LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***309***
Raspunsuri - Pagina 18

pisigri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplyana_m Salut! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ] http://www.lucamic.blogspot.com/ |
lA MULTI ANI SI DE LA NOI !!!
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

Anaan spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Floric, n-ai mai dat niciun raport de dieta. Cum mai stai?
Eu marturiseam aseara ca am mancat bomboane. Booon! Ma cantaresc in dimineata asta, plina de remuscari, si stupoare: sunt mai slaba cu vreo 600 de g decat ieri! Pe cuvant daca nu am un organism ciudat! Contabilizand: in cca o luna am slabit patru kg si un pic. Io zic ca-i ok; sigur ca mi-ar fi placut sa inving mai multe sunci, dar decat deloc, ma multumesc si cu astea
.
Ilinca, te inteleg perfect cu emotiile de inceput de scoala; cunosc sentimentul: parca ai fluturi in stomac!

Nicky09 spune:
Neatza si de la noi....ca de obicei in jurul orei 11 jumate aici la noi, ca acum iese Nicho la plimbare cu babysitterul, iar eu sunt o tzarica libera sa mai aranjez prin casa, sa fac ceva de mancare intr-o ora jumate pana plec la munca.
Offff, febra asta, tare ii mai sacaie pe mititeii nostri! Pisik, sa stii ca eu cand Nicho a facut 40.5 de febra 3 nopti la rand, i-am tinut comprese aproape reci la zona inghinala si infasurate pe spatesi burtica, si asa reusea sa doarma o ora continuu, iar febra ii scadea, iar ii schimbam compresa cand ii crestea, si tot asa toata noaptea pana dimineata...Ii poti pune si un pic de otet asa ca sa zici ca nu e doar cu apa compresei...sper sa functioneze.Pupam Ana mica bolnavioara si ii uram curaj mamicii temerare.
Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010

Anaan spune:
Pe mine ma sperie groaznic temperaturile astea mari de care ziceti voi. Andrei nu a avut niciodata mai mult de 38.8, nici nu stiu cum as reactiona la asemenea febra mare si sper sa nici nu aflu. Oricum, sunteti grozave ca va puteti pastra cumpatul in asemenea situatii!

Nicky09 spune:
Eu intrasem sa va dau si un link cu un mic filmulet pt copii, scurt de vreo 5 minute, fara cuvinte, priviti-l cu ei si sa vedeti ce simpatic e...pe urma cautati voi si celelalte episoade, sau intrati direct pe site-ul lor:
http://www.youtube.com/watch?v=GnHd6rNRrmM
Ideea e sa vedeti filmuletele impreuna ca sa explicati copiilor ce se intampla din ceea ce vad ca nu se vorbeste deloc.
Nicholas e fidel acestor filmulete pe care noi le vedem la tv.
Va pup!
Vara 2010

Floric spune:
Ana, is bagata pana peste cap in treaba la serviciu si d-aianu am mai intrat. Acum inghit niste masline si va citesc.
Raportul de dieta...Hmmm, curios sau nu si eu ieri am apelat la ceva diferit. Adica ciocnit un pahar cu colegii, asa ca de plecare si am gustat niste bunatati. Dar nu multe. Azi, pt ca m-am consumat energic cu atata trebaluiala am apelat pe la un Kinder. Dar...ma scot la sala. In rest, ma simt minunat cand vad ca si blugii astia (care o data pocneau) necesita sustine.
Partea nasoala este ca de cateva saptamani, mai drept, cam de cand am inceput sa nu mai mananc...ma doar groaznic in partea drepata (p ela ficat, fiere). Aseara am avut un junghi cand eram la sala de m-a lasat fara respiratie. Eu am pus pe seama faptului ca ieri am mancat (nu mult, dar altceva decat cu ce s-a obisnuit organismul de acum, #351;i de la efort).
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

Nicky09 spune:
Claudela-daca exista homeopate marca Boiron prin farmacii, poti incerca siropul Drosetux, e foarte bun si ii dai cate o lingurita de trei ori pe zi.
Vara 2010

Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Raportul de dieta...Hmmm, curios sau nu si eu ieri am apelat la ceva diferit. Adica ciocnit un pahar cu colegii, asa ca de plecare si am gustat niste bunatati. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Luni incepi serviciul la Braila?

Ilinca_M. spune:
Anaan, nu vreau sa te dezamagesc, dar bomboanele alea nu a doua zi apar pe cantar ci mai tarziu, mi-a explicat mie o data cineva care se pricepe cum sta treaba (ca de obicei nu am retinut explicatia ci doar concluzia). Asa ca nu te culca pe o ureche si gata cu pre-rafaelitii, ca a trecut dragobetu'! (io vorbesc, care mananc de ma sparg, m-a lasat ambitia de tot dar incurajez pe altii:))
Azi s-a intamplat ceva dubios rau: a adormit Phiphi de pranz pe la 12.20!!! Poate deseara reusim sa ne uitam la un film! Alaltaieri seara am adormit amandoi inaintea ei
. Asta se intampla pe la 12 noaptea. Pe la 3 m-am trezit cu ea dormind langa mine, dar habar n-am cand si cum a venit in culcus:))

ramona7575 spune:
Of ce de-a ghiocei boln#259;viori avem in grup cu febra, muci, tuse l , sanatate la toti
Floric, daca te simti rau ar fi bine sa continui dieta daca te siimti rau sa nu ai vre-o lipsa de vitamine, minerale in organism.
La multi ani puiutilor nostri