Mar.Apr(161)-Bv Ruxandrada!Bv Roxy!Bv Cristina-ph!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Madutza mai voiam sa te intreb, de cand ai pus-o pe Catalina la san , din a doua zi???? Ma gandesc ca in prima zi de la anestezie si calmante nu avem voie nu?

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 38 Rares Andrei

AMR cateva zile

In prima zi dupa operatie mama sta la terapie intensiva si bebe la salonul de nou-nascuti (cel putin in Filantropia). A doua zi tb sa te ridici din pat si atunci te muta in salon langa bebe . A doua zi, cum te simti in stare sa mergi te poti duce la bebe. neaaparat pregatita pt alaptat, spalata pe maini pe sani, eventual chiar cu parul strans - am mai vazut mamici care nu reuseau sa puna copilul ca lumea la san pt ca trebuiau sa-si tina parul cu mana
E f importanta miscarea cat mai repede dupa operatie.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Am pus in picasa 3 poze cu M si am vazut toti bebelasii dragalasi si scumpi, nascuti pana acum!
Sa ne traiasca, sa fie sanatosi si sa aiba parte de tot ce e mai bun!
Va !

Mamica de Andrei si Maria

Ce fata grasa, frumoasa si paroasa ai tu acolo . Sa-ti traisca, sa creasca mare, sa fie sanatoasa si sa va bucure alaturi de fratiorul A! pupici

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

pauza sa fac cap nou

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Nu stiu ce se intampla dar, nu pot incarca pozele pe Picasa!!!

Ally , Eduard 34 sapt bebe

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

cap nou

Mergi la inceput