Depresie sau doar suparare?

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole
Singura mea problema cu tot ce ai scris este ca ti-ai agresat copilul. NICIODATA, ABSOLUT NICIODATA NU MI-AM LOVIT,SCUTURAT, ZGALTAIT, TARSAIT COPILUL/COPIII DESI CATEODATA SIMTEAM CA-MI VINE SA URLU SI SA DAU CU EI DE PERETI. Ma calmam si realizam ca problema era la mine, nu la copii.

Di pacate pt Daria, nu este prima data cand Selene nu-si poate tine nervii in frau si se descarca pe cea mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole
Singura mea problema cu tot ce ai scris este ca ti-ai agresat copilul. NICIODATA, ABSOLUT NICIODATA NU MI-AM LOVIT,SCUTURAT, ZGALTAIT, TARSAIT COPILUL/COPIII DESI CATEODATA SIMTEAM CA-MI VINE SA URLU SI SA DAU CU EI DE PERETI. Ma calmam si realizam ca problema era la mine, nu la copii.

Di pacate pt Daria, nu este prima data cand Selene nu-si poate tine nervii in frau si se descarca pe cea mica.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Din pacate, asta e pacatul meu, asa este. Este ceva ce nu inteleg in legatura cu mine, am scris unde trebuie, astept raspuns. ASTA NU INSEAMNA CA NU-MI IUBESC COPILUL SI CA NU-MI VINE SA MA POCNESC PE MINE DUPA CATE UN EPISOD DINTR-ASTA!

Ma invart pe aici, asteptand ca Daria sa faca kk, pentru coproparazitologic... Si nu face... Plecam fara...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Succes, Selene

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

In primul rand, succes la doctor pentru micuta Daria!
In al doilea rand nu inteleg un lucru: de ce cand cineva stie mai multe lucruri despre o persoana de pe forum, lucruri aflate chiar din topicele/ postarile acelei persoane si le aduce in discutie intr-un context- pac, apare corul:"asa-s unele, stau cu carnetelul si pixul in mana si noteaza tot; asta fac, urmaresc care ce zice sa se poata folosi de informatii!! asta-i preocuparea lor, sa scurme-n forum!!"
Oameni buni, voi cei care spuneti asta, voua nu vi s-a intamplat niciodata sa retineti ce s-a discutat pe forum si de catre cine?! Mintea voastra e "tabula rasa" in fiecare dimineata cand deschideti forumul, voi nu stiti nimic despre nici un nick-name pentru ca, nu-i asa, voi sunteti persoane serioase si nu "urmariti userii ca Securitatea"?!
Eu una nu pot sa ma prefac si sa iau fiecare user "de proaspat" daca eu stiu ca l-am mai citit si m-au frapat unele lucruri in postarile lor!
Sigur ca forumul are mii de useri despre care habar n-am nimic, nu le-am retinut nici nick-name-ul (mai ales ca sunt multe atat de asemanatoare!!!), habar n-am de ele.
Dar nu pot sa neg ca sunt persoane pe care NU am putut sa nu le remarc, care au mii de postari si care clar mi-au atras atentia cu ceva, pozitiv sau negativ! Cand dai in forum peste o persoana la foarte multe subiecte unde intri si tu, nu e normal sa retii ce a spus, daca a spus ceva interesant din punctul tau de vedere, fie ca acel "ceva" spus a avut impact pozitiv sau negativ?
Adica daca am retinut o suma de informatii din postarile unor persoane care mi-au atras atentia pe forum inseamna ca-s genul care sta cu carnetelul si pixul in fatza?!
Mi se pare o ipocrizie, avand in vedere ca persoanele care au facut asemenea comentarii sunt exact dintre cele active si care la randul lor stiu o gramada de chestii despre persoanele la fel de active ca ele, e ceva inerent!
Asa ca daca eu am retinut multe despre Selene_Bunny, inseamna ca am intalnit-o des pe forum si postarile ei mi-au atras atentia, aproape ca persoana ei m-a fascinat, pentru ca trebuie sa recunoasteti ca despre ea putem spune orice, numai ca e "comuna, obisnuita" nu! De acord?
Si da, de multe ori am avut tendinte contradictorii citind-o pe Selene! Si nu pot s-o iau "de proaspata" ca si cum n-as sti nimic despre ea, din moment ce mi-a atras atentia inca din 2008 cand a intrat intr-o perioada bulversanta gravida in luna inaintata fiind fiindca ajunsese la neintelegeri cu tatal copilului pe tema casatoriei.
Gata, nu mai zic nimic ca n-are rost sa ma zdrobesc cu ceva ce nu ma priveste.

Mergi la inceput

Ilinca, sa fie bine Daria si poate in timp isi vor da seama si parintii ei (la plural, caci si tatal...) ce minune au in viata lor. Pana atunci, ei se impiedica de vesnica-curatenie, ca de ce Daria nu intelege una si alta (la 2 ani si aproape 2 luni), de faptul ca piata joburilor este asa cum este (de parca sunt singurii care-si cauta de munca in perioada asta), de lipsa banilor (unde, surpriza!, ma incadrez si eu). Da, nu sunt probleme noi nici macar pt mine, ohooo la mai toate pot bifa si eu usor, dar eu stau acum si ma gandesc cum fac sa impac si al doilea job pt niste bani mai multi, de unde timp pt crize de nervi si dileme personale?

