Mar.Apr(161)-Bv Ruxandrada!Bv Roxy!Bv Cristina-ph!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Felicitari noilor mamici!!!

Iar nu am intrat sa scriu cateva zile, bine ca am reusit sa va citesc... Multumesc fetelor care ne-au pupat si laudat pentru poze!
Noi am fost cu totii virusati zilele astea, in Ploiesti circula un virus tampit, cu dureri misculare si de cap si cu febra mare. Noroc ca am sunat alti parinti de la gradi si ne-au confirmat ca e virus, ca altfel treceam fetele pe antibiotic (Tea e la a patra zi de febra). Oricum, noi suntem adeptii homeopatelor si, cu exceptia paracetamolului, nu ne tratam cu altceva. Ana e mult mai zdravana (asa e intotdeauna al doilea nascut), i-a trecut intr-o zi... Iar sotul e in cura de imunizaer cu homeoptate (6 luni), asa ca a trecut imediat si la el. Eu am tras-o doua nopti cu dureri, probabil e o tulpina noua, ca n-am mai avut parte de simptomele astea, nici eu, nici copiii.
Bebe mica se agita non-stop, asta ma bucura, caci va fi cumintica, daca respecta regula. Pe Tea nu am simtit-o miscand toata sarcina, eram calare pe eco la doua zile, iar acum are bateriile incarcate non-stpo, numai pe pereti nu mi se urca. Ana, in schimb, a fost agitata toata sarcina, iar acum e cuminte foc, linistita si inteleapta...
Am senzatia ca-mi atarna burta pe scaun cand scriu acum!

Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou 33+, bineinteles tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

WOW!!!

3 fluturasi dintr-o lovitura!

Roxy, felicitari! Abia asteptam sa intri sa ne povestesti cum ai ajuns tu de la manichiura la apa rupta. Ca pe la 19 cand am vb ultima data erai preocupata de oja . Sa fie bebitza sanatoasa si mami sa aiba laptic destul!

Cristina_ph, felicitari mami, si tie! Sa fiti sanatosi si fericiti!

Ruxandrada, ai reusit! Iti doresc numai bine si tie si bebelusului tau!

in S 31+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Ieri si azi am stat in casa si nu am facut mai nimic, decat mutat fundul de pe o canapea pe alta si ma simt ca si cum sunt inchisa in casa de cel putin o luna vreau sa ies , sa respir aer fresh de afara... dar nu pot, ca vin astai cu carutul si pe de alta parte ca inca ma doare tot si toate pe acolo pe jos pe la fofo si mi-e sa nu merg aplecata si cu mana de burta pe afara

ailed, ma bucur ca a inteles cat de cat Maria sa pape si sa nu mai faca greva

dorinuta, la cum se precipita lucrurile pe aici, nu m-as mira sa nasti mai devreme de 25, eu oricum iti doresc sa nasti cand e programat, deja mi-am dat 2 peste dejte` si 3 peste gura e bine sau mai trebuie ?

_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Oauuu...fetelor chiar ca pe banda rulanta se naste de ceva timp!
Felicitari Ruxandrada!!!
Sa-ti traiasca minunea si sa fie sanatos!!!
Strumph,mersi mult de strigare!
Eu sunt cam lenesa in ale scrisului,desi pe cuvant de pionier ca va citesc zilnic,nu-mi scapa nimic.
Mi se pare ca nu am nimic important de spus,desi am aceleasi preocupari ca si ale voastre.
Despre sarcina ce as putea spune...totul merge fff bine,nu am avut nici un fel de probleme pana acum.
La ultima eco(sambata)bb era bine,cam maricel putin,dar bine,lichidul ok,colul deasemeni.
toate burticile si mamicile!!!

fericita de +33 Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Si acum tb sa ma laud si eu cu fata mea, cra-cra

A inceput sa doarma noaptea cate 6 ore legat. Mi-a fost putin frica sa o las sa doarma asa mult, dar s-a trezit f bine-dispusa, a mancat f bine si m-am linistit. Cristi abia la 2 luni a inceput sa doarma asa mult. In spital ne-a spus sa-i trezim dupa 4 ore de somn, dar eu am simtit ca e bine pt fata sa doarma cat vrea ea.
Deci a dornit de la 9:30 seara la 4:30 dimineata, apoi pana la 5:30 a mnacat, facut caca, ragait, iar mancat si ragait; iar de la 5:30 la 9:30 dimineata alt somn

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

madutza, ai o minunatie de fetita..cred ca vlad nici la un an nu dormea atat legat

mami de Vlad 09.04.2009 si s39 cu

Mergi la inceput

bravo cristina_ph si recuperare usoara..multa sanatate puiutului mic

roxy si cristina, se pare ca puiutii vostri au personalitate asa din prima clipa..au vrut sa vina cand vor ei...nu cand ati aranjat voi mamici, va doresc recuperare usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Ne-a cazut buricul !

felicitas, giuliaa, lalely

miki, multumesc, las ca o sa doarma si fetita ta cat nu a dormit Vlad

Eu tb sa jung azi la dr sa-mi scoata niste fire eu stiam ca sunt absorbabile, dar asa m-a chemat . N-am nici un chef pe vremea asta.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giuliaa

BRAVO ROXY PT NASTEREA RAPIDA. BINE AI VENIT ANASTASIA
Ca sa vezi cat conteaza plimbarile alea din timpul sarcinii
BRAVO CRISTINA_PH. BINE AI VENIT BEBE
Miki eu zic totusi daca nu simti bine pe bebelina ca misca sa mergi la control mai repede. Si eu am avut stresul asta ca simt tare putin si usor miscarile mai ales daca le compar cu prima sarcina. Si ieri am fost la control si m-am plans la dr ca nu imi place cum misca si m-a pus sa ma duc azi si mi-a facut un doppler si mi-a zis ca pt linistea mea sa ma duc iar la o saptamana si daca nu simt bine miscarile sa ma duc si inainte de o saptamana. La sfarsit expresia doctorului meu a fost: asta e mai bleaga fata de prima fetita.
Madutza ce bine de tine. Doamne da sa ne fie la toate la fel puiutii: sa pape bine si sa doarma mult. Multe saptamani, luni si ani inainte va doresc.

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 31s+ cu Nicoletta

giulia, am fost sambata la ultima monitorizare si dr m-a mai chemat joi..acum incerc sa fiu cat pot de rabdatoare si astept ziua mare..si mie in spital se mirau moasele ca nu prea misca..ca ce are..ba mi-au pus si oxigen la un moment dat in ideea ca poate o ajuta..dar se pare ca asa e ea, mai lenesa..cel putin asa vreau sa cred..si pana joi parca nu mai e asa mult..ma incurajez si eu singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Mikki, tu esti deja in sapt 39. Joi mergi la monitorizare la Elias? E posibil sa te opreasca? Medicul ce ti-a zis legat de termen?

in S 31+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Felicitari Ruxandrada !!!

wow, daca intru mai rar risc sa ratez niste nasteri pe aici

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput