Prietene la bine si la greu - 108

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Haideti la cafele

Noi stam cu bagajele in mijlocul casei si asteptam sa treaca timpul,sa plecam la aeroport!

Dozz,Dana,multumim! La 13 avem zborul spre Bucuresti,la 15:30 spre Londra. La noapte stam in Londra si maine ne imbarcam pt Tokyo.

Cu siguranta voi intra pe forum si de acolo. Va doresc numai bine si va pup pe toate,mai ales pe bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

vin si eu la spartul targului sa urez lui Lumi sedere placuta la Tokyo, mai ales ca au si pe mami cu ei sa ingrijeasca de printesa!!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 12+ cu Iris/ul

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Ziua buna pe repede, Lumi si familia ta draga Sa aveti drum lin! Pe celelalte fete le pupezAm uitat sa ii multumesc la Tina pentru explicatiile la test Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Ziua buna!

azi dimi am fost in vizita la Santi si mamica lui iar eu deja ma enervez pe zi ce trece mai tare ca incep munca

legat de intalneala, fiecare are cate o problema in fiecare zi, suntem multe si greu de potrivit programul, iar we se fac de obicei in familie (adica si cu coautorul)

revin la ce am spus ieri, ca intalnirea sa fie in ziua cu pricina, asa are farmec, la ora 18 (poate asa ajung mai multe fete care lucreaza, inclusiv eu, nu cred ca nu puteti obtine o invoire de o ora, sa ajungeti sa bem ceva impreuna)

asadar, ramane marti, 8 martie, ora 18, Hard Rock Cafe, iar pana luni dimineata astept confirmarile de participare pentru a se face rezervarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Lyly, o sa vezi tu cand incepi munca cum sta tb cu invoiala asta de o ora Oricum si in weekend probabil era vb de o ora ,maxim o ora jum...deci aveam timp sa stam si cu sotioriirespectiv puiutii scumpi eu una, abia astept weekend-ul sa stau cu ei,deci inteleg ce ziciSo, imi pare rau dar mai gasim noi ocazii, ne scoateti de la socoteala pe mine si Flavours.Va pup si revin

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion[legat de intalneala, fiecare are cate o problema in fiecare zi, suntem multe si greu de potrivit programul, iar we se fac de obicei in familie (adica si cu coautorul)revin la ce am spus ieri, ca intalnirea sa fie in ziua cu pricina, asa are farmec, la ora 18 (poate asa ajung mai multe fete care lucreaza, inclusiv eu, nu cred ca nu puteti obtine o invoire de o ora, sa ajungeti sa bem ceva impreuna)asadar, ramane marti, 8 martie, ora 18, Hard Rock Cafe, iar pana luni dimineata astept confirmarile de participare pentru a se face rezervarea
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

va salut si eu din mers...sunt cam fara chef azi..

Lumi drum bun si sedere cat mai placuta in Japan!!!

ralu tare dulce Mateiutz!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Lyly cum ziceam, subscriu, ramane 8 Martie, fetele cu serviciu, poate totusi de 8 martie se pleaca mai devreme de la munca, asa era pe vremea mea

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Votat poza Ancutza, din nou !

Avem si noi cateva poze noi... . Rares nu mai sta la foto, vrea sa ia el aparatul pe post de telefon

Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

hello

am reusit si eu si am pus ultimele poze inclusiv cele de astazi

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Ne-a iesit al 5-lea dintisor !!!

Mai nou spunem "au!" cand avem un mic accident care nu provoaca lacrimi !

Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput