Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (226) - LMA Alexandru!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

Salutare!!!!!

In sfarsit am revenit la normal...cu activitatile...in urma cu forumul...

Doamne Dumnezeule! credeam ca nu se mai termina odata toate.ne-a mai trebuit o saptamana sa ne revenim.lucrez intr-una de cand ne-am intors.maine sunt off si sper sa mai citesc ceva.
despre concediu...a fost frumos, minunat, am prajit la snitele si la chiftele de mi-a venit acru...deci...am avut in total 5 petreceri , 4 torturi, 3 mese importante cu aperitive, fripturi ,ciorbe si alte cele.vreo 70 de pers in total, am taiat motul, am ales de pe tava 1.telefon,2.parfum,3 bani...am fost la schi...gaska de 11 intr-o duminica...ptr prima data am fost doar noi doi plecati... fara copil, ziua.el a ramas cu cei 4 bunici.
apoi dentisti(2 cariute)gine(unda verde ptr bb 2),oncologie(cica sa nu ma operez''orice doctor care a operat sute de pacienti cu cancer stie ca daca nu a recidivat in decurs de 6 luni ,nu mai apare''...zice ca m-am vindecat bine, si oricum o sa mai fac pana la 70 de ani, daca am facut la 25...=> fara soare,protectie 70,nikole kidman scrie pe mine)oricum...sunt f optimista acum, cu moralul sus...imi era greu sa ma pregatesc psihic ptr o alta operatie.sunt bine acum si asta conteaza.

sper ca sunteti bine...s-a schimbat parola de la mail? sau imi da mie eroare aiurea? daca da...pot sa o am si eu? pot?? pot??

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Ma bucur sa aud vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Las si o cafeluta fierbinte si aromata...poate nu se raceste pana apareti voi, ca nush ce-i cu linistea asta pe aici. Sper sa fie semn bun si va lase pufii sa leneviti in pat mai mult...

Zgubicea mea inca doarme, deh...daca aseara era titirez prin casa...

...ma apuc de smotru si poate intre timp se aduna gashca si aici, desi eu nush cand mai intru ca pe timpul zilei nu ma lasa zgubi nici o secunda, e calare pe mine in secunda 2 cand ma vede la laptop...

Hai, s-avem o zi buna!

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

gand la gand

Spor la treaba azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Neata!
eu am adormit cu Ivan cand i-am dat sa mance la 7 jumate........
eram rupta.....

alicredo ce de petreceri...ma bucur ca esti bine si cu moralul sus, asta ne trebuie noua!!!!!!!!!

alexxutza dar e obligatoriu sa faca rujeola dupa vaccin?????
ca asta nu am inteles-o.........

rux ce ma distrez mereu la posturile tale........
imi place cum scrii (nush daca am mai zis-o) sunt niste chestii asa de viata si le expui asa cu stilul tau, de pfuaiaiaiai......

Imi place ce face Kay..........si ma bucur ca nu mai e asa de mamos...ca poti sa mai faci si tu una-alta de el.........
iar faza cu tzatzaial la sor-sa...........
mortala............

dece deci jiji are bubite????
apoi daca are sa nu iesi cu el..nu-i voie, daca e rujeola....stati frumos in casuca, apoi pana ii trece vine si primavara si nush cine zicea ca din 10 martie vine primavara........nu mai e mult.....................

mersi again fetele pentru aprecieri la adresa de gazela......:)

simply stiu ca ti-e dor de ai tai.............
si e foarte nasol cand nu ii ai apropae si nu poti sa le dai un hug si un kiss cand ai vrea tu..............
e greu............
nu stiu ce sa zic.........
nu ai putea cumva sa faci ceva....sa vb cu ei pe web..sau sa scrii intr-un caiet de ex ce simti.........cateodata, pe mine ma ajuta........sau sa le scrii o scrisoare, dar daca vrei nu le trimiti..........
uneori ajuta mult daca ne expunem suferintele/durerile/gandurile pe hartie........

sorina sorry de nesomn..........
of of.......
las ca recuperezi cumva treaba nefacutta.........

si eu am insomnie..........

lorex....cam a avut dreptate dece cu ceea ce a zis...........

la noi apa involburata , zic batranii sunt probleme,inseamna ceva rau...liftul iara e ceva care te duce in jos si in sus.........iara e ceva care are legatura ori cu starea ta ori.......nus tiu
nu ma bag, ca nu ma stiu asa bine...........
dar eu sper sa nu mai visezi din astea.........
:)

ma duc sa vad ce a scris AY/

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Bea nu, Doamne Fereste! nu e obligatoriu! Poate aparea ca reactie la vaccin, depinde de fiecare copil in parte si de fiecare organism, dar nu e obligatoriu! La Jiji s-a intamplat, dar la fel de bine se poate intampla sa nu apara nimic. Da Doamne sa scapam!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Bea nu, Doamne Fereste! nu e obligatoriu! Poate aparea ca reactie la vaccin, depinde de fiecare copil in parte si de fiecare organism, dar nu e obligatoriu! La Jiji s-a intamplat, dar la fel de bine se poate intampla sa nu apara nimic. Da Doamne sa scapam!

de Yannis

Dani e azi in a 8-a zi de la vaccin. Inca nu a facut nimic. I-am mai trecut agitatia din primele zile.
Doamne ajuta sa nu faca febra sau eruptie.

am scris pe mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

nici noi n-am facut febra sau eruptie si avem cam 9 zile de la vaccin... a facut doar local o rectie umflatura rosie si tare ca o galma, dar i-a trecut, nu de tot, la palpare se mai simte, dar asta a fost tot... vaccinurile astea nu le-au mai facut si la 6 luni? de ce sa faca reactie tocmai acum? o fi vorba de lot? doza? mama lor de vaccinuri.

Bea, mersi de aprecieri... niciodata n-am castigat premii de popularitate... raman si surprinsa cand imi zic unii altii... imi place ceva la tine ... nu sunt obisnuita

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Xela Sanatate la copii tai ,sa se faca bine cat mai repede

In seara asta i-am dat taitei cu lapte,i-a placut la nebunie....zic eu

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Copilul ajunge pentru parintii sai, dupa educatia care o capata: rasplata sau pedeapsa."

Ce fel de lapte?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

De vaca

Motto-ul de azi:
"Copilul ajunge pentru parintii sai, dupa educatia care o capata: rasplata sau pedeapsa."

Mergi la inceput

Citat:

Chiar Simply, cat costa un bilet la M.Tussaud?
Ai fost?
Am auzit ca se sta si o zi intreaga la rand?
Poti sa-mi dai ceva detalii?

E tot un vis de-al meu

_

_

Inca nu am fost ,nu stau in Londra,sper sa ajung in vara

Poate te ajuta acest link www.madametussauds.com/London/" target="_blank">Madame Tussaud

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

Salutare!!!!!

In sfarsit am revenit la normal...cu activitatile...in urma cu forumul...

Doamne Dumnezeule! credeam ca nu se mai termina odata toate.ne-a mai trebuit o saptamana sa ne revenim.lucrez intr-una de cand ne-am intors.maine sunt off si sper sa mai citesc ceva.
despre concediu...a fost frumos, minunat, am prajit la snitele si la chiftele de mi-a venit acru...deci...am avut in total 5 petreceri , 4 torturi, 3 mese importante cu aperitive, fripturi ,ciorbe si alte cele.vreo 70 de pers in total, am taiat motul, am ales de pe tava 1.telefon,2.parfum,3 bani...am fost la schi...gaska de 11 intr-o duminica...ptr prima data am fost doar noi doi plecati... fara copil, ziua.el a ramas cu cei 4 bunici.
apoi dentisti(2 cariute)gine(unda verde ptr bb 2),oncologie(cica sa nu ma operez''orice doctor care a operat sute de pacienti cu cancer stie ca daca nu a recidivat in decurs de 6 luni ,nu mai apare''...zice ca m-am vindecat bine, si oricum o sa mai fac pana la 70 de ani, daca am facut la 25...=> fara soare,protectie 70,nikole kidman scrie pe mine)oricum...sunt f optimista acum, cu moralul sus...imi era greu sa ma pregatesc psihic ptr o alta operatie.sunt bine acum si asta conteaza.

sper ca sunteti bine...s-a schimbat parola de la mail? sau imi da mie eroare aiurea? daca da...pot sa o am si eu? pot?? pot??

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Ma bucur sa aud ca esti mai bine,mai linistita....ati chefuit nu glumit(dar cred ca numai concediu nu se numeste la cat ati avut de umblat in scurt timp) puuup

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:

Chiar Simply, cat costa un bilet la M.Tussaud?
Ai fost?
Am auzit ca se sta si o zi intreaga la rand?
Poti sa-mi dai ceva detalii?

E tot un vis de-al meu

_

_

Inca nu am fost ,nu stau in Londra,sper sa ajung in vara

Poate te ajuta acest link www.madametussauds.com/London/" target="_blank">Madame Tussaud

Motto-ul de azi:

Eu am fost in Londra in 1998, God....cat timp a trecut de atunci!!! si am fost la muzeul figurilor de ceara. Nu am stat la coada...o fi acum vreo moda noua cu intratul la muzeu de se sta la coada, apropo de unde stii ca se sta la coada? era ca la orice muzeu obisnuit. chiar nu mai stiu cat a costat. poti cred sa gasesti pe net info ref la pretul de intrare.
e fain, e altceva. ma rog, personalitati din ceara. facute frumos.
bine, eu sunt mai greu impresionabila....dar e frumos. merita mers.

Mergi la inceput