Prietene la bine si la greu - 108
Raspunsuri - Pagina 7

Cory_B spune:
Hello girls,So..prezent la intalneala eu si Flavours(care va saluta dar e f ocupata cu ceva, o sa va povesteasca personal la intalneala
) Insa, eu termin tb pe la 18.30. A ramas data de 8 martie? Sau mai bine in weekend?(cand nu e asa aglomerat...fiind 8 martie, vb lui Monis,probabil e full peste tot)Noi suntem bine, ma grabesc ca am trebuta. Va
pe toate

magdaz_ina spune:
Ancutza, am votat poza superba, pune link la semnatura sa votam cu usurinta in fiecare zi !
Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si
Iarina 31.01.2006

simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b Simina - lasa prostiile ca nu pelci o saptamana, adik ce? crezi ca noi nu avem inima!, ramane cu tasu acasa si noi petrecem frumos 2-3 ore. |
doamneeee feresteeeeee

Ma refer ca nu o pot lasa cu tacsu pt ca nu se descurca cu ea.Daca ar face kk fata , tacsu m-ar suna sa vin sa o schimb

Stiu, este vina mea, ca nu l-am lasat mai des cu ea, sa mai ies si eu in lume
Am fost sapt trecuta sa ma pensez, si m-a sunat sa vin mai rpd ca fata a facut kk

o sa vb totusi cu el, sa vad dc vrea sa stea cu fata

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdaz_ina Ancutza, am votat poza superba, pune link la semnatura sa votam cu usurinta in fiecare zi ! ![]() ![]() Magda, mami de ![]() ![]() |
multumesc, refacut semnatura

lylyana.ion spune:
Ancutz, eu am "votat" si azi, dar nu mi-a numarat votul
Di, multa bafta! felicitari pt reusita!
Pt intalneala de pe 8 martie, ora 17.30 (?) Hard Rock Café Herastrau, pana acum avem asa:
1. Lylyana
2. Raluci
3. Monis
4. Mitzi
5. Gabitza
6. Ralu_Seby
7. Cory
8. Flavours
9. Simina ???
Mai asteptam pe Dozz, Many, Lili, Coque, Angi, Floricik, madam K, Ava, Rony, Dankutza, Dienutze, Marijan, Mami.ilinca. Tina am inteles ca nu poate veni
daca am uitat pe cineva sa-mi fie cu iertare

lylyana.ion spune:
UPDATE
Pt intalneala de pe 8 martie, ora 17.30 (?) Hard Rock Café Herastrau, pana acum avem asa:
1. Lylyana
2. Raluci
3. Monis
4. Mitzi
5. Gabitza
6. Ralu_Seby
7. Cory
8. Flavours
9. Coque
10. Simina ???
Mai asteptam pe Dozz, Many, Lili, Angi, Floricik, madam K, Ava, Rony, Dankutza, Dienutze, Marijan, Mami.ilinca. Tina am inteles ca nu poate veni
daca am uitat pe cineva sa-mi fie cu iertare
Coque

Ancutza_Bro spune:
fetele din Bucuresti, iar mor de ciuda ca's la cucuiata din deal, ia uitati ce am gasit, poate va intereseaza:
http://www.fundeal.ro/85-reducere-pentru-5-edin-e-epilare-definitiva-ipl-axile-musta-a-sau-5-edin-e-bikini-line-musta-a-120-ron-in-loc-de-800-ron-la-metamorphosis-style.html?a_aid=a1_ro&a_bid=a15a0296colectam manute verzi
multumim anticipat

raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
doamneeee feresteeeeee ![]() ![]() Ma refer ca nu o pot lasa cu tacsu pt ca nu se descurca cu ea.Daca ar face kk fata , tacsu m-ar suna sa vin sa o schimb ![]() ![]() Stiu, este vina mea, ca nu l-am lasat mai des cu ea, sa mai ies si eu in lume Am fost sapt trecuta sa ma pensez, si m-a sunat sa vin mai rpd ca fata a facut kk ![]() ![]() o sa vb totusi cu el, sa vad dc vrea sa stea cu fata ![]() ![]() ![]() ![]() Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
ho bre duamna ca nu ziceam ca tu ai fi zis

asadar vei pleca si-ti vei uita

iuhuuuuuu ce de fete cucuiete

mami de 1 An pt. Remus Andrei

in asteptarea lui

miany75 spune:
salutare si de la noi!!!
in primul rand,vreau sa multumesc fetelor ptr.raspunsuri referitor la canini; eu citisem pe undeva ca astia ies ceva mai tarziu...asta e.. bine ca,deocamdata,nu ne chinuie prea mult 'venirea' lor (ca auzisem tot felul de chestii
)
ancutza superba poza,votat cu drag!!!!; apropo de escaladari,david si-a pus intr-o zi olita sa ajunga la boxe (sa dea muzica mai tare),asta dupa ce taica-su impinsese boxele mai in spate sa nu ajunga la ele...iti dai seama in ce echilibru precar era!!
Diana spor la cautat gradinita!! ne bucuram ca in noianul de treburi ti-ai gasit timp si ptr. noi!!!
Lumi si david mai are apucaturi din astea (mai ales in ultima perioada) ,dar de regula se opreste cand il prind de manuta si ii spun 'au,ma doare' sau 'mama,se supara"...
many ne rugam ptr. embrionasi in fiecare zi ,pana in data de 7 !!!!
daca am omis ceva sau pe cineva ,sa-mi fie cu iertare...
(coasta mea cervicala 'extra' iar isi face de cap)
va