Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (104)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Yaia -- sanatate, asa e, tare greu sa fie bolnavi... si cand sunt si mici de tot e si mai rau, imi amintesc cu groaza iarna lui 2006/2007 cand Jodie avea aproape 1 an si JOhn aproape 3 si erau amandoi bolnavi, vreo luna au tot tras asa, am incercat o gramada de tratamente nimic nu mergea, eram terminata de nesomn -- pana la urma i-a bagat o doctorita pe amandoi pe nebulizare cu nu stiu ce si in cateva zile le-a trecut...

Acum, la noi e mai bine, Jane deja azi nu a mai plans de durere, e inca pe antibiotic (tre sa ia o saptamana, mai avem pana joi) dar deja e mai bine. Azi dimineata insa a inceput John sa vomite, cred ca i s-a mutat virusul la stomac, dar acum deja e mai bine...

Va pup...

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

La multi ani iepurasei mari :

Maria-Emilia de oanka80

sa fii sanatosa, iubita, avuta si respectata !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Eu sunt foarte prinsa si nu am paucat sa citsc nimic.

Sper ca diseara sa imi iau Bubulucea acasa ca sa imi vina sufletul la loc. Si apna sambata sa termin de facut curat in casa.

Pupici la toata lumea si sanatate celor bolnaviori daca sunt.
Sper ca nu.

La multe lunici iepurasilor : Eric Petrus de mami25_7, Iris Alexandra de Andira, Melina Isabel de 2anke , Lavinia Valentina de Brumari !

Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Urez la multe lunici si celor care implinesc 10-11 lunici desi luna asta nu are exact ziua in care sunt ei nascuti

Ziua 29
La multe lunici iepurasilor : Eduard-Teodor de samaria, Briana Maria de Ramy77, Sara de Lara !

Ziua 30
La multe lunici iepurasei Alexia Briana de Yaia !

Ziua 31
La multe lunici iepurasilor : Cristian Robert de Jasmine, Ilinca de Bumbitza !

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Ziua buna!

Stanucel, multumesc de felicitari pt pasii micutei mele si bravo si Adelinei! Ce bucurie se citea pe chipul lui Paul, vezi ca ai cu cine impartasi bucuriile? sotul...duca-se! daca nu stie sa aprecieze ce are, pardon ce-a avut! :))

Astero felicitari printesei pt progrese!

Mihaela, 2anke

Selina, dupa parerea mea (strict doar a mea) e cel mai bine cand se intarca copilul singurel, dar asa treptat, sa-si scoata mesele de lapte... problema e ca nu suntem noi pregatite pt acest pas. Oricum, mai teama imi e cand va cere copilul sa stea la san si eu va trebui sa-i zic nu! mi se pare ca-l privez de ceva ce i se cuvine de drept, poate pare o prostie ce zic acum dar nu-mi mai aduc aminte cum era cand nu alaptam :)) serios, e atat de firesc si mi-a intrat asa in obicei incat cred ca o sa-mi ia o vreme pana ma voi dezobisnui. Oricum, am zis ca dupa ce face Ilinca 1 an incep si eu procesul de intarcat cum trebuie, caci pana acum desi mi-a fost greu o perioada cu alaptatul, tot trageam de timp si faceam in asa fel incat sa prelungesc momentul intarcatului propsiu zis...ce sa fac daca mi-e draga rau? mor dupa ea cand se alinta la san si rade cu tzitzi in gura de i se vede limbuta aia pe care imi vine s-o halesc!
Stiu ca sunt fete care nu mai alapteaza si va rog sa nu mi-o luati in nume de rau ca am descris ce simt in momentele astea, evident ca legatura mama-copil nu sta doar in alaptat (nu prea ma pricep eu sa devin profunda dar intelegeti voi)

Yaia, Freedelia, sanatate multa puilor bolnaviori! imi inchipui cat de greu tre sa va fie...of!

Sensibila, multumesc pt urarile de LML pt Ilinca nu ne uiti niciodata chiar daca nu in fiecare luna avem si ziua de 31, dar sarbatorim pe 1 :) Spor la treburi in continuare!

Ilinca are un program f dezordonat, ba trece la un somn pe zi, ba adoarme tarziu noaptea, ba una ba alta, icnerc sa tin pasul cu ea.
Va pupilesc pe toate

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Andra tu cu Ianis mai reusiti sa cititi ceva? Retete mai stii sau ai trecut la papica de adulti?

Eu la pranz am adaptat mancarica ( la condimente ma refer) si gatesc aceeasi mancare pt toti in majoritatea zilelor...Lui ii mai fac budinci de mar, paste , brocoli separat pt cina.

