Fulgusorii de nov.dec2009&mamicile lor{4*}
Raspunsuri - Pagina 3

My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pishko Lady ![]() ![]() pishko ![]() ![]() si ![]() ![]() |
sanatoase sa fiti....restul se ajusteaza&recupereaza!

Blackmoon Lady&lipishtocul

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |

vias spune:
'neata
...da' unde-i poza??????? ca mor cum...unde e?????
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

vias spune:
si s-a terminat cafeaua ...dar am ness ci capuccino pt doritoare
...si astept cu interes sa vad poza
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

allexa06 spune:
Buna dimineata !
Am venit eu la un capuccino
A_driana - sa stapaniti sanatosi masina si ...la cat mai multe plimbari
Poze nu am reusit sa vad , nu reusesc de aici
http://community.webshots.com/user/allexa06

pishko spune:
gata... sa-mi zici cand ai vazut-o ca vreau sa o scot dupa...
pishko +36
si
mihai 28.10.2009

vias spune:
citat din mesajul lui pishko gata... sa-mi zici cand ai vazut-o ca vreau sa o scot dupa... ![]() pishko ![]() ![]() si ![]() ![]() |
gata..vazut

pishko spune:
posibil... nu-mi dau seama... eu sunt mai pitica de fel... am impresia ca tu esti mai inalta. Eu am 1,60
pishko +36
si
mihai 28.10.2009

busymummy spune:
Neatza, fetele
Lady-multumesc de urari, dar nu mai mergem la munte... si nici nu-l mai vaccinam pe Vlad ca am luat-o de la capat cu virozele
... Tati e zob, iar Andi mi s-a trezit la 5 cu febra 38 si cu o durere maxima de cap
... dragul de el... vine si imi zice: "mami, gasim un spital deschis noaptea sa-mi faca o ecografie la cap?"
Cam asta cu noi de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

vias spune:
Busy sanatate multa va doresc!!!!
Pishko sunt..sunt mai inlta...dar ma refer la fata ...ca semanam...
ma duc sa-mi vopsesc parul