Prietene la bine si la greu - 108
Raspunsuri - Pagina 11

raluci_b spune:
Monis multumim de poze si de primire
Lumi drum bun, va asteptam cu detalii, poze, povesti
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura

lili_a spune:
hello hello
Ancutz pe mine nu ma lasa sa mai votez
Lumi drum bun si petrecere frumoasa
intilnirea - eu n-am cum sa vin ca barbatul vine acasa pe la 7 juma iar mama nu e disponibila dar nu-i nimic ca mai organizam
Ma bag la vizionat pozici de ralu_seby si monis. magda cele cu Rares unde sint?
Eu azi am dat o raita prin Imaginarium unde am cascat gura o ora si am plecat cu olita care se transforma si in reductor de WC cu scarita (poate asa o sa am mai mult succes) si stickere care compun o scala de masurat copilul pina la 1 m 70 raluci e vreo smecherie daca ai card la ei?

raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lili_a hello hello Ancutz pe mine nu ma lasa sa mai votez ![]() Lumi drum bun si petrecere frumoasa intilnirea - eu n-am cum sa vin ca barbatul vine acasa pe la 7 juma iar mama nu e disponibila ![]() ![]() Ma bag la vizionat pozici de ralu_seby si monis. magda cele cu Rares unde sint? ![]() Eu azi am dat o raita prin Imaginarium unde am cascat gura o ora si am plecat cu olita care se transforma si in reductor de WC cu scarita (poate asa o sa am mai mult succes) si stickere care compun o scala de masurat copilul pina la 1 m 70 ![]() ![]() |
dap, reduceri 5-10% si cadoaie si oferte exclusive

mami de 1 An pt. Remus Andrei

in asteptarea lui

simina_kin spune:
Fetele, pot sa dau fetii cereale Nesquik cu LV????? A dat cineva pana acum???
Eu ai dau LV in diferite combinatii, in fiecare seara ,pt ca nu mai accepta LP fericita de
ranjita delicioasa Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lili_a Ma bag la vizionat pozici de ralu_seby si monis. magda cele cu Rares unde sint? ![]() |
Uite linkul, mai jos, la semnatura

Magda, mami de

lili_a spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui magdaz_ina
Uite linkul, mai jos, la semnatura ![]() ![]() Magda, mami de ![]() ![]() |
E greu, deh

Ma uit acum

grigore_tina spune:
Buna seara.
Vazut gradina de baieti a la Monis.
Magda ai copii frumosi.Rares vad ca progreseaza rapid.
Lili sa stapaniti sanatosi olita.
Am pus poze noi aici si aici.sarcina usoara Smara ,Licurici!

monis5 spune:
Lumi drum bun sa aveti!
Raluci pentru putin . Poate organizam ceva si pe weekend ca nu vad vreo imbunatatire la vreme...
Lyly eu sunt ok pentru 8 martie (asa zic acuma, sper sa nu am vreo surpriza
)
Cory si voi cu serviciul sunteti absolut de inteles, asa ca as propune sa facem o intalnire si de weekend, undeva la inceputul lui aprilie. Sau chiar mai devreme...
Magda ce dulce e Rares si ce ochi de caprioara are . Cum mai sta cu greutatea? ca pare sa arate bine, cat se poate vedea in poze...
Dana.n nu ti-a scapat nimic, inca il alaptez pe Iulian dar incerc sa-l obisnuiesc si cu gustul laptelui de vaca, nu vreau sa zic o prostie sau sa fiu inteleasa gresit de catre fete, dar dupa ce am tot citit pe cutii compozitia laptelui praf, am decis ca voi merge pe LV cu toate ca si asta are o tona de inconveniente. Undeva prin primavara asta vad si eu intarcarea, ca nu mai rezist eu, ma simt absolut daramata. La voi cum mai merge treaba cu somnul? Daca David nu se trezeste peste noapte de foame, eu una nu as insista cu cina. La Iulian e clar ca nu de foame se trezeste pentru ca il culca si taica-su f usor daca se duce la el, si nu-i da sa suga . Deci se trezeste fie de la agitatia cu mersul, fie de la dinti (asta nu prea cred), fie ca are de tzocanit putin la san (as paria ca asta e varianta castigatoare
).
Ralu am vazut un Matei mare si plin de idei . E belea in pozele cu matura
Na_bo ce sa zic... o noapte mai bine, una mai rau, una si mai rau . Inca nu pare nimic stabilit, totul e in transformare. Spor macar la voi sa se fi linistit apele
Mihamora somn usor macar la noapte
fetelor, multumim de comentariile la poze si o intrebare: mai stie cineva cate mamici care alapteaza am numarat? ca am cam uitat
. Si trebuia sa mai adaug una... cred ca Marijan... Isi aminteste cineva?
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

grigore_tina spune:
Ziceam ca vreau sa il intarc pe Geo.Eu as vrea el nu asa ca ...ieri i-am dat lv la ora 12.00 cand trebuia sa faca nani.A baut 200ml dar apoi s-a pus pe plans.Pana la urma i-am dat tzitzi si a adormit in 5 minute.
Dar...de ieri e toata ziua la san.Chiar daca papa(azi mai putin ce-i drept) vrea la san.Ma facut sa ma simt vinovata,sa simt ca ii refuz ceva ce e al lui.
Tati a ajuns la concluzia ca mami isi va alapta feciorul pana la 18 ani.Cred ca are dreptate.sarcina usoara Smara ,Licurici!