Anca

In asteptarea lui Cupidon

mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a

Ancule citesc in goana calului, mai mult pe diagonala, nu mai am timp de forumeala, profit si stau cat mai mult cu Ianis pt ca dupa Paste voi incepe serviciul si imi va fi foarte dor de programul de 24 de h din 24 cu mogaldeata.
Despre papa, mai degraba noi am trecut la mancare de bebelusi, eee glumesc, dar gatesc pt noi ceea ce poate manca si el, e mare fan supe/ciorbe, dar in general nu face fite mari, insa mananca relativ putin cantitativ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

La Multi Ani sanatosi, imbelsugati, fericiti si impliniti frumoaselor Sarah de Jeni si Maria de Oanka!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

LA MULTI ANI MARIA EMILIA!
Mihaela _ Bianca a mai fost la gradi, acum e grupa mare, dar anul asta am tinut-o eu mai mult acasa ca sa nu-l imbolnaveasca si pe Cristian.
Sanzi eu ii dau Fe in fructe si seara in cereale, dar la pranz, cand nu mananca, ii pun pe firimituri de paine. Oricum, nu are gust rau.
Yaia - sanatate multa la copilasi!
Freedelia - la fel si voua sanatate!
Mai are cineva copil ca al meu sa se trezeasca atat de des noaptea si, eventual, in urlete? Dinti nu cred ca sunt, pt ca asta se intampla de vreo 2-3 luni si n-a mai iesit niciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

ui, ui, ui ce de iepurasi au implinit primul lor anisor in saptamina cit am lipsit eu!
Dragii de ei, sint fetite si baietei in toata regula acum, nu mai sint bebelusi, au trecut la categoria "copii" (chiar daca sintagma completa intre 1 si 3 ani e "copil mic") !

LA MULTI ANI, DRAGUTILOR !!!! SA CRESTETI MARI SI SANATOSI, SA VA BUCURATI DE VIATA !!

Nu mai nominalizez ca e too late, am lipsit cam mult...

Ieri seara m-am intors din vacanta, a fost f fain, m-am odihnit (ioi, ce bine e sa dormi 8 ore nopatea, fara intreruperi!!! n-am mai pupat asa ceva de mai bine de un an :)), am skiat vreo 2 zile si a fost f frumos, soare, cald... M-am si plimbat prin satele din zona, ce mai, a fost f fain!
Cel mai tare mi-a placut pe pirtie sa vad copilasi de 3,4,5 ani cum invatau eu sa schieze cu profesor, umblau cite 20 dupa instructor alunecind in curbe largi unul dupa altul, ca o linie serpuitoare... sint superdraguti cum stau ei cracanati in plug si sciaza asa de relaxat pe pante destul de inclinate, nu au deloc crisparea adultilor care invata ski-ul...

Am ales o zona de ski mai "family", foarte linistita, nu erau tineri la agatat sau teribilisti ci doar cupluri mai tinere sau mai in floarea virstei, parinti cu copii si, vreau sa va zic, erau destui bunici pe skiuri!!

hai ca bat cimpii, nu am apucat sa citesc decit citeva mesaje din urma si am vazut ca voi aveti probleme serioase, FREEDELIA si YAIA, saracutele de voi!! Eu as fi varza in locul vostru de spaima... tare vrednice sinteti voi cum va descurcati cu curaj!

Vladimir e f bine acum, l-am operat de polipi inainte sa plec in vacanta, a fost cu anestezie generala pe vena, mititelul de el, nu am stiut ca asa va fi decit in dimineata cind deja veneam la operatie... a fost tare cuminte si intelegator, s-a comportat exemplar la spital, desi ii era f teama... M-a induiosat tare mult purtarea lui il iubesc de nu mai pot!

Floricica a dormit azi-nopate numai in ghibuseli, am sosit dupa ce adormise si m-am bagat in pat cu el, iar toata noaptae l-am strins si l-am pupat, nu ma puteam abtine... S-a trezit cam o data la fiecare ora, dar nu m-am suparat, ca in acest fel puteam sa-l mai string o tura si sa-l ghibusesc :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

la multi ani
Luca-Alexandru si Iuria Natalia sa fiti fericiti, sa va bucurati parintii si sa aveti mult noroc in viata

la multe lunite Eric Mihai de Briza_marii, Edward Gabriel de Leea 111, Luana de Nikole, Sofia de alecsanrda27 sa fiti fericiti, sa aveti mult noroc in viata, sanatate si multe realizari

Poze

adelina paul

mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian

Mergi la inceput