Mar.Apr(161)-Bv Ruxandrada!Bv Roxy!Bv Cristina-ph!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui floaredemac

Ruxandrada este mamica fericita a unui baietel voios de 2700 g si 50 cm, apgar 9, nascut azi dimineata la ora 8:30. Amandoi sunt foarte bine si fericiti!

32+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

no, ca azi e o zi maaare..ce de nasteri

felicitari RUXANDRADA, sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos si tu sa te refaci repede repede si sa vii sa ne povestesti

mami de Vlad 09.04.2009 si s39 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Felicitari Ruxandrada! Bine ai venit pe lume bebe!

Strumphy , da am reusit sa dorm si eu o ora si jumatate si ma simt mult mai bine! Asteptam poze cu caruciorul! Si te rog asa pentru sufletul meu sa ma treci si pe mine cu data de 27 februarie. Nu stiu exact daca va fi aceasta, dar eu asa sper si poate daca o trecem asa se si intampla. Multumesc din suflet.

Iony sunt bine multumesc, astept ziua de sambata sa merg la control si sa ne spuna exact cand e marea intalnire. Bebelina ta ce face? Cand te mai duci la monitorizare?

Nu am citit nimic din urma, dar ma apuc acum si revin.

Madutza felicitari pentru prima saptamana de viata a fluturasului tau si pentru faptul ca e cumintica si doarme.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 38 Rares Andrei

AMR o saptamana si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Lasa Miki ca si eu am tras ieri o tura de plans ca nu a miscat bebe de pe la 4 pana la 8 cand a venit sotul acasa. Si il pun sa auda inima fetei . Nu o aude, era si burtica asa contractata, poate de aia. Tot pune mana pe burtica, nimik. La un moment dat se trezeste printesa din somnu de frumusete asa plapland, ca ea de obicei e razboinica.
Ei si azi de vreo 4 ore o tine numai in piruiete, picioare si manute. Na ca sa nu mai plangi mami ca proastuta !!!

Feli cu Miriam in burtica 38 +
AMR 2S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Mikki, tu esti deja in sapt 39. Joi mergi la monitorizare la Elias? E posibil sa te opreasca? Medicul ce ti-a zis legat de termen?

in S 31+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 9 saptamani

da, alina..monitorizarile le fac la elias..dupa spital merg si la cabinet la doctor pentru control ..habar n-am de oprit..ca ma car cu bagajul dupa mine de fiecare data, ba trebuie sa ma si schimb acolo in camasa ca altfel cica nu ma poate primi in salile de nastere, ca acolo te pune la monitorizat..si in functie de rezultat decid daca raman sau nu..pana acum m-au trimis acasa ca nici colul meu nu da semne..acum daca o fi ca la prima sarcina, ajung in 40 sapt + si probabil imi declanseaza..dar eu tot sper

mami de Vlad 09.04.2009 si s39 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

persi, ma bucur mult ca esti bine si sarcina e bine asa cum toate ne dorim ia sa vii mai des pe la noi daca tot ne citesti, sa semnezi si tu condicutza macar in fiecare zi

andreea, bun nani nani eu as mai dormi dar vad ca astia cu carutul nu au ajuns inca, mai e pana la 6 te-am trecut in listuta cu programari

cine se mai anunta pentru listuta ?

_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

bravos ruxandra!
felicitari bebe de ruxandra!

miki multi pupici de incurajare si imbratisari de la mineeeeeee
si bebelina mea misca cam in reluare
incerc sa o trezesc cu cate cevada nu tot timpul da semne
pai mie nu-mi misca cu jumate de zi
nu cu 4 ore
ahahahaha
asa e ea
asa era si antonia
si acum e la fel de linistita
desi mai are si ea momentele razboinice

mada felicitari pt bebelina linistita
antonia mea nici la 2 ani nu doarme mereu legat 6 ore
asa ca e intr-adevar cumintica
inca nu ati dat de colici?

strumph daaaaaaaaaa
m-am apucat de ieri de bagaje
ca nu am timp sa le fac
decat cat doarme mandra
adica 2 ore
in care ,mai am si altele de facut
ca ea ma ajuta
eu le bag in genti
ea le scoate
si uite asa ne invartim in jurul cozii

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 33+ PETRA ADRIANA
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

strumph daaaaaaaaaa
m-am apucat de ieri de bagaje
ca nu am timp sa le fac
decat cat doarme mandra
adica 2 ore
in care ,mai am si altele de facut
ca ea ma ajuta
eu le bag in genti
ea le scoate
si uite asa ne invartim in jurul cozii

AMR 6 SAPTAMANI

haha scumpa de ea, pai cum vrei tu sa nu o ajute ea pe mami? ... sunt asa scumpi de nu te poti supara pe ea

_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Ne-a cazut buricul !

felicitas, giuliaa, lalely

miki, multumesc, las ca o sa doarma si fetita ta cat nu a dormit Vlad

Eu tb sa jung azi la dr sa-mi scoata niste fire eu stiam ca sunt absorbabile, dar asa m-a chemat . N-am nici un chef pe vremea asta.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

felicitari pt bebelina cumintzica si acum cu buricul cazut!!!fata de treaba ,nu gluma!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 36+ cum creste Alex
AMR 6 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

buna fete, Abia acum reusesc si eu sa postez. Am venit de la dr, i-am culcat si pana acum am citit restantele...
O multime d evesti
Vreau sa le felicit pe Happy, Roxy, Cristina, Ruxanda ce de nasteri!!!bravo fetelor!! Sa va recuperati rapid si sa pape puii bine la san!

Strumpfi, n-am nascut, dar nici nu mai am mult...eu asa simt/cred.
A ramas sa o sun pe 28 sa vad cand vin la spital pt inducere...1 sau 2 Martie a spus...Acum sper sa nu vina pana atunci...Mi-a spus sa iau no-spa si magneziu...ca sa nu mai stea copilul strans de contractii. A zis ca no-spa nu opreste travaliul in nici un caz, dar il ajuta pe bb sa stea linistit...

Anaxena, cu greutatea nu te ingrijora. Mie de ez mi-a spus ca are 3100 azi, dar ca probabil are capul mai lunguiet, de aceea ies asa masuratorile. De altfel i-am spus ca nu prea ma incred in eco. Eu simt ca si Arsenie este mare, ca si fratii lui. Dar acum nici nu conteaza, sa fie el sanatos si atat imi doresc.

Miki, sper sa ramai optimista si sa fie totul bine.

Salo_sama, ma bucur ca si voi sunteti bine..vad ca ne-a estimat aceeasi greutate...si eu sper sa rezist pana pe 1-2 martie...

Felicitas suntem cam la fel amandoua..eu sper sa prind martie...suna mai bine..primavaratic.

Sperantza, Stefanna, vad ca aveti ceva semne, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine. Tin pumnii pentru voi!

Andreea, sper sa au trecut arsurile si esti mai bine!

Dorinutza, vad ca si tu ai semne, e bine, inseamna ca organsmul e pregatit!Si pe mine ma omoara vremea asta...uuuf!

Ailed, Deea,fetele cucuietele...pe toate 6

Simona, mami de baieti David, Matei si 38 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

simona te pupiiiiiiiiiii

speranta stii ca ma poti suna si pe mine da?

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput