Dulce&papanasi-sept-oct '07 (422) Bun venit Maria!
Raspunsuri - Pagina 16
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceamica Roxana exudatul l-am facut la 4 zile dupa ce am terminat seria de klacid oral pentru boala. Am vazut ca pe antibiograma e si azitromicina (din familia careia e si claritromicina klacidului) la intermediar si ma gandeam ca n-a avut deloc efect. Acum e logic ce zici ca ar tb ceva local, am pe antibiograma ofloxacin la sensibil deci s-ar putea sa ni-l recomande si noua pe floxal. Sau Ciloxan cum zice mama. Ma deranjeaza ca azi e 1 martie si eu ziceam ca-l duc la gradi si uite ca desi n-a fost in colectivitate , tot a cules ![]() banuiesc ca acum tb sa mai astept o perioada pana sa-l duc ![]() |
Si asta ni s-a intamplat in mod repetat, adica sa nu cedeze la antibiotic oral. ORL istul ne a explicat ca nu facem decat sa facem streptococul rezistent la antibioticul oral. Alex si Andrei au luat de vreo 2 ori augmentin pentru restul simptomatologiei si nu a ajutat la curatarea pneumococului. Dar o sa vezi ca Floxalul acela chiar e eficient.
Nu stiu ce sa zic cu gradi. Eu i-am dus oricum, ca de undeva tot culeg ei cate ceva si in casa nu ii pot tine.
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui adimercedes Rox, succes la ales scoala. Si noi am inceput sa ne uitam pt Lisa, dar e destuld e dificil de hotarat. Mai ales ca eu fac recomandarile, eu aleg, etc ;) |
Mult succes atunci!
Si eu credeam ca eu fac recomandarea si eu aleg, dar de data asta nu a fost asa si din argumentatia diferita am ajuns sa nu mai stiu nici eu ce as prefera.
Multa multa sanatate lui Adam!
Felicitari Lisei pentru sedinta foto, asteptam pozele rezultat, cu schimonoseli sau fara.
Roxana_G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Numai Alexia e pe antibiotic, ca a ajuns infectia la ureche. Lui Tudor nu i-au dat nimic, i-am mai facut eu aerosoli, din pacate mi s-a terminat tubul de Ventoline si altul nu pot cumpara decat cu reteta. Din pacate Tudor era putin cald azi dimineata...ieri seara a facut baita si dupa a zis ca-i este frig...sper sa nu i se intoarca boala! =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Off, off! Multa sanatate Alexiei. Ar trebui sa fie deja mai bine pe antibiotic.
Pupici si lui Tudor, sper ca el e ok. Asa si Andrei e uneori mai imbujorat si caldut, dar febra nu a mai facut.
Erina spune:
www.youtube.com/watch?v=g1vveTJN8Do" target="_blank">Moda feat. Emma-Arrivera
Piangerai come pioggia tu piangerai e te ne andrai
come le foglie nell'autunno triste tu te ne andrai
certa che mai ti perdonerai
Ma si sveglierà il tuo cuore in un giorno d'estate rovente in cui il sole sarÃ
E cambierai la tristezza dei pianti in sorrisi lucenti tu sorriderai
E arriverà il sapore del bacio più dolce e un abbraccio che ti scalderÃ
Arriverà una frase e una luna di quelle che poi ti sorprenderÃ
Arriverà la mia pelle a curar le tue voglie la magia delle stelle
Penserai che la vita è ingiusta e piangerai e ripenserai alla volta in cui non ti ho detto no
Non ti lascerò mai
poi di colpo di buio intorno a noi
ma si sveglierà il tuo cuore in un giorno d'estate rovente in cui il sole sarÃ
E cambierai la tristezza dei pianti
in sorrisi lucenti tu sorriderai
E arriverà il sapore del bacio più dolce
e un abbraccio che ti scalderÃ
Arriverà una frase e una luna di quelle che poi ti sorprenderÃ
Arriverà la mia pelle a curar le tue voglie
la magia delle stelle
La poesia della neve che cade e rumore non fa
La mia pelle a curar le tue voglie
La poesia della neve che cade e rumore non fa
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
SabinaY. spune:
Buna dimineata,
Iaca am timp liber la birou.Nu-mi vine a crede,minunea sigur o sa tina
mult asa ca profit acum,cat timp am.Cand ajung seara acasa,nu e chip sa mai stau la calc.Noroc cu telefonul "dejtept" ca asa mai pot citi intre o Erika si o Lisa.
N-am mai povestit de mult despre noi.
Eu ma simt obosita si ma oftic in fiecare seara ca nu reusesc sa fac ce mi-am propus.Casa arata jalnic,nu mai apuc curatenie,nu mai apuc nimic...Lisa de cum ajungem acasa,se agata de mine si daca indraznesc sa o pun jos,urla rau si mai nou a inceput si cu tavaleli pe jos.Sau arunca obiecte sau da in cine apuca.Offf.
Erika e atat de cuminte si intelegatoare pe langa mica terorista Lisa.
Seara pic lata cand le adorm.Ma supar asa tare ca nu sunt in stare sa raman treaza,sa mai fac ceva si pt mine.Ma simt asa frustrata si trista.Vinovata ca sunt lazy si nu ma pot schimba.
Luna asta a fost si sotul ocupat la munca cu un program de securitate.A lucrat serile pana tarziu,weekendurile la fel.Maine are evaluarea si scapa.Poate si asta m-a obosit,sa vad de fete mai tot timpul.
Erika a crescut tare mult.E atat de frumoasa si desteapta.Vorbeste foarte mult,la gradi are foarte multi prieteni si socializeaza bine.Ii vorbesc mult in romaneste in ultima vreme.Intelege tot ce ii spun,alege insa sa raspunda in japoneza.Totusi,cand suntem afara sau in masina,ma intreaba cum se spune in romaneste la diferite obiecte,apoi repeta dupa mine.
Habar n-am de unde a invatat putina engleza.Numara pana la 10,spune culori si fructe.Poate de la dvd-urile pe care i le pun in eng,rar insa.Sau de la gradi.La anul viitor,in aprilie va intra la ore de engleza.As fi vrut de anul acesta,insa in grupa sunt copilasi mai mari(de 6 ani) care fac deja engleza de peste un an.La anul,o sa fie grupa noua si atunci acomodarea mai usoara.
Dimineata se imbraca singura,isi alege hainele tot singura.E absolut indragostita de fuste si rochite.S-ar imbraca zilnic.Azi am convins-o cu greu sa isi puna pantaloni,s-a anuntat ploaie si frig.Are preferinte cum sa ii prind parul,ba doua codite,ba o coada lunga,ba coc intr-o parte...cand nu-mi spune ce vrea,ii fac eu ce cred ca i se potriveste in ziua respectiva.Uneori se supara si ma pune sa ii refac coafura,ca nu asta isi dorise
Habar n-am de unde e asa cocheta si atenta... :D Spuneam ca mananca f bine.In ultima vreme,nu prea am fost atenta si a cam dat iama in dulciuri,alaturi de Lisa,bineinteles...nu se poate sa faca ceva una fara cealalta,sunt la pachet.De obicei,cand se intorc de la gradi si pana e gata mancarea,vor ceva.Am sa incerc sa inlocuiesc painea dulce,biscuitii si alte rontaitoare,cu fructe si stafide&nuts,cum faceam in iarna.
Lisa este intr-o perioada mai delicata.E foarte sensibila si cere foarte multa atentie.Noaptea se trezeste,si vine la mine in brate,asa doarme pana dimineata,daca incerc sa schimb pozitia si sa o tin in brate langa mine,se supara,plange si trebuie sa o pun din nou,pe mine.N-ar fi o problema daca nu as amorti in aceeasi pozitie ore intregi,plus ca s-a facut grea.
A inceput sa vorbeasca,spune cuvinte atat in japoneza,cat si in romaneste.Repeta mult dupa noi,mai ales dupa sor-sa.Formeaza propozitii simple,nu mai mult de 3 cuvinte.
Are un prieten la gradi pe care il striga tot timpul cand se intoarce acasa. Takkun in sus,Takkun in jos,la masa,la joaca,la baie,peste tot.
Cam o data,de doua ori pe saptamana se mai joaca cu Erika si pentru 15-20 minute pot face cate ceva prin casa.Le-am mai taiat din portia la tv,medicul mi-a spus nu mai mult de 2 ore,la gradi am avut o sedinta si directorul ne-a inmanat un pliat,nu mai mult de o ora de activitate media,de orice fel:calculator,televizor,jocuri.Asadar,acum se uita doar dimineata,in jur de 15 minute.Si chiar asa,pt Lisa mi se pare mult.
