Prietene la bine si la greu - 108
Raspunsuri - Pagina 5
Ancutza_Bro spune:
Monis ai dreptate, de-acum incepe marea explorare si mi-e frica, pt ca nu pot fi in fiecare secunda cu ochii pe ea, mai am cate-un scaun, taburet, comoda, noptiera pe care se poate cocota daca isi pune in capsor, uf, e grele, da' trecem noi si peste etapa asta cu cataratul.
Imi place de Iuli, am vazut ca e destul de precaut si calculat, poate nu o sa fie cazul de vreo tranta.
Merci pt vot
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
Ancutza_Bro spune:
aaa, am uitat sa spun ca i-am facut mancarica de linte si i-a placut tare mult, mi-a placut si mie ca nu mai mancasem , eu am gasit la Kaufland, o recomand cu incredere
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
Lumi_Richard spune:
Monis,deci cina e masa de fructe cu/fara cereale,iaurt si de astea.... La noi e un iaurtel simplu,si nu o pot numi cina
Si Annabelle primeste 4 zile carne(vita si curcan sau pui),2 zile peste si una legume cu ou. S-a intamplat 1-2 ori sa pun ou cu carne.
Astazi am facut pastai cu usturoi,ardei rosu,rosie si ghimbir la cuptor si am fiert carne de vita.
Pt maine cred ca e curcan,dar nu stiu cu ce
Copiii vostri incearca sa va loveasca? Annabelle o face aproape in fiecare zi.....daca o iau de unde este(ma refer la locuri periculoase),daca ii spun ca nu are voie sa faca/atinga ceva,se enerveaza si ma loveste(sau incearca),sau se tranteste pe jos(bine,chestiile astea nu se intampla toata ziua,1-2 ori/zi....sunt si zile cand nu face asa).
I-am spus de multe ori ca nu e frumos sa faca asa ceva,ca mami nu i-a facut ei niciodata asta,ca mami e mai-mai,ca si ea(si o mangai), m-am facut ca plang, si am incercat si sa o imobilizez(era in brate la mine,si i-am prins manuta,sa nu ma poata lovi)
Astazi ne intorceam din Carrefour,eram in taxi,ea in brate la mine.... Era foarte obosita ca nu a dormit nici o ora astazi. Deodata s-a intors si incerca sa ma loveasca peste fata....
Nu inteleg de ce face asa....a inceput de ceva timp,am incercat,dupa cum am spus mai sus,mai multe metode de a o "sensibiliza",si nimic.... Tin sa precizez ca noi nu tipam la ea(nici noi intre noi),nu o lovim,tot timpul primeste atentie de la cineva,o laudam pt orice face(ma refer la lucrurile pozitive).
angi_san spune:
Buna seara, fete dragi!
Lumi, n-am observat la Ana iesiri de genul lovit mami decat seara, cand e foarte obosita. In restul zilei n-o prea apuca (sau prea rar ca sa-mi fac griji). Asa ca am pus-o pe seama oboselii si am iertat-o.
Tina, parca tu intrebai de lp Humana. Pe langa balariile pe care le-ai enumerat tu, as adauga un continut foarte ridicat (de 10x mai mare) de fluor, pe care n-am putut sa mi-l explic.
Azi sunt happy. Ana a papat tot ce i-am dat si a mai cerut si pe langa. Conteaza ca era aceeasi mancare ca ieri care a fost cah?
Pup fetele.
Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)
dana n. spune:
Buna seara!
Sunt si eu prin zona...cu cititul la zi...la scris corigenta
Din amintiri:
Miany, la noi au spart toti caninii. Am inteles pana la urma de ce era puiul meu in ultimul timp asa agitat.
Ionela, felicitari! Sa ai o sarcina usoara pana la capat.
Many, Doamne ajuta ca pe 7 sa ne aduci vesti minunate.
Lumi, de abia astept sa o ascult pe Anabelle
Dymomo, sa iti traiasca sotul. ai vazut, Danut a vrut sa te linisteasca
Diana, ma bucur ca ati ajuns cu bine. Va doresc acomodare cat mai usoara in Germanica. Te mai asteptam sa ne povestesti cum va este.
Mihamora, Andre, vreme de plaja...invidie maxima...la noi astazi au fost -10 grade, brrrr
Smaranditza, felicitari ptr caruciorul roz
Despre durerile de cap nu stiu ce sa zic. Eu am avut in primele luni de sarcina...din fericire am scapat de ele fara sa fac ceva.
Ancutza, este super tare Sabinutza
Monis, ma bucur ca ai scapat de migrene.
Am citit intr-o postare de-a ta ca ii dai LV lui Iulian si nu am inteles de ce...am pierdut ceva? nu il mai alaptezi?
Angi, intrebai despre cum este mai bine sa procedeze prietena ta, daca sa dea si completare copilului. David in primele 3 luni nu punea mai mult de 500 grame si totusi, la sfatul pediatrului si al Dianei am mers numai pe alaptat si bine am facut.
Dozz, si David mai primeste intre mese cate ceva gen: rondea de orez, biscuite, pufulete...nu am incotro ca cere papa. Fructele i le dau in jur de 16.
in legatura cu evolutia puilor nostri si eu zic ca fiecare copil este unic, fiecare iese in evidenta cu ceva, plus ca au perioade si perioade. David pana acum doua saptamani turuia toata ziua, vorbea la telefon cu bunicii...eee, acum nimic. Nu mai vrea deloc sa vorbeasca.
