Mar.Apr(161)-Bv Ruxandrada!Bv Roxy!Bv Cristina-ph!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_3b spune:

Buna fetelor,

Ma primiti si pe mine in grupul vostru?
Va citesc de 2 luni insa pana acum nu am indraznit sa postez.
Eu sunt mama unui baietel de 10 ani si sunt in asteptarea celui de-al doilea voinic cu care ne vom intalni in curand. Am DPN 25.03.2011.

Va pup si o zi buna

mami de Darius 12.02.2001 si 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Mada...asa e, si tu esti mai relaxata...La mine Matei a crescut ca din apa...nu stiu cand, a fost tare tare simplu, comparativ cu David. Cat despre gelozie, culmea e ca tot Mati e cel intelegator, David e gelos mai rau, uneori spune ca ce ne trebuia inca un bb...si eu ii rapsund ca daca ni l-a dat DOamne Doamne ce puteam face? Nu puteam sa-l omoram, nu?? Asa intelege, nu mai comenteaza...Oricum, amandoi ar fi vrut o fetitza...sunt terminati dupa fata sora-mii...care are vreo 10 luni...

Simona, mami de baieti David, Matei si 39 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua burtici!!!

Raportez ca la ora 23 igur dormeam ...cu o trezire de pisu la ora 5.30....apoi somn pana la 8.45. Deci, suuuper.

Eu in general nu am probleme cu somnul dar, nu astiu ce a fost cu mine acum 2 zile, vorba Madutzei, am cam facut revelionul on line....si singura.

Andreea, Strmpitz, eu as face poze dar, sunt foarte multe si nu stiu cu ce sa incep. Poate imi spuneti voi cam ce ati vrea sa pozez si asa fac.

Strumpitz, imi place mult carutul....cum spuneam si aseara, sa-l stapaneasca bebelina sanatoasa!!

Andreea, ce putin mai ai si tu mamico...eu in fiecare joi cand imi schimb semnatura ma gandesc si la tine...Rares Andrei ce mai face??

Deea, cand ti-am vazut AMR-ul am ramaas shoc...Doamne cum zboara timpul. Stefy ce mai face??? S-a mai obisnuit cu ideea ca vine a ei surioara?? Un mare pt tine, bebelina si Stefy!!!

Madutza, esti o fericita cu un asa program...cu unn asa minunat copilas...Ma bucur mult pt voi!!! Mai zi-ne ceva si de Cristi...si poate cand ai timp mai ”bagi” vre-o 2 poze cu voi ca tare imi sunteti dragi.

Simonelu, ti-am vazut pozele de pe Fb, oricum nu aveam nici un dubiu dar ....tare esti sexxy mami si frumoasa foc.

Yasmi, bun venit acasa!!! Ma bucur ca ai scapat dintr-un foc de 9 kg....deci mai ai doar vre-o 3 de dat jos , ca ai sp ca ai mai luat 1 kg....dar 3 kg nici nu se vad....

Nu tin minte cine intreba de carusel....parca Pisuc...noi am luat de la Fisher Price si are mai multe functii: se invart deasupra capsorului lui bebe, lumineaza cu diverse forme pe tavan si canta in acelasi timp. Nu i-am facut eu cea mai frumoasa prezentare dar...este ok...am dat aproape 70 euro pe el.

Toate burticile si mamicile!!!

Ally , Eduard 34 sapt bebe

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ally, merci scumpa!

Simona, mami de baieti David, Matei si 39 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanna16

Buna medeea76nou,

Am observat ca esti din Ploiesti si vreau sa te intreb unde nasti?La maternitatea din Ploiesti?
Despre nasterea la maternitatea din Campina stii ceva?

Eu nasc la Cantacuzino, in Bucuresti, cu acelasi doctor de la primele nasteri. Aseara vorbeam ca, in cazul in care ma apuca travaliul acasa si e foarte scurt, ar fi o solutie Campina. Stiu doar ca e o maternitate buna, dar fara amanunte... De Ploiesti nici nu se poate pune problema, maternitatea a horror de-a dreptul!

Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou 34+, bineinteles tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Ally, Cristinel vine maine acasa, abia astept ca mi-e un dor de el nu mai pot. Stabilisem inainte sa nasc sa stea la mama in prima perioada pana ne obisnuim cu bebelina acasa. Dar cum adaptarea a fost mai usoara decat ne asteptam, maine vine acasa. Sincer acum ma plictisesc...am spalat vase, am pus ceaiul pe foc, fata inca doarme, sotul abia s-a trezit...eu sunt treaza de la 7:30...e curat in casa...afara e prea frig ca sa ies...deci abia il astept pe Cristi sa ne jucam

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Madutza....imi place maxim programul tau. In cazul asta, sa tot ai copii. Tu cum te mai simti?

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Madutza, ca parca tu mi-ai raspuns ieri la intrebarea cu pampersii ca tu ai pt printesa Nr. 1, respectiv new born si ca tot sunt maricei...deci, ar trebuii sa nu mai iau Nr. 2 si sa mai iau Nr 1 ca am decat 1 pachet de 32 ????

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Madutza....imi place maxim programul tau. In cazul asta, sa tot ai copii. Tu cum te mai simti?

AMR 6 saptamani!!!

Am fost ieri sa-mi scoata capetele de la firul cu care m-a cusut, a durut doar putin, si operatia arata bine, va fi o dunga fina, fina.

Am mai pus poze cu fata. Zilele urmatoare mai fac cu amnadoi. Azi mi-am propus sa scriu si povestea nasterii.

Rhynna, ce-o mai face?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Yasmi, am uitat s ate intreb...Cum merge baita la bebe???

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput