Dulce&papanasi-sept-oct '07 (422) Bun venit Maria!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
A fost asa draguta intr-o seara cand povestind noi, ca fetele, mi-a zis: Mami, mi-am gasit un baiat frumos si cuminte. Pot sa-l invit la noi acasa?....valeu...ce vremuri ne asteapta!!!!!Acum poza cu ei doi de la serbare troneaza pe frigider si pe desktop

Alooooo, doamna cuscra lu' Gabriela, duamna mama lu' matrozu' dulce, veniti repede din tari straine, lasati plimbarile ca ramane Matrozu' fara nevasta!
Ce dulci mai sunt! Tudor nu are nicio treaba cu fetele, nu se joaca cu ele si nu le baga in seama, ca sunt...fete!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

La multi ani, Duamna Teo! Sa fii sanatoasa, Mihnea si tati de Mihnea sa-ti aduca mereu zambetul pe buze si cat de curand sa pui un puiut mic la burtica, la dospit!

Mergi la inceput

Alina (alinkav), iti urez de pe acum petrecere frumoasa maine, sa-ti fie viata presarata numai cu sanatate, impliniri si bucurii alaturi de cei dragi tie! La multi ani!

Mergi la inceput

Copii mei sunt bine acum , multumim tuturor de urari si ganduri bune! Au ramas cu tuse si ceva muci, dar sunt ok deocamdata!
Sanatate multa tuturor celor afectati de bazaconii rele: Adam, Sara de la Cluj, Andrei de Rox, Seb si toti ceilalti, daca mai sunt, sper sa nu mai fie!

Sa aveti un weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Gabriela totala Sara cu prietenul. Si eu ma gindesc cu groaza la vremurile acelea. Doamne da-ne putere!!!

Fug la treburi, pun si bateria de la camera foto la incarcat!!! Facem poze diseara!!!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Abia astept pozele cu frumoasele si frumosii!O zi minunata, Elena!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Draga Gabriela din pacate faimosul meu NEX 5 m-a cam dezamagit in seara aceasta...ori am fost eu emotionata ori lumina proasta nu stiu dar au iesit miscate. O sa pun maine citeva pentru atmosfera. Sunt sigura ca Luiza are poze reusite.

A fost foarte placuta intilnirea cu mamicile. Teodora superba, atenta cu toata lumea, ne-a rasfatat chiar si cu un tort delicios.

M-a bucurat mult sa vad mamici atit de implinite,optimiste si puternice...(ce le-am mai destabilizat eu cu nemultumirile mele in legatura cu sistemul de la noi...) sorry girls...

Acasa am gasit totul ok, copiii hraniti si veseli (sosetele murdare cu sos de pizza ale lui David sau Daria doar in tights si bluza nu se pun).

Saptamina viitoare o sa absentez de pe platformele de comunicare.
David implineste un an si avem de facut pregatirile de aniversare.

L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata! Astazi avem alta sarbatorita!!!

La multi ani Alina!!! Sa fii sanatoasa si fericita pina la adinci batrineti! Fie ca toate visele de vis si ...din vis sa ti se realizeze!!!

Esti deosebita si foarte atenta. Multumim pentru lalelele aduse fiecarei mamici la intilnirea de aseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Alina (alinkav), iti urez de pe acum petrecere frumoasa maine, sa-ti fie viata presarata numai cu sanatate, impliniri si bucurii alaturi de cei dragi tie! La multi ani!

Yaia, multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

La multi ani Alina!!! [b]Sa fii sanatoasa si fericita pina la adinci batrineti! Fie ca toate visele de vis si ...din vis sa ti se realizeze!!!

Elena, multumesc!
Esti prea buna cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Alinkv
Petrecere frumoasa !

p.s. Alina ,azi la serviciu , seful sa-ti propuna o marire de salariu

multumesc pentru . Sunt preferatele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

buna dimineata,

cum putea iesi altfel petrecerea Teodorei ? nemaipomenita , invitati unul si unul si io
va pup si va imbratisez cu drag !
m-am simtit grozav

aseara era casa invers si mama imi facea rezumatul : este nazdravan !

Mergi la inceput