Un lucru care m-a uimit ieri la el: l-am lasat fara sosete in picioruse. se juca si alerga prin dormitor...la un moment dat s-a lovit cu degetelele de picorul patului (uff, din proprie experienta stiu ca este tare dureros), s-a asezat pe jos in fundulet si a inceput sa planga. Eu am incercat sa il linistesc si printre altele i-am spus: trebuia sa iti lase mami ciorapeii in picioare...el s-a ridicat si mi-a adus sosetele sa il incalt
Sa nu uit ca acum cateva zile a dat primul pupic unei fete
De ceva timp, la cina, David nu mai vrea sa manance altceva in afara de iaurt cu o lingura de cereale. O fi rau sa ii dau asa pana isi revine? Sau sa insist si cu altceva?
Asa...am vazut pozici de la intalneli, si de la Bucuresti si de la Iasi...superbe
ptr toate fetele!
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Copiii vostri incearca sa va loveasca? Annabelle o face aproape in fiecare zi.....daca o iau de unde este(ma refer la locuri periculoase),daca ii spun ca nu are voie sa faca/atinga ceva,se enerveaza si ma loveste(sau incearca),sau se tranteste pe jos(bine,chestiile astea nu se intampla toata ziua,1-2 ori/zi....sunt si zile cand nu face asa). I-am spus de multe ori ca nu e frumos sa faca asa ceva,ca mami nu i-a facut ei niciodata asta,ca mami e mai-mai,ca si ea(si o mangai), m-am facut ca plang, si am incercat si sa o imobilizez(era in brate la mine,si i-am prins manuta,sa nu ma poata lovi) Astazi ne intorceam din Carrefour,eram in taxi,ea in brate la mine.... Era foarte obosita ca nu a dormit nici o ora astazi. Deodata s-a intors si incerca sa ma loveasca peste fata.... Nu inteleg de ce face asa....a inceput de ceva timp,am incercat,dupa cum am spus mai sus,mai multe metode de a o "sensibiliza",si nimic.... Tin sa precizez ca noi nu tipam la ea(nici noi intre noi),nu o lovim,tot timpul primeste atentie de la cineva,o laudam pt orice face(ma refer la lucrurile pozitive). My english rose Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1 www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2 www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3 `Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.` Mahatma Ghandi |
Lumi, iti mai amintesti ca la un moment dat ma plangeam si eu ca David ma loveste...acum vad ca a renuntat. Poate ar trebui sa incerci sa o ignori cand este agresiva, sa vezi cum reactioneaza. Zic si eu...
Al meu s-a dat pe muscat...dar aici recunosc ca este vina mea imi place sa il musc usor de bulanase si de falcute. Sper sa reusesc sa il dezvat si de asta...dar intai trebuie sa ma controlez eu.
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
Lumi_Richard spune:
Angi,cred ca ai dreptate cu oboseala...se intampla inainte de somnul de pranz si seara... Si,totusi,trebuie sa o dezvat cumva....
Ma bucur foarte mult ca a papat Ana! Noi nu mai avem probleme cu mancatul,atata timp cat sunt reclame la TV...am facut si compromisul asta...
Dana,asa este,trebuie sa te opresti tu,ca dai exemplu negativ
Ma bucur ca motivul au fost caninii,bine ca ati scapat!
Cu ignoratul nu am incercat....of,sper sa scapam de obiceiul asta,ca tare urat este!
mihamora spune:
Andre - ce frumoasa trebuie sa fie vestuta facuta de manuta ta. Ce mult imi plac sfaturile tale despre orice, asta cu brocoli e super, multumim!
Cu plaja nu am reusit, bate vantul si e rece, eu ii vad pe altii ca stau in costum de baie(olandezi sau englezi sunt) si imi vine si mie cheful cand ii vad ce relaxati stau la soare, dar nu pot de frig:))) eu nu ii inteleg, sunt caliti...
Many - da Doamne sa se prinda! Te pupam si ai grija de ei!(pup)
Monis- hai ca nu ma bag la plaja, va astept si pe voi ;)
Lumi - multumesc mult ! (pup) Si Mateo cand nu il las undeva sau sa faca ceva, ma loveste.Asta e metoda lui de a-mi arata ca nu ii convine, dar nu intotdeauna... trece etapa asta..
Tina - salutam si pe Geo cantaretul!
Smara - imi pare rau ca ai dureri asa mari :(
Ancutza - e f tare Sabi!
Dana - pupam baiatul destept!
Noapte buna!
Ma uit la Capatos ,mai citesc putin si nani
Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007
Dozz spune:
Many, iti tin pumnii stransi-stransi. Ma bucur mult de vestile bune de pana acum.
Multumesc pt toate sfaturile, fete dragi, le-am salvat si pus bine, incerc sa le si aplic.
mihamora spune:
Buna dimineata!
Sa va dau si eu ca sunt lenesa, ma trezesc tarziu tot timpul si gasesc tot timpul cafeaua facuta.
Noapte grea ,101 treziri din cauza maselelor...asteptam sa iasa mai repede...
Doz - servici usor!
Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007