Mar.Apr(161)-Bv Ruxandrada!Bv Roxy!Bv Cristina-ph!
Raspunsuri - Pagina 14
Stefana spune:
Buna dimineata, am ajuns si eu la
Bine ati venit acasa, Lavi si Lucas, sa va acomodati repede si sa fiti odihniti si fericiti amandoi!
Eu acum sunt binisor, desi asta-noapte m-am speriat rau, pt ca m-am trezit pe la 4.3 cu o usoara durere de burta jos, ca la ciclu, si ma gandeam daca nasc, eu unde ma duc??? Ca ar trebui sa nasc la clinica privata, iar acolo la TI costa de rupe, iar la stat nu am medic. Ce stiti, daca nasti la 35 sapt, e nevoie de incubator. Bebe sigur are acum peste 3 kg oricum, ma gandesc ca poate e bine chiar fara.
Mi-e cam teama. Iau no-spa in continuare si sper sa stau cat mai mult in pat. Noroc ca am intrat in concediu...
Dorinuta, ce faci, cum te simti? Ceva semne?
Sa aveti o zi usoara si frumoasa!
Stef 35s cu Tudor Stefan
AMR 6 saptamani
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
Stefana spune:
Mai scriu ceva, ca am uitat sa modific si AMR-ul . Sa dea DD sa fie ala bun!
Stef 35s cu Tudor Stefan
AMR 4 saptamani
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
madutza_bra spune:
Iasmi, sanii ii simt plini inainte de fiecare supt. Dupa se inmoaie si apoi se intaresc din nou. Ai grija sa bei tot timpul destule lichide. Eu ieri daca am fost plecata am baut mai putin ca sa nu am nevoie prea mult la baie si spre seara nu am mai facut asa mult lapte. Am bagat repede 3 pahare ce ceai si in 2 ore am produs din laptic
Ieri si alaltaieri a stat treaza dimineata cam 20-30 min si ieri pe seara tot asa vre-o 20 min. Se uita pe pereti, se ciupeste de nas, de obraji, de urechiuse , da din picioruse si face bicicleta, i-am mai dat si suzeta. Sper sa nu-i place prea mult, dar imi este folositoare o perioada
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
ailed_dota spune:
yasmy bun venit!
nu te lasa ! da-i titi jr-ului
nu o sa-ti para rau ...e super sa-l pui doar la san cand ii e fomica
stefana vb cu bb sa mai stea, sa vina cand trece frigul....
mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 34+ cu dodoloatza frumoasa
AMR 4 saptamani
69/11
madutza_bra spune:
Stefana, ia no-spa si stai linistita in patut. Chiar daca bebe e mare, mai tb sa se dezvolte complet organele. Plamanii sunt ultimii care se maturizeaza. La 35 de sapt daca se naste este considerat prematur. Oricum nu cred ca o usoara durere de burta prevesteste nasterea. Mai ai rabdare un picut, ca nu mai e mult si iti vei tine bubulinul in brate
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
cami_antonia spune:
neata simona, pisuc, stefana
stefana stai cat mai mult in pat
fetele de aici stim ca abia cand bebe are implinite 36 de saptamani
atunci nu mai este considerat prematur
si eu tot de asta ma rog sa stea bebe inca macar 2 sapt sa intru in luna a 9-a ca si eu tot la particular nasc
dasca te apuca fugi la giulesti
eio sunt super pe prematuritate
la bebelusi
eu daca stateam in bucurestio nu ma stresam deloc
aici e cam nasol ca nu au aparatura
desi doctorita mea m-a asigurat ca au ceva aparatura la clinica
simona ai emotii ca se apropie venirea lui bebe 3?
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 33+ PETRA ADRIANA
AMR 6 SAPTAMANI
simonacip spune:
madutza..si eu va admir cum va intelegeti!tu si fata ta Asa-s fetele, muuult mai docile si mai cuminti
AIled...depinde, am o prietena care daca bea lapte ii facea fata colici...cred ca trebuie urmarit si monitorizat...Eu nu prea am sesizat legatura intre laptele baut de mine si cel produs De data asta insa sigur va fi bine, nu exista sa nu razbim cu alaptatul, mamicile din vechime ce faceau fara lp??
Simona, mami de baieti David, Matei si 39 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
madutza_bra spune:
Fetele, cine mai stie ce face Roxy?
Povestea nasterii
Poze
madutza_bra spune:
simo, sa sti ca e mai linistita decat Cristi, sau poate ca sunt si eu mai relaxata...
Ce zice David ca va mai aparea un fratior? Acum e mare si intelege bine ce se intampla
Povestea nasterii
Poze
simonacip spune:
Stefanna, tinem pumnii sa fie bine. Stai linistita in pat...
Cami nici nu mai stiu daca sa am emotii sau nu...Maine voiam sa merg si eu la coafor sa ma pregatesc si nu prea am cu cine sa-i las...cred ca sunt nevoita sa-l tin si pe Mati acasa..mai ales cu febra asta...VOm vedea...Si ce urit imi e de vreme...nu-ti pot spune... Sper sa nu ma apuce pe drum, ce sa zic..umblu cu epidurala la mine..sunt de-a rasul-plansul vorba aia...
Lavi, sunt o contractie toata, in permanenta...sper sa ajung totusi la inducere,asa cum e frumos... Ce voiam sa-ti mai spun...sa-l pui pe Lucas sa dea aerul afara foarte bine..Poate trage mai mult aer la tzitzi si de aceea se agita. Incearca sa-l pui si in timpul mesei si dupa...
Simona, mami de baieti David, Matei si 39 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"