*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (130)*
Raspunsuri - Pagina 7
manumanu spune:
MALINAS, si eu zic ca un voucher/gift-card, daca stii ce-i place (Domo - eventual pentru vreun aparat pt bb; IKEA; Sephora s.a. Nu stiu ce magazine mai ofera astfel de gift-carduri, dar mi se par intotdeauna o dee buna cand nu stii ce sa iei; mie un voucher de la IKEA mi-ar face o amre bucurie
). Sau un sling, un pouch... daca nu are deja...
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
Ralukutzza spune:
Malinas uite aici o idee de cadou pentru nasica ta viitoare mamica
http://www.activecenter.ro/Servicii/pachetul-mama-a-bebe-silver.html
ii poti lua un abonament de genul acesta, in timp ce mamica face gimnastica cu antrenorul, bebe face masaj cu un kinetoterapeut...are si curs de parenting inclus, mai multe in functie de abonamentul ales, si parca este valabil 6 luni...
Darling_ spune:
Seara buna,
revin, insfarsit cu reteta pt ManuManu
Gulas la slow cooker
1/2 kg carne vita cuburi
2 cepe medii
2 linguri faina
2 linguri paprika
1/2 lingurita nucsoara
2 linguri bulion
2 catei de usturoi, feliati
2 frunze dafin
sare, piper
preincalzeste slow cookerul pe HIGH.
intr-o tigaie larga non-stick trage putin cuburile de vita pana incep sa lase zeama/grasime. Adauga ceapa, amestecand, pana cand carnea prinde culoare si ceapa incepe sa se inmoaie. Apoi adaugi faina, paprika si nucsoara. La final adaugi restul de ingrediente si apa fierbinte, cat sa acopere carnea, pana intr-un litru cred.
Transferi apoi totul in slow cooker si lasi la LOW cam 5 ore, reteta zice 7 - 10 ore, insa la mine in 5 ore era gata. Stiu ca tu ai un vas mai mare deci poti dubla cantitatile ca sa iasa bine. Se poate servi cu smantana si un praf de paprika, sau cu orez basmati. Yummm!
Raluca super ideea de cadou!
noi am fost azi la cosulat, mi-a expirat pasaportul si a trebuit sa rezolv si problema asta, plus ca ne trebuie titlu de calatorie pentru Alex. Apoi ne-am plimbat intr-un parc, Eduard s-a jucat in nisip, eu am stat cu Alex la soare pe banca. Asa de bine a fost, mi-e dor de soare si vreme calda. Eduard e inebunit dupa masini si autobuze. Imi arata la tot pasul toate masinile si autobuzele, ciripea incontinuu. In parc s-a jucat cu masinuta unui baietel, bineinteles ca am plecat de acolo cu el urland dupa masinuta...
aveti cumva vreuna dintre voi sterilet? eu mi-am pus Mirena si am citit tot felul de review-uri care mai de care mai nasoale...Ma gandeam sa mi-l schimb, sa-mi pun unul clasic. Are cineva experienta??
alra spune:
Darling, daca nu te doare capul nu te legi la el. Eu am si ma simt f bine. Nu mai citi toate tampeniile, cei multumiti nu scriu reviewuri
manumanu spune:
DARLING, merci pentru reteta
!
Un weekend insorit tuturor!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
madutza_bra spune:
hello fetele!
Am intrat sa va spun ca, cozonacelul Cristi are din 15 februarie o buburuza de surioara frumoasa si cuminte. El s-a comportat exemplar si este f grijuliu cu surioara lui.
Inca nu si-a dat drumul la vorbit
, dar suntem rabdatori.
Va pupam dulce ! 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
futuremother spune:
FELICITARI!
Sa va traisaca! Sa fiti sanatosi, toata 'formatia'! Putere multa pehntru , cel putin, in prima faza e nevoie.
monicus spune:
Sa va traiasca printesa.. ce veste minunata mamica draga.. sa fie santoasa si sa fie o cumintca in continuare si fratiorul sa aiba grija in continuare de sora lui. Ce frumos tablou ati format voi acolo. Tie mamico recupeare rapida si laptic din plin.
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra hello fetele! Am intrat sa va spun ca, cozonacelul Cristi are din 15 februarie o buburuza de surioara frumoasa si cuminte. El s-a comportat exemplar si este f grijuliu cu surioara lui. Inca nu si-a dat drumul la vorbit , dar suntem rabdatori.Va pupam dulce ! ![]() ![]() ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
BraveGirl spune:
Felicitari Madutza!
si noi tot rabdatori suntem. In fiecare zi mai spune un cuvant nou, insa majoritatea sunt pocite.
==========
Corina
Mami de
Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE