Fulgusorii de nov.dec2009&mamicile lor{4*}
Raspunsuri - Pagina 4
pishko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus Busy sanatate multa va doresc!!!! ![]() Pishko sunt..sunt mai inlta...dar ma refer la fata ...ca semanam... |
Ei, ce sa-i faci, ameteala de gravideala
pishko
+36
si
mihai 28.10.2009
My_Lady0091 spune:
'neatza la amiaza![]()
pishko...lasa poza acolo, de ce o stergi...cand va creste fii-ta mare am sa te parasc ca nu iti placea burtica
![]()
camy..ce culoare te vopsesti, tot negru?
.eu am vrut sa imi schimb culoarea in blond aluna..insa nu mi-a iesit decat la radacina, asa ca luna viitoare,cand iau salariul-indemnizatie ma duc la un coafor
busy...imi pare sincer rau sa aud asta
, dar parca virozele si bolile astea se tin scai de voi
.sanatate iubita, tuturor si rabdare...
ar trebui sa iti faci un carnetel cu "lucrurile traznite" pe care le spun picii tau, eu una asa voi face imediat ce va incepe Rebecca sa lege propozitii
.foarte ingenioasa afirmatia lui Andi!
a_drianaaaaaaaaaaaa....prea te-ai amorezat de masina fatooooooo...ne-ai uitat de tot??
getik????????ce o fi patit, ca sigur a patit ceva
revin in prag de seara
Blackmoon Lady&lipishtocul

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
eu nu-s vopsita negru
..poate asa pare in poze, dar e o ciocolata amaruie, de fapt asta e si nuanta vopselei. M fc de mai mult timp cu ea si-mi place..
Eu cred ca am avut toate culorile de par in cap, blond, saten deschis, inchis, mov, rosu, rosct, visin putreda, negru albasrui...

suvitta in 1000 de nuante...ei..si dupa ce le-am testatpe tote, am ajuns la concluzia ca asta e nuanta mea, cu asta imi sta cel mai bine ![]()
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
pishko spune:
Lady nu burtica e cea care nu-mi place ci ce e pe langa ea... azi ma duc la control la spital... sa-mi tineti pumnii... am emotii maaaari![]()
pishko
+36
si
mihai 28.10.2009
pishko spune:
Busy sincer si mie imi pare rau rau ca ati patit asa... off asa e cand ai copii nu poti sa-ti mai faci nici un plan... am auzit si eu ca sunt virozele in floare acum... sper sa puteti reorganiza iesirea cat de curand 
pishko
+36
si
mihai 28.10.2009
busymummy spune:
Lady - asa e, dam dintr-una intr-alta
Cat despre jurnal, am unul de cand s-a nascut Andi... la un capat e "epopeea Andi" si la celalalt incepe "epopeea Vlad"
Va pup
de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
My_Lady0091 spune:
si eu cred ca voi incepe un jurnal, updatat desigur pana in prezent...si voi continua sa scriu acolo pana cand puiul meu isi va lua zborul.
-vai ce m-am emotionat!

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
pishko spune:
Saptamana viitoare imi programeaza cezariana!!!
Si n-a trebuit sa ma milogesc fff mult!!!![]()
pishko
+36
si
mihai 28.10.2009
My_Lady0091 spune:
, nu e prea devreme?

My_Lady0091 spune:
, ma scuzi, eu am inteles ca sapt viitoare esti prpgramata la cezariana,nu ca te programeaza atunci pentru o data ulterioara
![]()
![]()
![]()