Prietene la bine si la greu - 108

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Gagix, eu nu am nimic impotriva zilei de 8 martie pt intalneala(chiar daca e in timpul sapt si va fi full peste tot) insa cu ora..e o pb pt ca eu lucrez pana la 18.30 si de unde lucrez pana la Hard Rock in H fac minim 45 min la ora aia cand este culmea traficului,aceeasi pb o are si Flavours(cu ora) si ma mai gandeam la Ralu care spunea ca scapa in jur de ora 18.00 de la job, Dozz?..si ea cu job.Eu raman la ideea de weekend(oricare)... nu de alta,dar nu am cum altfel. Daca nu se poate si ramane data de 8, gasim noi o alta zi de intalneala cu voi P.S - am facut aceste specificatii pt ca nu vreau sa va incurc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cory_B

Gagix, eu nu am nimic impotriva zilei de 8 martie pt intalneala(chiar daca e in timpul sapt si va fi full peste tot) insa cu ora..e o pb pt ca eu lucrez pana la 18.30 si de unde lucrez pana la Hard Rock in H fac minim 45 min la ora aia cand este culmea traficului,aceeasi pb o are si Flavours(cu ora) si ma mai gandeam la Ralu care spunea ca scapa in jur de ora 18.00 de la job, Dozz?..si ea cu job.
Eu raman la ideea de weekend(oricare)... nu de alta,dar nu am cum altfel. Daca nu se poate si ramane data de 8, gasim noi o alta zi de intalneala cu voi

P.S - am facut aceste specificatii pt ca nu vreau sa va incurc

ideea este sa petrecem frumos cat mai multe, deci putem pune 12 ? data? oricum si in weekend e full peste tot ca doar e criza nu ?

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

eu sunt de principiul petrecerii in ziua cu pricina, nu conteaza de ocazie, insa pentru mine este bine si 12 martie, daca asta inseamna sa fim mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

buna seara,
Gagici eu vreau 11 sau 13 ca sa stea tac'su cu Geo.Cum 11 e vineri si fetele lucreaza 13 ar fi ok.
Daca ramane 13 vin si eu.

sarcina usoara Smara ,Licurici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Si la noi au spart 2 canini si s-a lasat cu ceva nopti de maraiala.
Despre LP nu stiu ce sa zic. Noi folosim Humana in conditiile in care Danut a refuzat Nan si Aptamil. Despre lactoza stiu ca e continuta de orice tip de lapte(mai putin cele speciale delactozate sau din soia) iar cea mai mare cantitate de lactoza e continuta de san(ca tot ne invarteam noi intre intoleranta la lactoza sau la proteinele laptelui de vaca).

mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

n'seara, vin si eu dupa o intalneala de feti de la malu marii, care mai de care mai cucuiete, totul petrecut pe teritoriul nostru, sper sa apuc sa pun si ceva poze cu printesele din dotare, daca mai e si spatiu pe contul comun...
Ancutz, nu m-a 'rabdat' inima si mai ales nervii sa nu las doo cuvinte comentarii la pozica de la concursul tau
ma bag la doo crosete ca iar sunt in urma cu comenzile..o sa imi iasa pe urechi martisoarele..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 12+ cu Iris/ul

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

dymo stiu ca lp contine lactoza.Eu ma refeream ca Humana contine si dextroza,maltoza,zaharoza si fructoza.Mi se par cam multe zaharuri.Altele nu le contin sau contin unul singur.La fel te inteleg ca tu ai ales Humana pentru ca altceva nu accepta copilul.Eu ii dau Muller cu toate ca e controversat dar asta accepta piticul.
Azi am avut 2 premiere la masa:
-dimi a papat avocado cu nucsoara,putina sare si zeama de lamaie.A mancat jumate din compozitie(am facut un fruct intreg).Nu a fost prea incantat dar a mancat,Ma'sa,adica eu,l-am declarat cahh.Mi se pare fara gust sau nu stiu eu sa il prepar.
-pe seara am incercat felul 2 cus-cus cu morcov ,ardei si carne de pui.Am calit putin cus-cus-ul intr-o linguritza ulei de masline l-am lasat sa fiarba iar la sfarsit am adaugat ardeiul,carnea de pui si morcovul fierte in supa.A iesit un deliciu.Asta voi gati si pentru noi.

sarcina usoara Smara ,Licurici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

seara buna

Starea mea e tot ... nu prea.... dar am hotarat sa fac ceva sa ies din ea ca nu se ma poate.
Azi am fost la cumparaturi de carti: www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=39&action=view_product&productID=0675&category=" target="_blank">Cresterea copilului de la o zi la sase ani,www.edituratrei.ro/product.php/Si_tu_poti_fi_Supernanny_1_Cum_sa-ti_cresti_bine_copilul/2027/" target="_blank">Supernanny 1, www.edituratrei.ro/product.php/Si_tu_poti_fi_Supernanny_2_Cu_copilul_la_scoala/2134/" target="_blank">Supernanny 2, www.edituraaramis.ro/carti/enciclopedii--i1778" target="_blank">Colectia de enciclopedii DESCOPERIM(mai putin cea cu Craciunul) Si inca o carticica insotita de CD cu cantecele pt copii nu prea ritmate dar suna binisor ( desi mai putin cunoscute decat cele din cutiute)

Ma intreba Licurici cand merg la eco. Hm! Habar n-am... as vrea inainte de toate sa fac o "cercetare " la Arcadia ( maternitatea privata) si sa vad daca mi-as permite o astfel de aroganta... desi, la situatia mea financiara e AROGANTA!!!
Desptre pasiunea mea... din pacate, pe moment incerc sa-mi dau seama daca e ok sa folosesc soda caustica.... sau, mai exact, cum sa nu ma expun riscurilor, pentru ca in timpul reactiilor chimice vaporii sunt destul de toxici. Oricum, cat de curand cumva voi face si sapunelele alea ca imi stau pe creier. Daca ajung la concluzia ca sunt prea toxice reactiile voi folosi un sot pe post de cobai... adica pregatesc tot si privesc de la distanta operatiunea riscanta

trimit si va citesc
poate si revin. PUP

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Ancutza, am votat poza superba, pune link la semnatura sa votam cu usurinta in fiecare zi !

Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

multumesc, refacut semnatura

colectam manute verzi multumim anticipat

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

e bine asa, cu semnatura mare si la vedere, am votat si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Magda tare Iarina. Clar e ca sigur nu ne vom plictisi

Diana si adaptare cat mai usoara la noua lume/ viata. Ne e dor de voi, TARE!

Adica voi de ce va vedeti de 8-13 martie si la Iasi nu misca nimic??? Iesencele!!!!!!!!!!!!!!!!1 noi ce facem? la o cafea fara bebei cand?

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 )

Mergi la inceput