Dulce&papanasi-sept-oct '07 (422) Bun venit Maria!
Raspunsuri - Pagina 11
crishtina spune:
Erina nu am aprofundat ideea insa imi amintesc ca era un afis la pediatra noastra ca nu recomanda ochelarii 3D pt copiii sub 6 ani si cei peste cu timp limitat. Sper sa nu te superi...eu doar mi-am amintit acuma ca spuneati...nu m-a privit in mod direct sa vad ce si cum pt ai mei.
Crishtina cu Robert(09.09.2007)
&
Nicole (18.11.2009)
Erina spune:
Cristina, sunt sigura ca e perfect adevarat!!! Filmele de genul acesta solicita mult. Pentru mine ca adult a fost f bine mai ales comparind cu Tron de la care am iesit de prca ma dadusem in 3 montagne russe simultan. Filmul acesta nu era in varianta normala...va trebui sa astept sa creasca Daria...sau sa mearga la maxim 2 filme 3D pe an...
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
danuta36 spune:
Seara buna!
Emma sa va traiasca micuta crestinata!
Roxali,Erina,Rox,Gabriela multumim 
Cecilia multa sanatate lui Cristi!
Multa sanatate si Sarei de la Cluj!
Azi s-a externat si taica-meu,nici n-are timp sa se odihneasca,Miru vrea joaca cu el,daca s-ar putea non-stop ![]()
valentina_22 spune:
Multa, multa sanatate si refacere cat mai rapida tuturor bolnaviorilor!
Nana, felicitari pentru noul membru al familiei. Sa fie sanatoasa si sa aiba parte numai de noroc in viata!
Ema, sa va traiasca micuta crestina!
Erina, tu ne rugai sa scoatem la lumina comorile! Ma prezint si eu la apel cu juniorul meu! Cra-cra ![]()
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de
ALEXANDRA si
ANDREIcum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ALATURI DE BIBI
BAZAR DC
Gabriela77 spune:
Vale, ce caveler ai tu acolo

Multumim tuturor pentru urarile de sanatate si cele pt surioara mea iubita
Somn usor!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Yaia spune:
Buna dimineata tuturor!
Eu deja sunt treaza de 2 ore, dar nici ca simt oboseala, sunt fericita ca febra a disparut si copii si bine acum, mai au tuse si Alexia si ceva muci si un suierat la respirat, dar clar sunt pe drumul cel bun, se pare ca greul a trecut. Pentru mine a fost frustrant sa vad ca nu reuseam sa scapam de febra nicicum, asta era mai obositor decat noptile nedormite. Bine ca a trecut, sper sa nu mai vina niciodata!
Multumim tuturor pentru gandurile bune si urarile de sanatate!
Valentina, e adorabil Andrei! Un adevarat cavaler! La multi ani Alexandrei, ai sters data si nu mai stiu cand e ziua ei, dar am salivat la tortul cu printese!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Gabriela77 spune:
Ma bucur, Yaia! Sper si eu sa fi trecut ce a fost mai greu!
O primavara frumoasa tuturor!

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Erina spune:
La multi ani de 1 Martie!!! Sa aveti o primavara minunata!!!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
valentina_22 spune:
La multi ani de ziua primaverii!
Multumim pentru aprecieri, ieri am aranjat dulapul juniorului si am dat peste tinuta de gala. I-am luat-o acum vreun an, atunci ii era mare si am vrut sa vad daca ii mai vine. Acum stiu cum il imbrac la lectia deschisa de ziua mamei!![]()
Yaia, aniversarea Alexandrei a fost duminica, a implinit 7 anisori. Pozicile de la party sunt langa cele ale juniorului, tortul cu printese era de anul trecut, ma laudam si eu cu creatia proprie,
, anul acesta l-am avut cu pitici si cu prietenele Clopoticii.
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de
ALEXANDRA si
ANDREIcum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ALATURI DE BIBI
BAZAR DC