Fulgusorii de nov.dec2009&mamicile lor{4*}

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eeeee..gata intalnirea cu Allexa, Rzvanel, Stefanut si politistul... o sa si descarc cateva poze diseara special pt voi!

Pishko gata deci..imediat trebuie sa aflam si data cnd scoatem agitatele..da???????

eu nu am jurnal pt Fla...pana la 1 an am avut "cartea bebelusului" dr apoi nimic

o seara faina va doresc....pt cine doreste pizza ..ca am pt toata lumea!!

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

si eu am Albumul copilului nostru-primi cinci ani din viatza, dar mereu uit sa completez.

camy,cum sa fac sa comand si eu martisoare de la umanitare, ca imi plac, tu stii??

si roxaly a fost la intalneala?

geeeeeeeeeetikkkkk, nu mai am nr tau de telefon, ca am alt tel...esti bine?????,lasa ca intru eu la buburuze parca...acolo mai scriai, unde scrie si emma.

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

ii scrii colo mesaj lui Alinuk...dar cred ca trebuie sa te grabesti!!

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

am scris mesaj si la topic si am trimis PM Alinukai!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna seara fulgusori !

My_lady am vazut ca intrebai de Getika la Buburuze,asa ca am dat un telefon si am intrebat ce sa va transmit .
E bine , doar ca are nitel probleme financiare si momentan nu are net,si la telefon poate doar fi sunata,nu si sa sune. Dar sunt bine,si ea si fetita si sotul , va trimite pupici.

Scuzati ca am dat buzna .

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 12+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Buna seara fulgusori !

My_lady am vazut ca intrebai de Getika la Buburuze,asa ca am dat un telefon si am intrebat ce sa va transmit .
E bine , doar ca are nitel probleme financiare si momentan nu are net,si la telefon poate doar fi sunata,nu si sa sune. Dar sunt bine,si ea si fetita si sotul , va trimite pupici.

Scuzati ca am dat buzna .

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 12+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

multumesc din suflet lali!si daca esti dragutza imi poti lasa nr. ei de mobil pe PM!saru-mana!

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Da, gata , am reusit sa ne vedem , a fost foarte fain,Camy eu m-am simtit foarte bine .Numai ca acum suntem franti, cu totii, caci apoi am mai mers la cineva in vizita si abia ne-am intors .Astazi ne-am facut de cap, maine stam frumos in casa ( sper sa mai pot dormi si eu putin, ca tare sunt in urma cu somnul)si asteptam sa vina bunica la noi, adica soacra .

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

mai fetele, voi deja a-ti umplut 5 pagini?!?!?
Pishko, eu nu am vazut poza cu burtica, dar ma pregatesc asa incet cu agitatele...
noi de pregatim de carnaval pt pitic maine, si n-am apucat sa fac mai nimica din cauza job-ului...off, si am avut si o gramada de termine, sper sa mai reusesc maine sa fac ceva. dar orare cand ca trebuie sa duc jr la cresa dimineata si apoi iara am termin la banca, apoi fuga acasa sa culc copilul si la 3 trebuie sa fim la carnaval...

harnici la de 14 luni
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sunshine2009

mai fetele, voi deja a-ti umplut 5 pagini?!?!?
Pishko, eu nu am vazut poza cu burtica, dar ma pregatesc asa incet cu agitatele...
noi de pregatim de carnaval pt pitic maine, si n-am apucat sa fac mai nimica din cauza job-ului...off, si am avut si o gramada de termine, sper sa mai reusesc maine sa fac ceva. dar orare cand ca trebuie sa duc jr la cresa dimineata si apoi iara am termin la banca, apoi fuga acasa sa culc copilul si la 3 trebuie sa fim la carnaval...

harnici la de 14 luni
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

ce carnaval dom'le?!?zi-ne mai multe si mai pe larg!

Citat:

Mergi la inceput

camy...pozele???????

adrianaaaaaaaaaaaa????????

lorelixule, treci aici si zi ce ai facut la control la "duamna"!

Citat:

Mergi la inceput