LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***309***
Raspunsuri - Pagina 19

Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Anaan, nu vreau sa te dezamagesc, dar bomboanele alea nu a doua zi apar pe cantar ci mai tarziu, mi-a explicat mie o data cineva care se pricepe cum sta treaba (ca de obicei nu am retinut explicatia ci doar concluzia). Asa ca nu te culca pe o ureche si gata cu pre-rafaelitii, ca a trecut dragobetu'! (io vorbesc, care mananc de ma sparg, m-a lasat ambitia de tot dar incurajez pe altii:)) |
Stiu ca o sa apara candva, pe undeva, bestiile, da' au fost

Si ja, Herr Komandant, perioada pre-rafaelita c'est fini!

ramona7575 spune:
Va multumesc pentru urarile pentru ziua de ieri cand am implinit 10 ani de la casatorie, sa fiti si voi fericite si numai impliniri in dragoste si nu numai
Sotul mi-a dedicat o melodie "Zece" a lu` Chilian care mie imi place tare multe
Zece intamplari ciudate si-o minune
Te-au adus in casa, zece
Zece pictori se tot mira
Cat esti de frumoasa
Zece zile trec absurd de nu stiu
Nu stiu cum, nu stiu pe unde, nu stiu
Zece vieti de-as sta cu tine
Tot ar fi putine
Doua stele, paralele,
Stele, lacrimi innodate si
Lumina de la ele
Pentru tine toate
Patru printi cu trei castele
Ape, lanturi fermecate si
Tot cerul peste ele
Pentru tine toate
Sapte zane, toate bune
Licurici, sperante-n noapte si
Piticii din poveste
Pentru tine toate
Noua magi in faptul serii
O potcoava sus departe, si
Comorile din suflet
Pentru tine toate
Mai avem o luna jumate si ne vine acasa iubirea, trec asa de greu zilele

claudela spune:
Fetelor, va multumesc de sfaturi!O sa trec pe la farmacie de indata ce plec de la servici.
Tusea e productiva, asa ca o sa vad ce discut si cu medicul. cred ca s-a saturat de noi.
Dar ce sa faci cu astia micii...cand nu e una, e alta!
Va sarut si va urez weekend placut!

simplyana_m spune:
Nicky, e BESTIAAAAAL filmuletul! Multam!
http://www.lucamic.blogspot.com/
Edit: Broscu' e hipnotizat, e la al treilea filmulet, si el NU MISCA!

Gianina34 spune:
claudela- pentru tuse productiva noi am folosit cu succesuri mai mici sau mai mari: grintuss, koflet, mucosin cu miere (primele 2 sunt din plante)
de ajutor ar mai fi si ceaiul de cimbrisor (fluidifica secretiile si se elimina mai usor)
si, bine-nteles celebrii aerosoli
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si zece luni

Gianina34 spune:
citat din mesajul lui simplyana_m Edit: Broscu' e hipnotizat, e la al treilea filmulet, si el NU MISCA! ![]() |
cum nu misca mai simply

nu ai citit la subiectul despre bebetv cat e de nociv tv/calculatorul

cred ca mare noroc am avut noi cele de la ghiocei ca vad ca-i tare mare gradina lui dumnezeu si orice subiect e bun de aruncat cu rosii si certat

Monnvas spune:
citat din mesajul lui Anaan Pe mine ma sperie groaznic temperaturile astea mari de care ziceti voi. Andrei nu a avut niciodata mai mult de 38.8, nici nu stiu cum as reactiona la asemenea febra mare si sper sa nici nu aflu. Oricum, sunteti grozave ca va puteti pastra cumpatul in asemenea situatii! ![]() |
Ana, cand e vorba de copilul tau si stii ca numai tu il poti ajuta in situatia aia sa vezi ce te mobilizezi. Uiti de somn, de foame, de teze, de tot. (la noi max. a fost 39,9)
Sanatate PISICUTZEI!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Gianina34 spune:
am o stare cam naspa... mi-e foame/pofta, mi-e frig... vreau acasa cu micsu'n brate sa o pupacesc toata

Pisik06 spune:
citat din mesajul lui Gianina34 am o stare cam naspa... mi-e foame/pofta, mi-e frig... vreau acasa cu micsu'n brate sa o pupacesc toata Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si zece luni |
Cat de bine cunosc sentimentuuuuuul

Mami de minune mica