Fulgusorii de nov.dec2009&mamicile lor{4*}
Raspunsuri - Pagina 7
A_driana spune:
aici suuuunt ![]()
lady nu ma bate ![]()
fete, eu sunt pe fuga....vreau sa le spun fulgusorilor bolnaviori multa sanatate....celor dintosi sa nu-i doara....si pe voi mamici va pup...
nu prea am chef de scris...suntem ocupati cu acte...nici nu am nimic nou de zis....rog intelegere ![]()
promit sa revin ,activa' cand trece agitatia...
oricum, sa nu fiti suparate pe mine va servesc cu o pizza facuta de mine, acuma scoasa din cuptor

Adriana, mamica pufarinului David
busymummy spune:
Azi am avut o zi super... Andi nu a mai facut febra
... si ne-am ocupat impreuna toata dimineatza facand... martisoare pentru colegele lui de la gradi si familie
El a facut singur 6 martisoare, iar la restul m-a ajutat... mi-a modelat pasta, mi-a facut buburuza pentru trifoi, din astea... Sunt asa de fericita.. ![]()
Va pup
de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
magdaz_ina spune:
Noi am primit raspuns din Germania, ne vor face o programare. 
Acum urmeaza "distractia" cu formularul E112. ![]()
Magda, mami de
Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si
Iarina 31.01.2006
vias spune:
Busy tare ma bucur pt voi ca sunteti mai bine...si cand vad martisoare, abia astept sa fac si eu impreuna cu Fla.
..cat despre o sarcin...nu cred...chiar nu am cum...![]()
acum merg la somn ca-s varza de obosit...cum spuneam..nu vad motivul pt care sunt atat de obosita 

noapte buna 
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdaz_ina Noi am primit raspuns din Germania, ne vor face o programare. ![]() Acum urmeaza "distractia" cu formularul E112. Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006 |
Doamne Ajuta!!! Haideti ca lucrurile merg din ce in ce mai bine!!! Ma gandesc cu mare drag la voi!!!! am vazut poze....ai doua

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
28061982 spune:
Buna seara
Am trecut sa va salut.
Magda o sa fie bine cu formularul ala, chiar daca e atata birocratie. tre' sa reusiti.
Camy, Alexa ma bucur ca v-ati intalnit. Sper sa o faceti si and vor avea fulgusori 2-3 ani ... sa vezi joaca atunci. Sa te tii alergatura dupa baieti atunci.
Getik tocmai acum s-a nimerit sa nu ai net cand poate facea lumea comenzi la martisoare. Foarte frumoase sunt cele facute de tine.
Busy ai facut din fimo? Sa ne pui si noua poze. Uau ce tare o sa fie Andi cand o sa e spuna fetelor ca martisoarele sunt facute de el.
Fetelor voi cu carnavalele de pitici (si de mamici... Camy) sa e puneti poze sa le putem vedea. Abia astept momentul in cae va trebui sa costumez picea la serbari.
pentru mamici
vias spune:
'neata
am cate o
pentru fiecare 
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Am venit si eu la cafea 
Alina - da, ar fi fain sa ne intalnim si atunci cand copiii vor fi mai mari, oricum Stefanut si Flavius s-au inteles f bine, Stefanut s-a dus la el si l-a imbratisat din prima
.Foate draguti erau amandoi![]()
http://community.webshots.com/user/allexa06
vias spune:
pai da...o sa ne intalnim..ca se muta in Brsov..familia politistului ![]()
![]()
![]()

+37