Dulce&papanasi-sept-oct '07 (422) Bun venit Maria!
Raspunsuri - Pagina 10
Gabriela77 spune:
Bravo,Maria! Ce bine a pus pe ea...Felicitari,Nana! O sa va acmodati voi in noua formula, cu timpul, dragul de Andrei

Yaia, tare rau imi pare de copiii, ce mai trageti voi cu febra
Sanatate multa!
Roxana, ce frumos ca s-au distrat copiii la Bran, mare noroc cu evadarile astea
Ali, vestile nu sunt bune. A venit vineri rezultatul uroculturii, e infectia urinara cu E-coli, de unde l-a agatat nu stiu...in mod sigur, gradinita, ca prin spital nu am fost. Vestea buna ca e sensibil la toate antibioticele, asa ca, firesc ni l-a dat pe cel mai slab, Sumetrolim, 10 zile.
Sper sa scape de el, am auzit ca e destul de pacatos
Am revenit si noi pe acasa, a fost super in deplasare. Petrecerea surorii a fost tematica din ciclul Romanii au talent
ca tot e la mare moda, asa ca fiecare membru al familiei a pregatit un moment. Distractia a fost garantata, va dati seama.
Zi buna tuturor!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Gabriela77 spune:
Felicitari Ema pt Maria crestina!
Danuta, suteti niste frumoase amandoua!
Erina, ce ma bucur ca ai impartasit cu noi, si eu intentionam sa merg cu Sara la filmul acesta, acum ca am primit recomandarea ta, nu mai ezit. 
Fug la curatenia, pa
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Erina spune:
Buna dimineata!!!
Roxana, vreau si eu la muntele meu la PN!!! Felicitari pentru copiii skiori cit despre trenulete as avea si eu nevoie de consultanta de la N. pentru un set Shinkansen.![]()
Gabriela, filmul e foarte frumos, cu o morala buna. Dariei ii luasem cu o zi inainte cartea din Diverta, ieri am fost la film iar aseara a citit-o cu tati. Sigur vom repeta experienta, i-am mai tinut eu ochelarii dar data viitoare ii iau o perna din aceea pentru git ca sa nu impinga cu "toartele" ochelarilor in scaun...
Nana, iubitelul de Andrei, ce dulce si duios este!!!
Maria e o fetita foarte precoce! Felcitari pentru bilantul excelent!!!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
moldoveanca spune:
Nana , e minunat ce povestesti de fratiori si sunt sigura ca o sa va intrati in ritm .Pupici multi de la Iasi.
Yaia multa sanatate piticilor cred ca ti-a fost tare greu cu ei bolnaviori.Va pupam cu drag.
Salutari si pupici tuturor piticilor si mamicilor,eu scriu mai greu dar va citesc din umbra.
Suntem bine,il avem pe tati acasa,Vladut se tine lipit de el si ii spune ca il iubeste.Ma doare sufletul ca se vad mai rar dar sper sa se indrepte lucrurile cat de curand.
Erina spune:
Stiam ca uitasem ceva!!! La multi ani sora superba si blonda de Gabriela.
Ecelenta petrecerea tematica, M al meu s-ar pricepe la aruncat sticle si shakere, e chiar bun desi nu a exersat de mult, eu cred ca m-as scoate cu cintatul...e de retinut!!!
Moldoveanca, e greu intradevar cu tati plecat si pentru el si pentru voi. Sper sa se poata schimba lucrurile...Si eu imi puneam problema dac ar avea M un contract in Rusia sa zicem, m-as duce sau nu...sau ar renunta el...e bine ca parintii sa fie mereu aproape de copii.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Roxana_G spune:
Un pup mare de tot pentru bolnaviori, pentru cei care sufera de dor, si pentru fratiori si surioare dulci!
Nu prea am timp azi, am ajuns tarziu, iar cu scolile si cautarile.
Yaia, o mare imbratisare ca esti incercata rau, multa multa sanatate picilor!
Erina, nu pot suna acum, incerc mai incolo.
Nu te supara.
Yaia spune:
Multumim tuturor de urari si de sustinere! Copii par sa fie mai bine sau asa pare de la mine de la birou prin telefon. Tati pare sa se descurce bine cu ei si febra pare sub control, PARE fiind cuvantul cheie. Vad eu dupa somnul de pranz.
Moldoveanca, sper sa fiti impreuna cat de curand!
Rox, sper sa alegeti curand si bine!
Erina, mersi de sugestie, dar aici nu se fac analize atat de uros, doar la recomandarea medicului, daca crede el de cuviinta ca sunt necesare si astia nu prea cred de cuviinta! Lasa mai mult corpul sa lupte cu boala si intervin cat mai putin. De asta a si ajuns Alexia la otita, era inevitabil, ca nu i-au dat nimic pentru laringita. Asa ca asteptam si ne rugam sa scapam de boli!
Nana, sper sa va gasiti cat mai curand ritmul, tare frumos ce povesteti acolo imi aduce aminte de noi acum 1 an!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Roxali spune:
Off ce de bolnaviori...sanatate multa tuturor , mici si mari, fratiori si surioare
Nana baiatul mamei un pic sufera , dar totusi e bucuros de surioara
Gabriela bine ca ati depistat buba...cum sa nu scape stai linistita ca nui dracul asa de negru
Yaia sanatate puiutilor si bravo ptr tati descurcaret![]()
Rox smecheras baiatul ...cu cine seamana
?
Erina poate se vor indura fetili cand iese soarele ptr sedinte foto![]()
Noi santem ok...deocamdata...ne-am destrabalat la carnaval, necostumati ca juniorul se crede mare
si fata vrea mai mult blugi![]()
Vineri seara ma bagat un pub cu trupa de gimnastica
si prof de fitness, care e un romanas beton , dar gay![]()
numai bine gagici si sanatate tuturor puiutilor bolnaviori
luy spune:
Yaia, multa sanatate puiutilor, of, tare greu cred ca a mai fost cu amandoi cu febra mare
. E foarte important ajutorul cuiva in astfel de momente. Pupam bolnaviorii si asteptam vesti mai buna 
Emma, felicitari pentru micuta crestina ! V-ati intrat putin in ritm ? Tin pumnii sa ramana Andrei sanatos, sa mearga la gradinita si sa-ti fie si tie mai usor in cursul zilei 
Nana, ce frumos povestesti despre comorile voastre
. Asa va fi cu Andrei, o sa te vrea numai pentru el parca si mai mult ca pana acum, va trebui sa gasesti solutii ca sa aveti cat mai multe momente in doi.
Danuta, am admirat-o pe Miru
, ce mare s-a facut si ea...
A adormit Irina, ma duc sa termin de facut curatenie in dormitor, am inceput la somnul de dimineata, sper sa finalizez la aceasta a doua repriza.
Sa vina primavaraaaaaa ! 

Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
aeperju spune:
greu cu ritmul dar ne straduim. A trecut si botezul, sper sa ne linistim de acum, macar cat de cat. Baietii si-au revenit din raceala ceea ce e f bine. Multa sanatate si voua!