Buburuze de Ian-Feb2011- Hai Vas, Hai Ziki!(197)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ce de-a nopti linistite pe-aici, bravo bebelusi! Si noi am avut o noapte super, habar nu am cand i-am dat sa suga, stiu ca asa ca prin vis m-am trezit, tot l-am mai pus la san, dar adormeam imediat, co-sleepingul rules! Ii dau culcat, si adorm, el trage acolo cat vrea, apoi il lasa si gata, adoarme si el. Recunosc ca la Patrick n-am reusit performanta asta, ca eram super-stressata sa nu-l strivesc. Insa dupa 2 ani si ceva de dormit cu unul in pat, m-am invatat.

MELANIES – poate e puseul de crestere si o sa reveniti la normal. Pune-o cat mai des la san, de cate ori vrea ea. Fenugrec si eu am luat la greu la Patrick. Acum am galactogil din Romania si ceaiuri, deocamdata am destul laptic, mai vedem mai apoi. Asa e, e deprimant putin, mai ales iarna. Dar vine acusi primavara, o sa iesi in parcuri, te intalnesti cu alte mamici, o sa fie altfel.

ZIKI – te inteleg mami, e greu… Dar sa stii ca am citit ca numai vreo 10% din sarcini sunt peste termen, in rest toate sunt la termen dar gresit calculate. Eu de exemplu am CM lung, de 42 de zile, sunt sigura ca bebele meu avea 37 de saptamani cand s-a nascut, nu 39 si 4 zile, dupa CM. Ca dupa greutate ar fi fost mai degraba un bebe de 37 de saptamani. Aici te lasa pana la 42 de saptamani.

RROX- superb mesajul, nu cred ca mai trebuie adaugat sau schimbat. Bravo, foarte frumos ai scris! am bocit la greu la pasajul cu ingerasii, mereu ma gandesc la ei si la mamicile lor!

ABRAMBURIKA – te imbratisam cu drag! O sa fie bine, ingerasul tau va vegheaza de sus! Poti sa intri cand vrei tu la noi, te asteptam cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Lori..faina rau brunetica ta

auzi..de ce painea mea a iesit in mijloc ca si cum ar fi uda ?
oare pentru ca nu am scos-o imediat si s-a aburit ? noua totusi ni s-a parut dulce,data viit pun o lg de zahar nu doua.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Simo ai grija sa nu se atinga drojdia de sare (respecta exact ordinea ingredientelor din reteta) si pune un pic mai putina faina decat indica ei, iese mai afanata. Si nu o lasa sa stea in masina dupa ce se opreste, se lasa. Eu selectez si coaja cea mai rumenita.

Tunde descantec, spune copilului Tatal nostru si lasa descantecele

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Cu amoniac sau fara ?
eu folosesc Loreal si Garnier shine&color..amandoua fara amoniac,amandoua tin la fel..diferenta e de pret. De Garnier sunt mai multumita parca.

[/quote]

fara amoniac
vreau un ciocolatiu
ati folosit syoss?

mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

simo..sa nu mananci painea daca e asa uda la mijloc..inseamna ca nu e bine facuta coca si te doare burta..poate ai pus prea multa faina, sau apa..sau cine stie..vezi ca tot unde scrie cum sa pui ingredientele scrie si de ce iese apoasa la mijloc, sau de ce se tufleste..

abramburik

va ne punem la masa!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 32+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

hello!!

Tunde, Anka intru si eu in grupu vostru cu bb agitati
deja numai pot. de bine ce va ziceam ieri k s-a mai linistit, azi a reluat activitatea de dinainte.
aseara mi-a adormit la 22.30 pana la 1.30, a papat pana la 2 si la 3 era iar in picioare. m-a tinut pana la 6 asa. dupa care a adormit 2 ore. dar cum,,,, p pieptu meu. cum m-am trezit sa o dau jos k amortisem,a facut ditai ochii si gata. s-a terminat cu smecheria.
am vb azi si cu dr si a zis k sunt copii care sunt mai activi. si dc nici cu calma baby nu s-a mai linsitit, asa e ea

Roxx super frumos mesaju. felicitari

Abramburica te asteptam mai des p la noi, k avem nevoie de sfaturile tale si capu sus

Felciitari ROxy,Michisor si ROr

sunt prin zona. mai trebuie sa ne punem la punct si cu ultimele aranjamente pt botez. si ne cam stoarcem creierii cu aranjatu la mese

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Cristina..Mamutz, ms

da eu am pus ingredientele ca la carte.
si la mijloc e super pufoasa..dar arata uda asa..am vazut cand am scos-o ca parca era udata..cred ca de la aburii din interior cand s-a racit masinaria..ca am uitat de ea si am scos-o dupa vreo ora.
trebe sa selectez si io coaja mai facuta..dupa ce citesc in carte cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

roxx super mesaj

abramburika

ce fac fetele?
noi suntem ok, mancam ca purceii, facem caca si partulele
gangurim cu mamaie toata ziua si ne uitam dupa mami
mor de dragul lor

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

DA, exact de asta, ca ai lasat-o; s-o scoti imediat data aviatoare ..n-are cum sa ramana necoapta, parol!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui vasilasanita

Recomandati-mi o vopsea de par buna.
Ca sa ma vopsesc singura sa nu mai dau banii la coafor.

mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

L'oreal casting

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Mario 04.03.2004

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Imediat e gata painea number 2..sa vad ce iese

Mergi la inceput