Mar.Apr(161)-Bv Ruxandrada!Bv Roxy!Bv Cristina-ph!
Raspunsuri - Pagina 6
Leeloo21 spune:
felicitari felicitari felicitari!!!!
sa auzim numai de bine de la cei 3 fluturasi aparuti!
si mamici sa va reveniti repde sa va incepeti o noua viata!
Tudor doarme, mami a spalat vasele, tati gateste:D familia perfecta:D bebelina din burtica este zvapaiata:D si ma rupe..simt k imi iese prin piele cate-odata..tudor a fost mult mai la locul lui:P
maduta felicitari pt buricut...fix la 7 zile i-a vazut si lui T buricul!
mai intru fetelor..dar acum sunt tare ocupata!
va
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 32+
nasterea in apa
pozici dragute
Stefana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui speranta2008 buna, Luni am fost la control (mi l-a facut pe masa), dar de ieri am o scurgere maronie (eu am zis ca e de la control sau elimin dopul). Cert e ca nici astazi nu s-a oprit. Maine merg din nou la control si o intreb pe dr. Stefana - cred ca avem aceeasi problema. Cami - poate ai dreptate, e vreun semn de nastere...sa imi tii pumnii... "Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +38 (Matei19:26) |
Da... dar tu ai 38 sapt, eu maine abia fac 35 Eu stau cumintica si astept sa-mi treaca, tu te poti bucura. Succes si nastere usoara!
Stef 34+ cu Tudor Stefan
AMR 6 saptamani
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
Picky_toto spune:
Buna burticutelor si mamicutelor..
Oau ce de nasteri
Incep si eu prin a felicita noile mamici Roxy, Cristina, Ruxandrada, Happyness, Yasmi si inca o data pe restul mamicutelor, refacere rapida si mult laptic
Bun venit pe lume dragi puiuti de fluturasi, sa cresteti mari, sanatosi si mumosi
Noi tot 2 in 1 suntem...si asteptam sa treaca zilele sa terminam renovatul ca sa nu innebunesc .. De vreo cateva zile au aparut contraciile, unele din 20 in 20 min altele mai dese, foarte intense si unele dureroase..de imi taie si respiratia. Bebelina are momente cand e activa si momente cand e tare cumintica ..deh asteapta si ea momentul .. in rest obosesc tot mai repede, au inceput si durerile de picioare, Stefi ma solicita tot mai mult, si e trista ca nu prea are cu cine sa se joace ...dar trecem noi peste toate astea...
V-am pupat acum, vreau sa merg sa ma apuc de calcat cat mai imi doarme printesa
Urez in continuare nastere usoara tuturor burticilor si bebei sanatosi
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 35+ o printesuca mai mica
AMR: 5 saptamani!!!
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
mandreeac spune:
AM reusit sa citesc si eu capitolul trecut!
Lalely, Deea da, imi doresc tare mult ca duminica sa fie ziua cea mare pentru bebe al meu, acum sper sa stea si cumintel pana atunci!
Simo da au mai trecut arsurile.
Catank iti tin pumnii la sustinerea lucrarii! Va fi totul foarte bine, sunt sigura!
Pisuc te asteptam cu vestile de la eco!
Stefana stai cumintica, sa mai stea si bebe la caldurica!
tuturor!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 38 Rares Andrei
AMR o saptamana si ceva
mandreeac spune:
Strumphy si multumesc inca o data din suflet!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 38 Rares Andrei
AMR o saptamana si ceva
Deea99 spune:
Stefana eu imi retrag urarile pt tine
luata de aceste emotii am crezut ca ai mai multe saptamani....asa ca mai bine vb cu medicul si stai cumintica sa stea bb cat mai mult in burtica
Simona bravo pt vestile bune si bb sa stea pana vine primavara ..adica sa-l aduca chiar barza in cioc pe 1
moama cata lista de bebelani avem
eu sunt ingrijoara de ralukab..nu a mai dat nici un semn de joi parca si vineri avea eco si control
oare o fi nascut
am o stare naspa rau..imi e frig ....abia m-am dezlipit de pilota sa cobor sa bag niste macaroane la cuptor
imi e frica de vre-o raceala acum
off Medeea sanatate la toti va doresc
sa stii ca si prin bucuresti circula un virus nenorocit
nici eu nu stiu ce sa-i mai dau la fata sa ii treaca
azi vad ca de la tuse a trecut pe stranutat continuu si ii curge nasul
clar nu e de antibiotic
dar asa frica imi e sa nu imi dea si mie
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....37 cronologic....AM INTRAT IN LUNA A-9-AAAAA
doar 16 zile au mai ramas pana la mare intalnire
ioanna16 spune:
Fetelor multumesc pentru raspunsuri.M-am mai linistit!
Felicitari Ruxandra si un bebe sanatos si cuminte!
30+
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
felicitas spune:
Ms Simo despre pont! Tocmai am luat magneziu! Mi se pare ca prea sta bebe incorsetat la contractii! Devine burta mica, asa rotunda ca un pietroi, si faza e ca sunt si dese! Nu cred ca ii este prea comod!
Feli cu Miriam in burtica 38 +
AMR 2S
ioanna16 spune:
Buna medeea76nou,
Am observat ca esti din Ploiesti si vreau sa te intreb unde nasti?La maternitatea din Ploiesti?
Despre nasterea la maternitatea din Campina stii ceva?
30+
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
strumphitza spune:
Mi-a venit carutul !!!! e tot in cutii, piese, si trebuie pus in picioare dar eu am dat sa desfac cutia si sa il scot si m-a taiat odata prin burta si pe loc s-a facut burta tare si ma doare eh ce sa ii faci, asa-i cu entuziasmul
Am insa o mica problemuta , din vina mea cred ca ... dupa ce am bagat cutiile in casa, domnu mi-a cerut sa semnez de primire si am semnat , el a plecat si apoi eu am realizat ca nu mi-au adus si scaunul de masina, ceea ce imi trebuie pentru cand scot pe bebe din maternitate... am sunat repede la magazinul de unde am facut comanda si i-am spus doamnei ca a fost o mica problema ca nu am primit si car seat ul desi eu am semnat de primire si a spus ca e ok, probabil domnu a uitat de el si ca poate sa mi-l trimita vineri ca azi nu mai vine domnul ala in zona mea sau pot sa il ridic de la magazin zilele urmatoare .. o sa ma duc maine dimineata sa il iau, sper sa nu am probleme, sa spuna ca l-am primit si am si semnat pentru primire si eu nu-l am asta e, daca e vreo problema, m-am ars de 150 lire sper sa nu , ca in general sunt seriosi si daca le spui imediat de vreo problema se rezolva cu bine pana la urma
abia astept sa vina Nick acasa sa il monteze ca eu nu ma mai aburc sa fac nimic la cat de tare m-a taiat prin burta cand am dat sa il scot din cutie
_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole
AMR 5 saptamani