Prietene la bine si la greu - 108
Raspunsuri - Pagina 6
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ancutza_Bro salut, hai sa va arat de ce era sa mor eu de inima azi, cam cum a ajuns Sabina sa foloseasca avionul ala (scuzati becul chior) |
Gata, ati ajuns la "varsta periculoasa" care tine pana la 3 ani !
Iarina avea scaunele din plastic pentru copii si alte obiecte similare care au stat o vreme pe sifonier pentru ca nu ma intelegeam cu ea sa nu le mai foloseasca ca mijloc de acces la "zonele inalte".
Pur si simplu daca vroia sa ajunga undeva unde nu reusea fiind prea mica isi lua scaunelul pentru ajutor !
Totul a culminat cand de pe scaunel s-a suit pe caloriferul din bucatarie langa marginea ferestrei deschise pentru aerisire sa "caute in nisipul de pe jos (stam la etajul 2) ceva ce i se paruse ei a fi o bratara". Cum plasa pentru tantari nu este si o plasa de siguranta, de atunci nu mai aerisesc decat cu geamul oscilobatant daca nu am posibilitatea sa il pazesc de escaladari !
Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
na_bo spune:
Salutare!
Many- asteptam vesti bune pe data de 7
Lumi- Amalia nu prea da numai daca e foarte obosita, in schimb cand o pun la somn ma trage deurechi, cercei ca uneori trebuie sa mi-idau jos, cam asa adoarme in ultimul timp, cu manuta pe urechile mele. Cred ca trebuie sa o ignori cu lovitul, deocamdata nu e un comportament voluntar
Ancutza- votat, ti-a trecut stareablue, sieu am una asemanatoare tot din motive disputa cu sotul
Amalia nu mai vrea sa si tinaagrafe in par asa ca trebuie sa i tai bretonul,deocamdata. la vara vedem cum va fi
Monis- cum doarme Iuli? noi dormim mai bine de 2 nopti dar sincer nu am schimbat nimic
nu imi mai amintescce mai trebuia sa scriu, la noi a iesit o raza de soare, dar e rece
pupici
Lumi_Richard spune:
Neata!
Eu vreau cafea in vena... Am stat pana tarziu noaptea trecuta ca am bagat la spalat vreo 3 masini, domnisoara s-a trezit iarasi la 4,a mancat, apoi....a avut program de vorbit,ras si pupacit vreo ora...
Na_bo,sper din tot sufletul sa fie ceva trecator.
Ma bucur foarte mult ca ati avut doua nopti mai bune!
Ancutza,mi-am inceput ziua enervandu-ma cu comentariile de la pozica ta
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui Lumi_Richard Ancutza,mi-am inceput ziua enervandu-ma cu comentariile de la pozica ta My english rose Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1 www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2 www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3 `Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.` Mahatma Ghandi |
am vazut, tocmai vroiam sa-ti spun sa le ignori...daca urmaresti si alte poze gasesti exact acelasi tip de mesaj de la mai multi "insi", prea seamana intre ele , eu cred cu convingere ca sunt pusi sa scrie comentarii malitioase, ca prea bate la ochi
hai, nu te enerva, ca nu merita, multumesc pt sustinere
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui na_bo Ancutza- tocmai te-am mai votat o data, pentru azi Natalia, fericita de Amalia Maria ( 18.11.2009) |
a, da? merge in fiecare zi? nu stiam, merci fain
Ancutza_Bro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui magdaz_ina
Gata, ati ajuns la "varsta periculoasa" care tine pana la 3 ani ! Iarina avea scaunele din plastic pentru copii si alte obiecte similare care au stat o vreme pe sifonier pentru ca nu ma intelegeam cu ea sa nu le mai foloseasca ca mijloc de acces la "zonele inalte". Pur si simplu daca vroia sa ajunga undeva unde nu reusea fiind prea mica isi lua scaunelul pentru ajutor ! Totul a culminat cand de pe scaunel s-a suit pe caloriferul din bucatarie langa marginea ferestrei deschise pentru aerisire sa "caute in nisipul de pe jos (stam la etajul 2) ceva ce i se paruse ei a fi o bratara". Cum plasa pentru tantari nu este si o plasa de siguranta, de atunci nu mai aerisesc decat cu geamul oscilobatant daca nu am posibilitatea sa il pazesc de escaladari ! Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006 |
