Mar.Apr(161)-Bv Ruxandrada!Bv Roxy!Bv Cristina-ph!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_3b spune:

Va multumesc pentru primire
Va trimit si datele mele in cazul in care doriti sa ma adaugati in lista:
DN: 04.03.1977
UM: 18.06.2010
DPN:25.03.2011
Numele bebelului va fi Robert Alexandru
O sa incerc sa scriu cat mai repede cele 10 mesaje pentru a ma vedea in timp real.

mami de Darius 12.02.2001 si 35+ cu

Mergi la inceput

Sa va mai spun cate ceva despre mine...
Sper sa nasc la Brasov, la Clinica Eva. Spun "sper" pentru ca ma pot astepta si la surprize, eu fiind din Sibiu.
In cazul in care bebe nu o sa se grabeasca sa vina mai repede decat trebuie, la urmatorul control de la BV, din data de 14.03.2011 vom stabili exact si data la care vom face cezariana, adica ziua din intervalul 14-19.03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_3b

Sa va mai spun cate ceva despre mine...
Sper sa nasc la Brasov, la Clinica Eva. Spun "sper" pentru ca ma pot astepta si la surprize, eu fiind din Sibiu.
In cazul in care bebe nu o sa se grabeasca sa vina mai repede decat trebuie, la urmatorul control de la BV, din data de 14.03.2011 vom stabili exact si data la care vom face cezariana, adica ziua din intervalul 14-19.03

Laura eu vin din Galati sa nasc la clinica Eva si toate consultatiile le-am facut plecand din din Bucuresti (acum m-am intors in Galati dupa 2ani).

------------------------------------------------------------------------------------------
38+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 2 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Dorinut@, am vazut ca urmeaza sa nasti la Eva si indraznesc sa te intreb pe ultima suta de metrii, ce acte ti-ai pregatit pentru internare?
Stiu ca tariful pentru nastere este in co-plata si ma asteptam sa fie necesare acte suplimentare fata de CI, gen: adeverinta de salariat.
Insa dr mea mi-a spus ca nu mai este necesar absolut nimic, doar buletinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Am pus in picasa 3 poze cu M si am vazut toti bebelasii dragalasi si scumpi, nascuti pana acum!
Sa ne traiasca, sa fie sanatosi si sa aiba parte de tot ce e mai bun!
Va !

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput

Mandreeac sa stii ca m-ai emotionat tare cu mesajul tau!!!

Cand nasc pe tine si pe viss o sa va anunt din doua poate reusiti macar una sa postati .
Eu tot asez si incerc sa-mi pun ordine in ganduri..Am facut bagajul si al meu si pt bebe si mai am de sterilizat biberonul.
Am si eu o intrebare.. la vremea asta tampita eu vreau sa-l imbrac asa:
- body + pantalonas subtire
- salopetica plusata sau costum
- costumul de fas cu totul
- am doua caciulite una subtire de bumbac si una un pic mai grosuta dintr-un fel de lanica alba
- am si o paturica la mine
O sa il pun in landou si are si protectoare si daca e am si paturica. Oricum in masina e cald si o sa-i dai costumul de fas jos. Ce parere aveti, e ok?

Maine nu promit ca intru, dar va mai trimit cate un sms de info...Mai intru diseara sper, tb sa vina nanutii sa-mi aduca hainutele de scos din spital..ma rog eu am deja pregatite..

------------------------------------------------------------------------------------------
AMR - 3 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Lauramie mi-a zis de buletin si sa am certificatul de casatorie in original, asta banuiesc ca pt declararea lui bebe. Altceva nimic. Banutii ii dai dupa ce nasti si dupa ce se asig ca bebe e bine. Iar de bagaj mi-au cerut doar o pereche de papuci pt dus..in rest iti dau ei tot..dar eu tot mi-am pus o gramada de chestii ..am 4 pritene care au nascut acolo si nu au decat cuvinte de lauda. sper sa am si eu..

AMR - 3 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

salutari burtici si mamici
mandreac, si pe vlad il simteam rar el a fost toata sarcina linistit in burtica..la fetita doar acum la final s-a lenevit..numai ca la el n-aveam grijile astea..nici prin cap nu-mi trecea ceva rau.. te pup si mult curaj, mai ai putin..cand povestesti imi aduc aminte ca asa eram eu in ultima periada la prima sarcina, desi la mine asteptarea a fost la extrem ca nici la 40 sapt implinite nu voria sa vina..nu mai dormeam, ardeam de nerabdare..si pe urma cine regreta ca nu m-am odihnit cum trebuie.. profita cat mai poti si acorda-ti putin timp tie de rasfat
happi, felicitari mami ai o papusica de fetita acolo..e superba ce zice fratiorul, cum a reactionat ?
alina_n si la tine ma gandesc ca n-ai mai intrat..a venit naty acasa si ti-e mai greu ? te pup si asteptam vesti..
dinora, iti multumesc pt povestioara..asa imi mai creste si mie inima and mai aud si de cazuri d'astea care se termina cu bine..
lalely, parca tu intrebai de pompa medela..dar ti-au raspuns fetele mai active..eu am avut-o oricum imprumutata la prima sarcina de la o prietena..acum sper sa n-am nevoie de ea..

mami de Vlad 09.04.2009 si s39 cu

Mergi la inceput

Dorinut@ si noi am fost la toate controalele si analizele tot la Brasov.
Desi trebuie sa recunosc ca in paralel mergeam si aici la Sibiu.
Dr de la BV m-a linistit de fiecare data si mi-a spus ca vom ajunge sa nastem impreuna, insa eu tot mai am teama ca o sa intru in travaliu si de speriata ce voi fi nu voi pleca la un drum de doua ore pana la BV.
De parca nu am trecut odata prin travaliu

Sunt cu sufletul alaturi de tine si ma rog pentru voi sa treceti cu bine peste zilele ce vor urma. Daca am inteles bine maine pleci la Bv, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Andreea, am facut poze la o parte din hainute si acum le incarc. Sunt foarte multe ...trebuia sa pun mai multe hainute intr-o singura poza.

Ally , Eduard 34 sapt bebe

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput