Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (226) - LMA Alexandru!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

o doamne....e aproape 9....si n-a fc nimeni cafeaua?????

fetili....( mi-ati luat painea de la gura ) si-acu va faceti ca ploua???

repidi..paidi...bagam o coffe....sa ne trezim....sa admiram frumoasa iarna

ce-am retinut...lorex...mi-am pierdut dexteritatea cu interpretatul insa...pe scurt la tine cred ca e o prb interioara....ai niste off-uri pe care subconstientul tau incearca sa le depaseasca....

ruxi...ai baiat mare...ma bucur ca mai ai un respiro...si stie f multe chestii...je n-am exersat cu jiji...caricele..si diverse...ma gandesc ca o sa aiba el timp di tati..

alicredo....bine ai revenit....ca de obicei cand veniti in tara...o faceti lata....ma bucur ca esti mai linistita....si ca o sa concurezi cu ...videta

noi suntem mai bine...adik jiji....insa de cand a av temp e mai marait cand se trez noaptea...la fel de des...cel putin 1 data pe ora.....
am insa o dilema....ROR-ul e rujeola, oreion si rubeola....
si sunt in dilema daca el a fc...rujeola sau roseola...

a av temp 39 - 3 aile dupa care s-a intrerupt brusc ( valail la ambele)
n-are pofta de mancare ( rujeola
somnolentza ( rujeola)
petele i-au aparut urechi..fatza..spreseara s-au extins pe corp( rujeola.....la roseola cica fatza ramane neatinsa...aparintai pe maini corp)
diaree ( rujeola)

ce sa mai zic...acu tre sa -i treaca...iar io sa am rabdare s-i suport haichitzile...cel mai aiurea e ca...are mai bine de 1 sapt cam 10 zile cand n-a iesit din casa.....

azi e miercuri...deci am free...sper sa fie ok jijelul...sa merg si eu macar la sala....si oricum la amiaz tre sa fiu ..sa-l adorm...sa fiu aici daca se trez...etc

fetili sa aveti o zi superbaaaaaaaaa

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Neatza!
Dece mie medicul mi-a zis ca una din reactiile postvaccinale poate fi chiar boala ptr care s-a facut vaccinul...Probabilitatea sa aiba rujeola ar fi mare.
Sanatate puiului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

o doamne....e aproape 9....si n-a fc nimeni cafeaua?????

fetili....( mi-ati luat painea de la gura ) si-acu va faceti ca ploua???

repidi..paidi...bagam o coffe....sa ne trezim....sa admiram frumoasa iarna

ce-am retinut...lorex...mi-am pierdut dexteritatea cu interpretatul insa...pe scurt la tine cred ca e o prb interioara....ai niste off-uri pe care subconstientul tau incearca sa le depaseasca....

ruxi...ai baiat mare...ma bucur ca mai ai un respiro...si stie f multe chestii...je n-am exersat cu jiji...caricele..si diverse...ma gandesc ca o sa aiba el timp di tati..

alicredo....bine ai revenit....ca de obicei cand veniti in tara...o faceti lata....ma bucur ca esti mai linistita....si ca o sa concurezi cu ...videta

noi suntem mai bine...adik jiji....insa de cand a av temp e mai marait cand se trez noaptea...la fel de des...cel putin 1 data pe ora.....
am insa o dilema....ROR-ul e rujeola, oreion si rubeola....
si sunt in dilema daca el a fc...rujeola sau roseola...

a av temp 39 - 3 aile dupa care s-a intrerupt brusc ( valail la ambele)
n-are pofta de mancare ( rujeola
somnolentza ( rujeola)
petele i-au aparut urechi..fatza..spreseara s-au extins pe corp( rujeola.....la roseola cica fatza ramane neatinsa...aparintai pe maini corp)
diaree ( rujeola)

ce sa mai zic...acu tre sa -i treaca...iar io sa am rabdare s-i suport haichitzile...cel mai aiurea e ca...are mai bine de 1 sapt cam 10 zile cand n-a iesit din casa.....

azi e miercuri...deci am free...sper sa fie ok jijelul...sa merg si eu macar la sala....si oricum la amiaz tre sa fiu ..sa-l adorm...sa fiu aici daca se trez...etc

fetili sa aveti o zi superbaaaaaaaaa

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

eheeee, pana ai scris matale carnatzu cafeu s-a si servit...

...ma gandeam acum la jiji si la trezitul lui din ora in ora...daca s-a format o obisnuinta in sensul asta, greu o sa-l dezveti...probabil odata cu intzarcarea o sa se schimbe ceva si in bioritmul lui, dar imi inchipui cat de greu tre sa fie...nici el nu se odihneste ca lumea, nici tu...

Chiar ieri vorbeam cu d-na dr, colega mea, si-mi zicea cat de important e somnul pentru organism, mai ales acum cat sunt mici ca acum se formeaza nush ce retele nuronale si ...bla bla...ideea era ca cel tarziu la ora 10 sa fim bagati la somn...daca nu noi, macar zgubi, ca pentru astia mici somnul e esential...

Mult te-ai mai chinuit toata perioada asta...nu stiu cum mai rezisti. of...

Dar las ca o sa creasca el jiji...parca vad cand o incepe gradinita sau scoala cum o sa tragi de el in disperare sa se trezeasca ca intarzie la scoala...

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

mama mama ce de cafele, va era frica ca nu intra nimeni sa dea??

am luat si eu rapid micul dejun, taman la fix ca il aud pe Dragos in camera cum a inceput frichineala de trezire...savurez o gura de cafea cu voi si fuuuug
la noi iar ninge, of of mai mai..cand o veni vara nu ma mai prindeti pe forum, numai la balaceala o sa stam

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata si de la Buzau...sarumana de cafele Haircut, Ayanna, Dece

Copila mea s-a trezit de tot la 6.40 de dimi, si mi-a cam luat tot sporul..

Multumim de urarile de aseara: Ale1212xa, Alicredo, Miki!

Despre somn...ce spunea Ayanna stiam si eu..., si respectam cu sfintenie...Max la ora 20.00 culc maimutzica mica, si ea pe mine... Cu cea mare mi-a mers cand era mai mititica, max la 21 era in pat, pana acum vreo 2 ani...acum are alte ore de culcare.
Despre sondaj...Bea..nu prea pot sa raspund, pentru ca noi inca suntem la 3 reprize de somn pe zi, cateodata chiar 4 reprize, scurte-scurte, de 30 min, in medie.

Alicredo...wb!..Ma bucur ca esti bine, si mai linistita, si cu moralul sus! .. moooama ati petrecut ceva!..
Dece...aoleu...ce reactie nasoala la ROR...offf, ma ingrozesc, ca si noi tb sa-l facem peste o luna... jijelu' mic...sa-si revina repede-repede!

Trimit, revin...s-a trez. princesita din primul somn de 30 min..

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

noua ne da desteptarea piticul, dimineata cand e somnul cel mai dulce, el incepe sa tzipe... si taica-su i-a promis solemn ca il va trezi si pe el cu chiueli si strigaturi cand va creste un pic mai mare si va incepe sa aprecieze la justa lui valoare somnul de dimi...

vroiam sa zic si de ochisor (ma plangeam ca are unul mai mic si altul mai mare), eh... acum ambii par la fel de mici sau la fel de mari in functie de cum ii privesti... si urechiusele, dreapta era mai clapauga... acum par ambele la fel... de drepte sau clapauge cum vrei sa le iei... gata, am bebelusul perfect!

ayanna... si zborul meu incurcat cu fire de tensiune inalta si teama de a nu ma duce prea sus in inaltimi prea rarefiate? cred ca vorbeste de la sine...nu?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Neatza!

Multumim ptr urari si incurajari de vaccin !

Ne-a intepat si pe noi in manuta ieri, Yannis deja e mare si cam stie de "doctor" cum dau sa il las din brate se inroseste din plans, cum il intind pe pat , la fel. La vaccin chiar nu a plans cine stie ce comparativ cu momentul in care l-am pus pe pat sa il controleze.

Am intrebat de reactie, a zis sa ii dau panadol ca poate face febra imediat dupa vaccin la fel ca la orice alt vaccin, dar la 10-14, max 16 zile de la vaccin e Rujeola care are o per de incubatia mai mare si din grupa ROR, Rujeola e cea care apare mai tarziu. I-am zis ca intrebam de reactii ca avem un prieten care a facut vaccinul si la 14 zile au venit 3 zile de febra si apoi bubite si ne-a zic ca e clar rujeola! (aviz decenuela )

Lorex si eu visez cidatnii cu liftul. Ba se blocheaza si cumva peretii devin...nu stu cum , nu mai sunt materiali, se..dizolva sau se face ca ies cu liftul din bloc si ajung undeva sus deasupra blocului unde totul e intr-un echilibru precar, su dispare podeaua si io raman proptita in muchia aia de la baza podelei mai mereu ajung in aer. Eu stiam ca lucrurile astea care tin de lift, scari, cazut brusc, cazut pe scari tin de libido Acum ma duc sa vad ce a scris Ayanna pe mail.

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

dece, ma alatur clubului de ocultiste... eu ma joc de-a tarotul, divinatii cu monedele chinezesti (am si carti de interpretare), imi placea mult si horoscopul personal...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

LA MULTI ANI, IRIS!
Sa fii sanatoasa, la fel de frumoasa si taaaare fericita mereu!
Sorina, felicitari pentru cat de bine reusesti sa-i fai fata micii tornade sa aveti un an la fel de frumos, dar un pic mai usor

Bea, sa-ti traiasca Marichiui...si M face la fel cu somnul, de cele mai multe ori, se trezeste si daca suntem pe faza, uneori, reusim s-o adormim la loc. Felicitari pentru cat ai slabit!

Multumim pentru cuvintele frumoase Lorex, Micki, Livia, Mire, Ayanna, Danasor, Sorina,Dece, Myky, MP, Alexutzzza, Tomaca, Simply,Nyny, Xela

BF, mie mi-a dat ceva fiori povestirea ta....cat zici tu ca a fost de simplu si curat....

Mire, de coma Mara cu jucariile in baie

Lorex, ce frumos povestesti de bobita

Ruxita, ce program bine organizat de "educatie" are Kay felicitari!

Lali, ma bucur ca ati avut o zi asa frumoasa de ziua lui David...

Xela, multa sanatate piticilor....cred ca esti cu bateriile cam descarcate....tre sa iesim la o plimbare, clar

Alexutzza, tare faza cu catelul....ori ii place mai mult cum suna si retine mai bine greaca, ori e mult mai atent la tati ca il vede mai rar si "capteaza" tot....oricum, cred ca-i tare haios

BF, M intra in categoria celor cu somn agitat dupa o zi plina si obositoare

Dece, sanatate multa lui jm....si tie rabdacol

Simply, imi pare rau ca trebuie sa suporti dorul asta de ai tai...cred ca e groaznic....eu nu ma pot gandi sa emigrez din cauza asta....Multa putere sa ai. Arianei ii e mai bine acolo

Micki, ma bucur ca iti place sa faci martisoare si reusesti sa le si vinzi, bravo tie! Cu asta m-am ocupat si eu ieri de n-am apucat da intru deloc

Gata, nu prea ma mai lasa pitica....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Haircut sa stii ca asa m-am gandit si eu, fiind innebunit dupa ta-su poate are mai multa autoritate ce zice tati si daca tati zice "skilaky", apai skilaky este si nu "catel". Am facut progrese, la "catel" imi arata unde este, in sictir asa ca si cum ar spune, "ok, inteleg ce-mi zici, dar nu ma fascineaza"...

BF am uitat sa iti multumesc ptr descrierea ceremoniei, f interesanta si f frumos expusa

Alicredo sa va fie de bine petrecerile! snitele si chiftele zici? ai grija la colesterol! LOL!

de Yannis

Mergi la inceput