LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***309***
Raspunsuri - Pagina 20

andiaroro spune:
Gianina-Cam aceiasi stare am si eu. In + am mancat aseara niste nuga si m-a durut toata nosptea stomacul. Dar..trece.Si stiu ca si la tine trece. Baga iute o cafea ca sa te incalzesti.
In clasa 1 am facut insolatie si am obtinut un 40.7. Nu stiu, daca ce simteam e specific insolatiei sau tine doar de febra mare, dar imi aduc aminte ca nu puteam misca decat ochii si ca vroiam sa spun ceva si nu puteam desclesta gura.
Multumim pentru aprecierile adresate Madmoazelei, dar nu e chiar atat de simplu cat parea(ca tot faceam pe inteligenta cu Pisilina noastra) nu adoarme decat cand e dusa de taica'su in pat, acoperita de el, etc. si pe la 10 seara.(Alex e la max 8 in pat ca-i vacanta). Dar..NU cedam.
Ramona-Casa de piatra! Asa multa iubire se simte in mesajele tale.
Edit: de o saptamana tot vreau sa va spun ca fracezii retrag de pe piata di-antalvicul, propofanul si nizoralul pastile. Cum imi amintesc de ele din ro, -am gandit ca ar fi bine sa va spun si voua despre ele SA FITI ATNETE IN CAZUL IN CARE aveti nevoie. Bine, astia au interzis de multi ani agocalminul si in ro se prescrie fara pb, dar m-am gandit ca un semnal de alarma e bine sa fie tras ca nu se stie cand cineva din anturaj e nevoit sa ia o chestia din asta si poate se simte rau si atunci e bine sa fuga iute la dr.
Si Prevenar 13(ultima varinata a vaccinului) e "sub supraveghere" ca cica sunt mai multi copii decat in mod obsinuit,care au avut reactii in urma administrarii(febra, mancarimi, etc)Noi pe asta l-am facut, dar n-a avut probleme, cum nici Alex n-a avut cu Prevenar 7.

Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 LA MULTI ANI Timeea Alexandra,Maria, Ariana Maria ![]() ![]() Mami de minune mica |
La multi ani si de la noi pentru fetele scumpe la vedere!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Gianina34 spune:
citat din mesajul lui Pisik06 LA MULTI ANI Timeea Alexandra,Maria, Ariana Maria ![]() ![]() Mami de minune mica |
daaaa, LA MULTI ANI! si din partea nostra si muuulti-muuuulti pupici

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si zece luni

Gianina34 spune:
andiaroro - am limbutit si cafeaua dar tot degeaba
am sufletelul in pioneze

Gianina34 spune:
dragelor stiti cumva daca se poate face candida in gatuc/gurita de la picaturi cu antibiotic administrat in nasuc sau doar de la antibiotucul inghitit
a facut un exudat laringian si ne-a iesit minunea si nu stiu daca-i urmarea antibioticului dat in nov-dec pentru otita sau/si vinovate sunt picaturile de nasuc care uneori mai au si antibiotic
denisamadaaaa pe unde umbli?

Monnvas spune:
citat din mesajul lui Gianina34 andiaroro - am limbutit si cafeaua dar tot degeaba am sufletelul in pioneze ![]() Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si zece luni |

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Gianina34 spune:
monnvas - eu am tot spionat-o dar nu am vazut sa-i stearga nasucul (sau nu am fost eu vigilenta)
dar...
e cumplita viroza asta care circula acum
am asa niste remuscari ca ne-am tot jucat seara cu fulgii de nea in loc sa o duc repede in casa

simplyana_m spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Gianina34
cum nu misca mai simply ![]() nu ai citit la subiectul despre bebetv cat e de nociv tv/calculatorul ![]() ![]() ![]() cred ca mare noroc am avut noi cele de la ghiocei ca vad ca-i tare mare gradina lui dumnezeu si orice subiect e bun de aruncat cu rosii si certat Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si zece luni |

Si eu ma simt norocoasa la faza asta!

http://www.lucamic.blogspot.com/