Fulgusorii de nov.dec2009&mamicile lor{4*}
Raspunsuri - Pagina 6
allexa06 spune:
Buna dimineata!
Haideti la o cafea
.
Eu m-am trezit asa de obosita, parca nu am dormit deloc 
http://community.webshots.com/user/allexa06
vias spune:
buna dimineata ..si eu sunt obosita tare..desi sincer nu as avea motive.... ai mei sunt la mine si au grija de Fla...iar noaptea Cris se trezeste pt Flaviusica...chiar nu am motive s fiu obosit..dar cu toate astea sunt cea mai daramata din casa 

...azi merg la servici
si nu am nici un chef 
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
gabitza35 spune:
neata tuturor si
din partea mea
prezenta la apel.....citescaproapezilnic,in fuga,nu apucsa postez ca nici nu preaamce
Mucosii sunt super ok,merg amandoi,Dragos a inceput sa transforme mersul in alergat usor,Eva e mai precauta dar ea merge doar de o saptamana insa e foarte incantata de noua postura
De vorbit nu prea se inghesuie...cateva cuvintele pe care le ziceau si acum o luna,nimic nou, dar s-au axat pe mers asa ca nu aveau cum sa invete si sa vorbeasca...toate la timpul lor
Evei ii dou 2 masele,zilele astea trebuie sa iasa,daca nu s-a intamplat azi-noapte ... Dragos nu stiu,nu pot verifica, dar tare e miorlait si nervos de 2 zile
o zi buna
Dragos si
Eva _30.11.2009
mucosii
poze
pishko spune:
Camy ia vezi sa nu te fi pandit vreun noroc, ca asa eram si eu si nu-mi dadeam seama ce am... eram in vara la plimbare cu maimutelul si din spatele nostru veneau niste nori negri de furtuna si efectiv nu puteam sa maresc pasul... ma simteam ca-n vislele alea de alergi si ramai tot pe loc... ai abia mai tarziu mi-am dat seama ce aveam ![]()
pishko
+37
si
mihai 28.10.2009
pishko spune:
Allexa 
Gabitza nici al meu nu mai scoate nici o vorba... nici ce zicea inainte... cred ca si el atat se concentreaza la mers ca-i place de nu mai poate, toata ziua tropaie prin casa, pe-afara, de nu-l mai intereseaza si altceva... in schimb am observat ca intelege absolut totul. E asa de haios ca sta in tarc cat am eu treaba prin casa, si cand ma vede ca intru la el in sufragerie se ridica repede in picioare si imi ridica de pe jos soseta pe care si-o scoate de obicei, aia dreapta, ca mereu ii zic, hai da-i lu` mama aia si aia ca nu mai poate sa se aplece... si imi intinde soseta si totoselul sa-l incalt sa-l scot sa umble si sa se joace ![]()
Sunshine saru`mana de sustinere 
pishko
+37
si
mihai 28.10.2009
My_Lady0091 spune:
raportam ca ieri am descoperit ca avem o maseluta, iesita bine-bine!
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
| citat din mesajul lui pishko Camy ia vezi sa nu te fi pandit vreun noroc, ca asa eram si eu si nu-mi dadeam seama ce am... eram in vara la plimbare cu maimutelul si din spatele nostru veneau niste nori negri de furtuna si efectiv nu puteam sa maresc pasul... ma simteam ca-n vislele alea de alergi si ramai tot pe loc... ai abia mai tarziu mi-am dat seama ce aveam pishko +37![]() si mihai 28.10.2009 |

da' tocmai ce mi-a trecut CM...sincer nu m-ar deranja in nici un fel o asa surpriza...dar nu cred...
desiiiiiiiiiiiii..sper ca daca vreodata voi mai avea burtica, sa fie o surpriza TOTALAAAAAAAAAAAAA

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:

pishko spune:
Lady felicitaaaari!! Ce norocoasa! Fara febra, fara tama tam... super!!!
Camy Asa e cel mai frumos cand se intampla... la mine a fost unul dintre cele mai frumoase momente din viata mea![]()
pishko
+37
si
mihai 28.10.2009
My_Lady0091 spune:
tam-tam am in fiecare zi....miorlaieli...chitaieli...agitatie...nervi..
camy, daca e sa fie cu ochi,Doamne ajuta!sa ai o fetitza frumoasa ca tine
adyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Blackmoon Lady&lipishtocul

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |