Depresie sau doar suparare?
Raspunsuri - Pagina 16
monicabo spune:
Selene, da-mi mie pe mail documentul ala, sa vad daca-l pot deschide la mine...cine stie, poate avem noroc.
O fi facut in intr-un word superior celui pe care il aveti voi...
Eu mai stau un picut la calc. deci trimite-l daca mai esti pe faza.
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
alex_andra spune:
Selene, nu ma culc pana nu zici ce scrie acolo
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
monicabo spune:
Tinem pumnii sa reusesti sa deschizi si sa fie vesti bune!
Iti trimit pe pm mailul meu, daca ai nevoie sa trimiti.
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
a_alinta spune:
Selene, eu cred extraordinar de mult in puterea gandului, si cred atat de mult nu pentru ca am citit despre aceasta putere ci pentru ca o simt.
pe langa starea depresiva, e de vina si timpul destul de lung in care nu a aparut nici o schimbare in bine in viata ta, precum si timpul de afara, eu vad ca modul tau de a gandi alunga schimbarea ce trebuie sa vina.
probabil ca ai obosit, dar fiind convinsa ca ai ghinion , nu vei mai scapa de el.
desi poate suna copilareste , iti propun o incercare: in fiecare seara, inainte de culcare, in loc sa te gandesti ca nici ziua care a trecut nu a adus nici o schimbare, gandeste-te ca ziua de maine va fi mult mai buna. indiferent de ce iti trece prin cap , gandeste-te numai la asta, ca maine va fi bine.
si inca ceva: stabileste-ti prioritatile ( mutare sau schimbarea jobului sotului , mai multe traduceri ) si repeta incontinuu, crezand ca se vor intampla cat de curand.
de maine nu va mai exista cuvantul "nu" si "nu se poate" in gandul tau.
"ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa ti se intample"
trebuie numai sa iti doresti , nu sa te pui de-a curmezisul cu indoiala ta.
sa stii ca se poate!!! numai incearca, ca nu ai ce pierde.
Selene_Bunny spune:
Am descarcat OpenOffice, l-am deschis. Zice asa:
Referitor la cererea dvs. inregistrata la Primaria municipiului Cluj-Napoca sub nr. [...], cu privire la un loc de munca, va comunicam urmatoarele:
Lista posturilor vacante existente in statul de functii al institutiei si scoase la concurs se publica într-un ziar local, se afiseaza la sediul Primariei municipiului Cluj-Napoca (intrarea din str. Petru Maior), precum si pe site-ul institutiei www.primariaclujnapoca.ro , iar pentru functiile publice aceasta se publica si în Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a III-a, conform legii.
In acest mod aveti posibilitatea sa aflati ce posturi sunt vacante, data si locul organizarii concursului pentru ocuparea posturilor vacante, precum si conditiile de participare la concurs.
De asemenea, va informam ca pentru a afla structura posturilor oferite la nivel de municipiu va puteti adresa Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca Cluj (str. Co#351;buc nr. 2).
Cu respect,
Eu am scris deja la Agentia aia, dupa cum am scris si la Camera de Comert, ca acele cursuri de Camera de Comert au fost organizate, si la ITM...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
alex_andra spune:
nu-i nimic, nu disperam
mai scrii o data la AJOFM, verifica ziarul, urmareste posturile vacante.
maine mergi la analize,cu Dariuca, da?
tin pumnii sa fie bine
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
LauraNicole spune:
Selene, cauta si Raidul de Cluj sau ce localitate te intereseaza pe tine pe internet, cauta si posteaza pe anunturi.ro. Pana atunci poti da anunt unde esti acum sa stai cu vre-un copil cateva ore.
Fiecare avem perioade negre in viata, perioade in care avem impresia ca nimic nu ne iese cum trebuie si nu are rost sa ne miscam dar...totul e sa nu ne lasam.
Tu stii deja prin cate am trecut eu, am fost nevoita s-o iau de la zero de n ori si totusi s-a putut. Pentru a-mi creste copilul/copiii chiar si pe internet am lucrat indiferent de cati bolovani mi-am luat in cap de la "moraliste" chiar si aici pe forum dar ceea ce m-a interesat a fost sa le ofer copiilor mei ce le trebuie.
Eu nu mi-am avut nici parintii si nici socrii sa ma ajute, nu am avut nici macar sot multa vreme.
Nu-ti scriu astea ca sa-ti scot ochii ci ca sa te incurajez ca se poate. Esti fata desteapta asa ca stai calma, dupa ce culci copilul seara, si analizeaza la rece tot ce ai de facut.
Singura mea problema cu tot ce ai scris este ca ti-ai agresat copilul. NICIODATA, ABSOLUT NICIODATA NU MI-AM LOVIT,SCUTURAT, ZGALTAIT, TARSAIT COPILUL/COPIII DESI CATEODATA SIMTEAM CA-MI VINE SA URLU SI SA DAU CU EI DE PERETI. Ma calmam si realizam ca problema era la mine, nu la copii.
Chiar si aici a trebuit s-o iau de la capat, cu studii partial superioare sa gatesc in bucataria pub-ului, sa spal la vase si podele si sa ma apuc iar de studii dar decat sa stau acasa si sa-mi plang de mila...Si tot cu chirie locuim si noi. Ba din septembrie vom mai avea un copil in grija.
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
LauraNicole spune:
Trimite-mi o copie dupa CV-ul tau, te rog. Dupa ce il citesc am sa-ti dau cateva sugestii, daca-mi permiti.
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11