Mar.Apr(161)-Bv Ruxandrada!Bv Roxy!Bv Cristina-ph!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Madutza, am vazut pozele!!! Le-ai pus ieri cat am fost eu plecata ca in Noaptea de Revelion nu erau ca am cercetat zona.

Minunata printesica...si super tari primele ei poze....

Ally , Eduard 34 sapt bebe

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Madutza, ca parca tu mi-ai raspuns ieri la intrebarea cu pampersii ca tu ai pt printesa Nr. 1, respectiv new born si ca tot sunt maricei...deci, ar trebuii sa nu mai iau Nr. 2 si sa mai iau Nr 1 ca am decat 1 pachet de 32 ????

Ally , Eduard 34 sapt bebe

AMR 6 saptamani!!!

da, Ally eu folosesc nr 1, si la Cristi am folosit nr 1 pana aproaqpe la 2 luni. Probabil bebelusii care se nasc la aproape 4 kg trec mai repede la nr 2. Totusi mai bine nu mai cumperi acum, si o sa vezi dupa nastere cum vin scutelecele pe bebe.

Incepe sa se trezeasca fata , merg sa o schimb, sa-i dau sa pape si sa calc putin...am lucxrusoarele ei si vre-o 3 camasi.

Pupici fetele!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Madutza, ce frumusete de fata aveti!

Vroiam sa te intreb pe tine si alte deja mamici - dupa cat timp le taiati unghiutele?

Si mai vroiam sa va intreb cate ceva: din lista de lucruri de luat, ce va e util si ce model (intreb fiindca peste 1-2 saptamani vreau sa inchei si eu cumparaturile):
- sterilizator biberoane (banuiesc ca numai daca folosim biberoane, dar vad ca totusi macar 2 tot folositi)
- pompa electrica (totusi sunt sau pot aparea situatii in care sa fie necesar sa te mulgi ca sa-i dai, si vad ca asta din primele zile)
- cateva (nu multe) biberoane: cu ce tip de tetine? ce capacitate (am vazut de 110-120 ml, dar si mai mari)
- ati luat cadita din aceea cu suport de corp inclus (adica de plastic)?
- pe ce puneti cadita la baie? aveti suport special, sau pe pat...
- ati luat cantar de bebe?
- protectie mameloane - de care?
- unde ati gasit un sutien bun de alaptare?
- ce medicamente aveti acasa pentru bebe?

Sper sa aveti timp de raspuns si va ultramultumesc de pe acum!!!
+

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s34 cu un dragalas

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Madutza, ce frumusete de fata aveti!

Vroiam sa te intreb pe tine si alte deja mamici - dupa cat timp le taiati unghiutele?

Si mai vroiam sa va intreb cate ceva: din lista de lucruri de luat, ce va e util si ce model (intreb fiindca peste 1-2 saptamani vreau sa inchei si eu cumparaturile):
- sterilizator biberoane (banuiesc ca numai daca folosim biberoane, dar vad ca totusi macar 2 tot folositi)
- pompa electrica (totusi sunt sau pot aparea situatii in care sa fie necesar sa te mulgi ca sa-i dai, si vad ca asta din primele zile)
- cateva (nu multe) biberoane: cu ce tip de tetine? ce capacitate (am vazut de 110-120 ml, dar si mai mari)
- ati luat cadita din aceea cu suport de corp inclus (adica de plastic)?
- pe ce puneti cadita la baie? aveti suport special, sau pe pat...
- ati luat cantar de bebe?
- protectie mameloane - de care?
- unde ati gasit un sutien bun de alaptare?
- ce medicamente aveti acasa pentru bebe?

Sper sa aveti timp de raspuns si va ultramultumesc de pe acum!!!
+

Pisuc Mic

AMR 6 saptamani!!!

1. eu am luat un singur biberon de 120ml..sper sa nu mai fie nevoie si sa fiu eu milka
2. cadita i-am luat fara forma in interior (asa mi-au recomandat multe maici) ca am inteles ca tb sa o schimbi la o luna 2 si nici nu sta bebe bine
3.nu am suport pt cadita, o sa o pun pe 2 scaune
4. protectie de mameloane am nuk (mi le-a dat o prietena, sunt noi, cica sunt doua marimi)
5.sutien am luat din auchan- vreo 20 sau 30 de ron, f bun
6. am infacol, supozitoate cu glicerina, comprese sterile, seringi de 5 si 10 ml pt dozare, o sa mai iau paracetamol si probabil un ceai de colici, crema de galbenele, ser fiziologic

------------------------------------------------------------------------------------------
38+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 3 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Multumesc frumos Dorinut@ - sa-ti foloseasca cu bine toate!
Mai astept si alte raspunsuri

Pisuc Mic

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Neata fete dragi!
M-am mai linistit un pic cu ureterul, sper sa fie OK pana la capat, si oricum vom face tot ce trebuie dupa ce se naste. Adevarul e ca ce ti-e si cu atatea ecografii, vezi si nevazutele, pe vremuri daca nu se faceau atatea, multe se depistau mult mai tarziu... Sa ne ajute DoamneDoamne si in continuare!