Sper sa se faca cald cat mai curand si sa avem activitati diverse,afara.Sa mai organizam iesiri si sa ne mai relaxam.
In aprilie vine mama si as vrea sa reiau lectiile de lb japoneza.Pt examenul din vara nu ma pot pregati,dar pentru cel din decembrie as avea timp suficient.As putea sa o rog pe mama,sa vada de fete o data pe saptamana,cat sa ma duc eu la cursuri.(mama o sa locuiasca la sora mea anul acesta)
Cam astea ar fi noutatile despre noi.Duminica vreau sa merg la cumparaturi,am nevoie de pantofi si geanta noua,pt primavara.Habar n-am ce se poarta anul acesta,ce mai este prin magazine.Sper sa gasesc ceva dragut.
Ma bucur sa citesc vesti noi despre voi.
Am vrut sa nominalizez,dar imi e teama ca am sa uit pe cineva.
Pup tot grupul de fete cochete.
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
mihailescu teodora spune:
Buna dimineata!!!
SabinaY

imi place la nebunie ce frumos povestesti despre minunile tale!
Si Mihnea cere f multa atentie
si vrea sa fie dragalit si pupacit neintrerupt,fapt ce ma bucura enorm
!Nu toti baietii sunt asa afectuosi!
Este extraordinar de politicoc,multumeste pentru orice gest faci fata de el,iar expresiile lui favorite sunt:,,ma bucur,mami,ca....",,imi pare tare bine ,mami,ca...'',,te iubesc mami...''
De 1 Martie mi-a adus un martisor facut de el,la gradi
.O incantare!!!Si imi tot povestea ca l-a facut el,singur,el a lipit,cu manutele lui...
Daaa,cresc si nu realizam...
mihailescu teodora spune:
Anunt important pentru duamnele care nu activeaza pe FB ![]()

,,Maine,vineri,la ora 18:00,Freddo Cafe,str. Smardan,nr.29''

http://www.freddo.ro/client/localizare.php
Mai sus e link cu localizarea pe harta!!!
Sabina spune:
Pt ca maine o sa fiu pe drumuri, in avans, la multi ani draga Teo!Sa fii sanatoasa si fericita si sa-ti mearga bine!
Mihnea e un scump iubitcare merita cat mai repede fratioara sau surior ;-)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui Erina Ramonaiani foarte frumoase goblenurile. Imi amintesc ca aveam si eu cind eram mica un baiat si o fetita si eu ziceam ca suntem eu si fratele meu. |
| citat din mesajul lui Roxali Ramoiani f bine ca ati fost in vacanta , cat de cat v-ati relaxat, un pic si datorita socrelei |
| citat din mesajul lui luy Ramonaiani, multumesc ! Credeam ca ai incarcat poze 'proaspete' cu frumosii tai |
Eu nu stiu ce ati vazut voi, dar cu siguranta n-ati vazut ce am vrut eu sa va arat
http://www.flickr.com/photos/21231089@N02/5491466502/
Trebuie sa va logati pe "septoct2007", ca pozele recente cu puii mei nu sunt publice, sunt numai pt prieteni
Ana multumes frumos, si eu cred ca seamana cu mine.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
ceamica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Roxana_G
Si asta ni s-a intamplat in mod repetat, adica sa nu cedeze la antibiotic oral. ORL istul ne a explicat ca nu facem decat sa facem streptococul rezistent la antibioticul oral. Alex si Andrei au luat de vreo 2 ori augmentin pentru restul simptomatologiei si nu a ajutat la curatarea pneumococului. Dar o sa vezi ca Floxalul acela chiar e eficient. Nu stiu ce sa zic cu gradi. Eu i-am dus oricum, ca de undeva tot culeg ei cate ceva si in casa nu ii pot tine. Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
multumesc

floxal ne-a dat 7zile. Chiar imi spunea sa nu-mi fac pb ca e pentru ochi pentru ca-i face bine . Imi venea sa-i zic ,, stiu , mi-a zis Roxana ''
dr de familie mi-a dat aviz de colectivitate asa ca e apt pentru :)))