Mar.Apr(161)-Bv Ruxandrada!Bv Roxy!Bv Cristina-ph!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

neatza, bebe lucas si mamica lui!!!!
bine ati venit acasica
in ambele mesaje am vrut sa va invit azi pe forum....pai se poate sa nu ne ziceti nimic..ieri m-am si gandit daca ati ajuns acasica
ma bucur ca vestile sunt bune
acum cu alaptatul nu stiu ce sa zic...poate e bb lucas mai lenes si nu ii place sa traga...la bibe ce tetina ai ?
vezi sa nu fie curgere medie si de aceea sa-i placa...i-a una cu curgere lenta si vezi cum reactioneaza
si lasa ca incet incet se obisnuieste el sa traga...si cum te stiu insistenta sigur o sa fiti amandoi multumiti
pup
a, felicitari pt 9kg perdute
pai m-ai incurajat nu alta....eu zic macar sa ma intorc la 62kg...la cele cu care am plecat.....desi ar fi supers sa vad o cifra cu un 5 in fata.....visez stiu

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....37 cronologic....AM INTRAT IN LUNA A-9-AAAAA
doar 16 zile au mai ramas pana la mare intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata fetele!

Am dat titica la fata si am venit repede sa-mi fac un 3 in 1, ca sa-i mai treaca din efect pana la urmatorul supt. Ne-au spus in maternitate ca ar fi ok o cafea mica dimineata. Altfel nu as fi indraznit. La Crisit nu am baut deloc.

mandreeac, a doua zi am putut sa beau apa, iaurt, branza de vaci, ceai neindulcit de chimen si anason si supa de legume strecurata (fara cartof si fara sare)...am trisat si mi-a facut mama supa de pui , de aia de zarzavat nu m-am putut apropia. Ma gandeam la viss cum o sa triseze ea cu cola
Apoi daca ai scaun poti manca si oua fierta, banane si din a 3-4 zi orice.

Strumph, daca imi permiti, bebita ta e aranjata gata, acum iti mai trebuie si tie o garderoba pe masura . Ca sa va asortati.

Ally, felicitari pentru cumparaturi. Ai bifat multe de pe lista azi. Nu-i asa ca sunt atat de placute cumparaturile astea? Ca simti ca faci efectiv ceva pt bebe? ..in afara de a-l creste in burtica

viss, bafta azi la dr.

miki, eu sunt convinsa ca bebelina ta e f bine, dar probabil s-a adaptat situatiei. Daca tu esti mai mult in miscare, ea e mai linistita. mai mult ca sigur dupa nastere va fi la fel de linistita si nu o va deranja daca Vlad o va inghionti si timp ce doarme . Sincer abia astept sa-ti vad fata, cred ca va fi o minunatie , la fel ca si fratiorul ei

anaxena, scrish, nu va pup sa nu iau si eu raceala , dar va dau sa va facxeti bine. Hai ca in cateva zile e 1 martie si tb sa fiti in putere si frumoase. Va fi prima zi de primavara..cel putin calendaristic. Eu abia astept

deea, fereste-te de tuse, ca groaznic sa tusesti(sau sa razi) proaspat operata. A venit in prima zi al meu in vizita si a zis omul sa ma bine-dispuna si a inceput sa spuna bancuri, sa faca glume..etc. Am ras de nu ma puteam opri, ma tineam cu mana de burta de durere, imi curgeau lacrimile, dar nu ma puteam opri din ras . Dupa ce m-am oprit am cerut calmant ca nu mai rezistam

yasmi, te sfatuiesc sa nu-i mai dai cu biberonul lapticul tau si sa-l lasi sa-l traga singur de la san, ca altfel se puturoseste. La san el depune efort sa traga, la biberon doar molfaie un pic si curge valuri. Chiar daca acum va trebui sa-l pui mai des la san, cum spui tu, e mai bine asa decat sa-l primeasca cu biberonul. E acelasi risc ca la suplimente cu LP, alegerea intre san si biberon.
Eu am pus-o la fiecare supt la ambii sani cam 15-20 min la fiecare. Deci suptul sa dureze cam 30-40 min. Tinut neaaparat sa scoata aerul afara..chiar daca tb sa stai si un sfert de ora cu bebe ridicat pana il scoate. Apoi daca vrea peste 1 ora din nou, ii dai, asta tine si de la copil la copil. Cristi a manacat muulttimp la 2-3 ore, pana la 2 luni si noapte ase trezea tot asa. Bubulina se satura mai repede si vrea la 3-4-6 ore.
Cred ca bebe al tau e mai voinic si de aia vrea mai des . Alimentatia la san se face tot timpul la cerere, in functie nevoile copilului, in carti scrie ca nu se asteapta ora mesei pt a da copilului sa suga si nici nu se va trezi din somn pt asta.
Eu imi las mess-ul deschis, daca mai vrei sa vb

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata fete dragi!
M-am mai linistit un pic cu ureterul, sper sa fie OK pana la capat, si oricum vom face tot ce trebuie dupa ce se naste. Adevarul e ca ce ti-e si cu atatea ecografii, vezi si nevazutele, pe vremuri daca nu se faceau atatea, multe se depistau mult mai tarziu... Sa ne ajute DoamneDoamne si in continuare!

Citind de la voi despre alaptare, la care eu tin foarte mult (sper sa alaptez macar 6 luni exclusiv, apoi mai vedem) ma tot gandesc sa vad ce tetine de biberon e bine sa iau anti-leneveala; am tot citit ca exista unele tetine din care se suge mai greu chiar cu biberon si trebuie sa ma lamuresc cum sunt alea - ma vad sambata cu pediatra.

Va pupacesc pe toate

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s34 cu un dragalas

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

dorinut@ 2 zile !

mandreeac 4 zile !

anaxena 5 zile !

Ia bagati si voi niste emotii pe aici. Sunteti pregatite sufleteste?

Abia astept sa scot majoretele, le las insa sa se odihneasca cateva zile

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

pisuc, daca vei alapta cu succes vei avea f rar nevoie de biberon. Eu mi-am cuparat 2, dar nu am folosit nici unul pana acum. Voi avea nevoie de ele doar ca sa las lapric acasa , in cazul in care plec undeva fara bubulina.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Fetele, de dinora ce mai stiti? Mai sunt doar 3 fete de nascut pe luna februarie

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

neatza burtici si mamici
a fost mihaela bilic la antena 1 si vb despre alaptat si a zis ca tb sa mananci normal NU MAI MULT, CHIAR LA INSISTENTA FAMILIEI... DOAR LAPTELE TB SA FIE MAI MULT CA SI CANTITATE IN ALIMENTATIE, DAR BINEINTELES SA FIE DEGRESAT! SI A ZIS CA DACA RESPECTI REGULA ASTA... ALAPTATUL E CEA MAI SIGURA DIETA...OFFF DAC M-AR FI INVATAT SI PE MINE CINEVA ASTA ACUM 8 ANI....

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 34+ cu dodoloatza frumoasa

AMR 4 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata feteleeeeeeeeeeee

yasmi, mada, scrish, anaxena, deea
va invit la cafea daca nu e prea tarziu ca am vazut xca ati fost si f matinale

yasmi sunt de acord cu ce zice mada
si eu la fel ca tine am patit cu antonia
cerea foarte des
dar nu am cedat sa ii dau biberon deloc deloc
lor le e lkene inityial sa traga
pana capata mai multa putere
dar apoi ce bine va fi
fara sa speli si sa sterilizezi biberoaneeeeeeee
mai ales ca ti-a venit laptele destul
in alta ordine de idei
ai fost multumita de maternitatea particulara???????

madaaaaaaaa
ce bebelina cumintica ai
asa visez si eu
toate ca toate
ddar vreau sa dorm noaptea
ca dupa cum v-am zis
destul ne da gauri in program antonia
incaaaaaaaaaaaaa
la 2 aniiiiiii
speram ca buburuza sa stea ziua treaza
si sa doarma noaptea

mada eu am baut cafea toata sarcina
si cred ca voi bea
si in alaptat
ca e cam acelasi lucru
si sigur nu voi rezisata fara

schris si anaxena sanatate multaaaaaaaaaaa
ce a scris deea ca face pt bebelina ei e bine
de tuse homeogene se suge din ora in ora
creionul nazal la nas in permanenta
si spirt la gat in prosop
si evident paracetamol
luat la 8 ore
sa aiba un efect
nu asa aleatoriu

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 33+ PETRA ADRIANA
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fete.
Strumpfi ce m-ai amuzat cu rujul haha. Carutzul e foarte frumos!!...ma, eu sper sa reziste, aseara si Matei mi-a facut febra...nu stiu ce va urma...varicela, enterocolita...cu tusea sta bine... Cred ca e ceva viral fetelor, va doresc sanatate tuturor
Anaxena, Scrish, eu am luat la Matei patlagina pt tuse. Sirop de patlagina...ceaiuri calde, bai fierbinti la picioare in apa cu sare grunjoasa...si paracetamol e bun macar seara, invelita bine sa transpiri. E bine ca transpiri, Anaxena...ooof, sper sa te faci bine pana la marea intalnire...
Lavi, nu-i mai da bibe. Stiu ca e mai confortabil si pt el si pt tine la inceput acum cu bibe, dar risti sa pierzi laptele. E mai greu acum pana isi formeaza un ritm, pana va obisnuiti amandoi unul cu altul...Daca vrei sa-i dai completare, da-i cu seringa sau linguritza.Kgmul in plus e sigur de la sanii umflati...so, don't worry.
Iony, nu se anuntza nimic zici?
Ally, sa stapaniti sanatosi carutz si lucrusoare.
Sabrya, Pisuc, Miki, sper sa fie ok puii, ecografiile astea ne dau peste cap de numa...Ce ma enerveaza!
Viss, tinem pumnii la dr! Sa accepte si sa fie cum vrei tu!
Sperantza, succes la medic..oricum nu e o problema daca se va declansa...esti deja la termen!
Deea, sanatate fetei tale frumoase, maninca si tu multa VIt C..poate-poate...Masca aia cred ca iti face mai mult rau la ten..eu n-o suport deloc.

Simona, mami de baieti David, Matei si 39 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

multumesc frumos de raspunsuri. avand laptic din belsug voi mai mulge si pune la frigi....la nevoie...sa fie. aaa si aseara a papat bibe cu lapticul meu si a dormit instantaneu 3-4 ore asta dupa ce a supt de la 2.30 pana la 4 :(
mai fac azi 2 injectii cu oxiton sa isi dea drumul si mai bine,

daaaa cami ffff multumita!!

maine scoatem majoretele pt dorinuta!!!!!!!!!!!!1

mada, bebita ta mai sta si treaza??? al meu doar mananca si doarme! tu iti mai simti sanii tensionati/plini??

simo, pup mami frumoasa!!! cum te simti???

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

Mergi la inceput