Mergi la inceput

Ilinca, una e sa retii amanunte despre oameni, sa le "stii" viata, asa cum o descriu ei si alta e sa faci ce ai facut tu: sa amesteci mere cu pere, sa aduci in discutie la subiectul cu depresia/sau nu a Selenei, faptul ca Daria dormea nu stiu cate ore la pranz acu juma de an.
Sa lovesti un om aflat intr-o stare dificila, sa-i intorci cuvintele de la alte subiecte impotriva lui.
Ai fost exagerata si rea.
Tu stii asta, dar te dai inocenta.

Cum ar fi acum sa deschizi tu un subiect despre faptul ca te deranjeaza ceva iar eu sa vin si sa zic: hai ma Ilinca, mai lasa-ma, tu , care acum un an te certai cu nu stiu cine ca ti-a zis ca nu esti o mama buna, ca Manole e pe primul loc, etc....bla,bla...
Da, am retinut discutia cu Manole si cu poza lui in pat, cand erai gravida (mie mi-au placut foarte mult, dar asta e alta poveste, oricum mie imi plac animalele si le consider parte din familie, nu niste obiecte de care ne putem debarasa), dar ce relevanta ar avea discutia de atunci, cu problema ta de acum?

In plus, Selene chiar este o persoana remarcabila, deosebita si nu merita sa vina un user, care habar n-are cine e si sa dea cu ea de pereti, doar pentru ca a auzit de la voi ca ea se plange de nush ce.

Mergi la inceput

blackgirl, daca tu poti sa traiesti in mizerie, e problema ta.
Nu vad de ce va legati de faptul ca Selene vrea sa creeze un mediu curat pt copilul ei.

Da, eu m-am culcat la 3 azi noapte, ca am facut curat in bucatarie.
Si la 7 eram in picioare sa plec la servici.
Probabil ca in ochii tai sunt o nebuna exagerata.
Fac zilnic curat, spal si strang dupa mine, copil si barbat si cele 2 pisici si eventualii musafiri pe care ii am o data la 2-3 zile.
Pentru mine e o normalitate sa spal pe jos zilnic, de cate ori de nevoie.
Daca pentru tine nu e normal, nu inseamna ca Selene e exagerata, poate insemna si ca tu esti delasatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nu cred ca cineva a contestat-o pe Selene pt ceea ce face, pt tot avantul ei de la umanitare si tot ajutorul pe care l-a oferit tot timpul.

Fetele care au sarit nu sunt de acord cu o singura chestie: atitudinea parintilor fata de Daria .
Daria care are 2 ani, are 2 parinti care sunt responsabili pt sanatatea ei fizica si psihica indiferent de starea vremii/vremurilor.
Si probabil fetele care au sarit au citit de-a lungul timpului despre viata lor, din descrierile Selenei.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

blackgirl, daca tu poti sa traiesti in mizerie, e problema ta.
Nu vad de ce va legati de faptul ca Selene vrea sa creeze un mediu curat pt copilul ei.

Da, eu m-am culcat la 3 azi noapte, ca am facut curat in bucatarie.
Si la 7 eram in picioare sa plec la servici.
Probabil ca in ochii tai sunt o nebuna exagerata.
Fac zilnic curat, spal si strang dupa mine, copil si barbat si cele 2 pisici si eventualii musafiri pe care ii am o data la 2-3 zile.
Pentru mine e o normalitate sa spal pe jos zilnic, de cate ori de nevoie.
Daca pentru tine nu e normal, nu inseamna ca Selene e exagerata, poate insemna si ca tu esti delasatoare.

BAZAR UMANITAR

Inseamna ca tu iti imparti timpul si energia in asa fel incat sa nu simti absolut nicio frustrare din facutul curateniei, asta e important

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Ioi, Alex_andra, si tu ai copil mic, majoritatea de aici avem copii mici, tu ai face asa ceva fetei tale? Ti-ar fi lehamite sa te scoli de jos (exprimarea nu-mi apartine), cand te gandesti ca fata mananca la bunici ca tu nu ai/nu poti sa-i oferi ce trebuie? Sa te rastesti la ea, sa o zmucesti, sa... sa.... cand fata vede ca tu esti un car de nervi si de frustrari, in loc sa iti rezolvi nervii cu oameni mari, pe masura ta, si nu cu pititca? Pana si variantei cu mersul la gradinita a reusit Selene sa ii gaseasca bunse si hibe. Cu socrul NU (ca-i imputit), cu soacra NU (ca-i cardiaca, desi si mama mea a facut inclusiv un AVC dar totusi poate, a ei am inteles ca nu), cu mama ei NU (ca lucreaza, probabil cateva ore pe zi, zic eu, si este maniaca cu curatenia).

Scrie si tu Alex_andra cum este la tine, cum te descurci tu cu nervii, cu fata, cu serviciul, poate mai multe exmeple in acest sens o ajuta mai mult pe Selene sa vada ca nu este singura in aceasta situatie si ca se poate trece peste!

Mergi la inceput