vai Doamne, cred ca-mi statea inima , si eu ma gandesc cum o sa fac la vara cu balconul, ca nu e inchis si tare mi-e frica, ea si acum vine dupa mine cand intind rufe si exploreaza, e foarte curioasa
mda, incepe adevarata aventura
DianaR spune:
Salutare fetelor. Multumesc de vorbele frumoase. Da, nu-i usor sa te muti, eu cred ca inca sunt buimaca ca nu sufar prea mult. Ma enerveaza ca n-am dulapuri, salteua gonflabila imi distruge spatele si ma enerveaza plita cu inductie cu un ochi pe care nu merg decat oalele mele de fata mare de la mama si faptul ca fac kilometri intregi prin casa ca sa ma folosesc de unica chiuveta, cea din baie. Dar ieri a mai venit un transport din tara multumita prietenilor si am iarasi frigider. Ma saturasem de lazile frigorifice pe care le tot vanturam afara-casa. Problema care ma framanta acum e sa-i gasesc la Vlad loc la gradi cat se poate de repede, din ce am gasit doar din toamana se poate si din toamana el trebuie sa mearga la scoala. Dar daca nu merge la gradi cum invata germana? No iaca stresul meu...
Ne-a venit echipamentul de comunicare (internet, tel fix si tv), am primit rezultatatul la testul de germana (pe care l-am luat cu brio), mi-am dat drumul la vorbit umbland dupa gradinita, am primit un nr de tel unde sper sa aflu daca mai exista vreun loc liber la gradi ptr Vlad undeva in oras, daca nu incercam la gradinitele particulare, in wk mai umblam sa ne uitam la mobila si uite asa sper sa fie mai bine.
Copiii deocamdata cred ca sunt la fel de nauciti ca mine. Nu m-au innebunit prea tare cu dorul dupa prieteni (de asta tare ma temeam) dar nu prea vor sa iasa afara. Cu cantec si rugaminti iesim din casa.
Sotul sta mult la lucru, pe langa program are garzi acasa si la domiciliu, ore de germana organizate de spital etc.
Timpul imi cam lipseste asa ca abia apuc sa citesc in viteza ceva pe forum si ptr postat mare pauza.
Many, tin pumnii si numar alaturi de tine zilele pana la testul pozitiv!
Smara felicitari ptr fantomasha!
Edit... Cuscri, stam in Buer. Cat sta tati? Mai pleaca?
Pupilici, mai incerc sa mai intru...
Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!
simina_kin spune:
Many steptam ziua de 7
Ancutza votat .Si Maya se foloseste de masinuta ca sa se urce in canapea
Diana o sa gasiti gradi cu siguranta.Ma bucur pentru voi! ati avut mare curaj sa faceti asa o schimbare !!
Lumi si la noi au inceput sa fie din ce in ce mai dese "crizele de nervi", dar de lovit nu m-a lovit niciodata asta poate si pt ca o las in pace in mom alea, se tavaleste pe jos, bate cu palmele in parchet, se mai da si cu capul......da se termina "repriza" in cateva secunde pt ca vede ca nu o bag in seama
Despre intalnire - as fi venit si eu, da nu ma lasa inima sa las fata cu tacsu si eu sa ies la o bericica ( probabil ca tacsu ar spune ca vine si el da sta mai retras)
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
raluci_b spune:
Diana - multumim ca ti-a facut timp sa ne scrii, tinem pumnii sa gasiti gradinitza si sa va adaptati cat mai repede. Lui tati ii dorim multa putere si spor la treaba.Pupam muschetarii
Ancutic - votat, tare ingeniosi copii nostrii cu cataratul pe diverse
Simina - lasa prostiile ca nu pelci o saptamana, adik ce? crezi ca noi nu avem inima!, ramane cu tasu acasa si noi petrecem frumos 2-3 ore.
moni - in principiu maine bagam prezent
Deci cate suntem pt ieseala de ziua noastra? Hai ca trebuie sa ne facem timp si pt asa ceva
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura