2002)
mami de ingers 2009(9 sapt) si 2010(12 sapt)
cu ajutorul lui d-zeu pt a treia oara mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Lali .. nu esti rautacioasa cu sarcina oprita.. esti realista.. numai ca vezi tu cine s-a fript cu supa sufla si in iaurt (degeaba , inutil si aberant)..
Cu greturile da poate oi fi norocoasa, dar dupa ce mi-am tras un pufulete la amiaz cum m-au lovit greturile si arsurile...si ma dor si sanii..

12+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rammy_79 spune:

fetele va multumesc pt frumoasa primire :)

Seidana; May 3; Camady - multumesc frumos, asa e ne facem noi burticoasa, sarcina usoara si voua

Oanaiasi - mi s-a spus ca sunt in casute diferite. Pe eco scrie "sarcina gemelara biamniotica bicoriala", deci sanse f mari sa fie diferiti :).

JadeJador - multumesc mult si da, ai mare dreptate...infertilitatea este o boala grea, stiu din propria experienta. Au fost 4 ani de asteptare.

Racheel - multumesc mult. Da, am scris pt prima oara acolo pt a da o speranta fetelor si de a-si pastra optimismul ca se poate si chiar din prima :). Tu esti graviduta? Scuza-ma dar nu am reusit sa citesc chiar tot din urma. Fetele scriu foarte repede si nu reusesc sa tin pasul :)....dar ma invat eu.

Maria_scu - am facut prima eco la 5 sapt si 4 zile (asa scrie pe eco), le-am auzit inimioarele batand, a fost super...mi-au dat lacrimile. S-au vazut foarte clar ca sunt doi. Acum am facut a doua eco la 6 sapt si 4 zile (din cauza problemei aparute) si tot doi sunt:).

Zubi - multumesc mult si noi am fost super incantati, bine la cat ne-am chinuit nici nu mai conta, copil sa fie. Mama a fost super fericita, mai ales ca noi in familie avem gemeni, eu sunt chiar a treia generatie de dupa (deci se banuia ca s-ar putea sa fie :))

Lali mete - multumesc. Ultima menstra a fost pe 6 ianuarie iar data aproximativa a nasterii este 11 octombrie.

Imi este cam greu sa tin pasul cu voi zilele astea, ma simt destul de rau cu scaderile astea de tensiune si greata, dar ne facem noi bine si venim in forta :)).

Va pup pe toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Inezluiza si Rammy_79 sunteti oficial in listuta .

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 12+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyah spune:

Buna fetelor!!

Ma primiti printre voi? Sunt fericita burtica de 8+ UM 4.01.11, DPN 11.10.11, 28 ani.

Nu am greturi, asta e vestea cea mai buna, in schimb am ceva dureri de burtica... am fost la eco - e OK, inimioara bate, mi-a dat vitamine si nospa pt dureri. Saptamana viitoare merg din nou la eco sa vedem dc totul e ok, pana atunci am mici temeri, dar sper si ma rog sa fie totul bine.


Pupici si sarcini usoare la toate burticile !!




*************************************
inteligenta m-a urmarit intotdeauna, dar eu am fost mai rapida !!
**********************************

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

alyah bine ai venit felicitari si sarcina usoara sa ai


rammy da sunt gravida.Eu citeam la Inseminare si FIV ca eram pregatita sa incep cu ele.Dar nu a mai fost nevoie ca a venit bebe natural.
Cat ai tensiunea?Eu am 9 cu 7.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 12+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!



Mergi la inceput