Citind de la voi despre alaptare, la care eu tin foarte mult (sper sa alaptez macar 6 luni exclusiv, apoi mai vedem) ma tot gandesc sa vad ce tetine de biberon e bine sa iau anti-leneveala; am tot citit ca exista unele tetine din care se suge mai greu chiar cu biberon si trebuie sa ma lamuresc cum sunt alea - ma vad sambata cu pediatra.

Va pupacesc pe toate

Pisuc Mic

AMR 6 saptamani!!!

pisuc eu tocmai am dscoperit o tetina de la Medela, inca nu mi-am cumparat-o, dar ma bate gandul se numeste Calma Baby, da-i pe google si o gasesti. Dupa cate zic ei ar fi perfecta pt atunci cand n poti sa ii dai san.
Si in afara de asta am mai gasit la Medela un dispozitiv care sa ajute alaptatul.

Pun link- urile aici pt toata lumea

http://reclama/detalii.php?cod=ME45

http://reclama/detalii.php?cod=ME10

Puteti intra si pe medela.com pt mai multe detalii.

Ce parere aveti?
Eu as vrea sa le achizitionez. Sunt cam scumpe intr-adevar, dar daca asa as reusi sa o pastrez la san, ar merita.

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 32+ , adica Ayanna Stefania

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

multumesc frumos de raspunsuri. avand laptic din belsug voi mai mulge si pune la frigi....la nevoie...sa fie. aaa si aseara a papat bibe cu lapticul meu si a dormit instantaneu 3-4 ore asta dupa ce a supt de la 2.30 pana la 4 :(
mai fac azi 2 injectii cu oxiton sa isi dea drumul si mai bine,

daaaa cami ffff multumita!!

maine scoatem majoretele pt dorinuta!!!!!!!!!!!!1

mada, bebita ta mai sta si treaza??? al meu doar mananca si doarme! tu iti mai simti sanii tensionati/plini??

simo, pup mami frumoasa!!! cum te simti???

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

ce injectii sunt astea cu oxiton, pt lapte?

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 32+ , adica Ayanna Stefania

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, fetelor.
- la capitolul intrebari as avea si eu una, apropo de hainele de scos din spital: trebuie asa- body cu maneca lunga, salopetica cu botosei si maneca lunga, caciula si combinezon.presupun ca dc au combinezonul nu mai e nevoie de paturica,nu?
- apoi se poate tine in casa cu body cu maneca lunga si pantalonasi, fara costumas peste, nu? ca eu asa ma vazut la prietena mea ca-l tine..si cand se iese din casa se adauga costumasul? dar dc punem costumasul,mai punem sau nu pantalonasii? in pricipiu ambii au botosei..eu nu as vrea sa fie prea infofoliti..
- ca sa vedeti la ce ma gandesc eu, ca sa nu ma gandesc la intalnirea de diseara
- de 2 nopti ma inceput sa nu mai am insomnii, dar dorm prost.asa de prost, ca il trezesc si pe sot. pe stanga, nu stiu cum s-a mutat fata, ca-mi intra picioarele in splina,ma apasa, incep arsurile,ma dor coastele rau, nu am aer,ma intorc pe dreapta, dar na, cat sa dormi pe o singura pozitie? amortesc. apoi ma duc pe stanga, nu rezist decat 5 minute, ma intorc pe dreapta..si tot asasi cred ca fac niste cutremure in pat, de ma tot intorc stanga - dreapta

35 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Da Strumpham intrat si noi pe ultima suta de metri. Azi am intrat in saptamana 39, si eu si Salo_Sama. Si Simona este cam la fel ca noi. Cam toate trei deodata.
Eu nu vreau nici o inducere, nimik. De aia nu am programat nimik. Adevarul este ca imi pot permite pentru ca stau nu departe de maternitate, adica pe cea mai infernala circulatie in Cluj, ajung in maxim 30 minute la maternitate, si sunt si la prima nastere.
Maine am control asa ca sper sa raman cu aceste planuri. Daca Dumnezeu va vrea altcumva, atunci noi nu ne impotrivim. Daca zice domnu doctor ca trebuie scos din burtica, o scoatem pe Miriam. Orice numai sa fie sanatoasa.

Feli cu Miriam in burtica 39 +
AMR Aproximativ 7 zile

Mergi la inceput

Ssabrya - foarte buna ideea cu Medela, singura problema e ca nu am vazut deloc Medela prin oras (farmacii, Miniblu, Carrefour). Oare unde se gasesc aceste produse (adica nu pe net)
Stiti cumva?

Pisuc Mic

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput