Prietene la bine si la greu - 108
Raspunsuri - Pagina 12
grigore_tina spune:
Monis m-am uitat acum.Erau 30.Cu marijan suntem 31.
sarcina usoara Smara ,Licurici! 
magdaz_ina spune:
Monis, Rares are ceva peste 8 kg. Nu e inca un urias in toata regula. ![]()
Despre "povestea fara sfarsit": am primit raspuns si din Germania, ne vor face o programare.
Acum urmeaza "distractia" cu formularul E112. 

![]()
Magda, mami de
Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si
Iarina 31.01.2006
Dozz spune:
dragele, dar ce intalneala frumoasa s-a petrecut azi in Bucuresti! Ma bucur ca asa il mai vad si eu pe Mateiutz. si pe Coque. 
pt oracol
, eu acum dau shut down si plec spre casa. Complet demotivata, copilul doarme deja de ceva vreme, so inca o zi cu 30 minute doar impreuna... Si eu le cred pe Cory si Flavours, sunt cazuri in care sa nu se poata sa te invoiesti, oricat ai vrea.
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dozz dragele, dar ce intalneala frumoasa s-a petrecut azi in Bucuresti! Ma bucur ca asa il mai vad si eu pe Mateiutz. si pe Coque. ![]() pt oracol |
Dozz - cand ma gandesc la intoarcerea la birou, ma strange in spate. Cand citesc ce scrii tu ma ingrozesc.
Ai nevoie sa-ti fac un update la cv? sa-l trimit la contactele mele? cum pot sa te ajut?

Tina merci mult
, deci 31 din 63 
si sigur mai sunt intre fetele care n-au scris de mult...Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
padi spune:
'sara buna!!!
Nu am citit nimic din urma. Nu mai am timp de nimic. Laura "nu ma lasa la laptop", am vazut doar ca se numar mamicile care alapteaza: si eu intru in aceasta categorie.
Despre noi: pe zi ce trece Laura isi contureaza personalitatea.
La capitolul mancare stam destul de prost (dar la noi aceasta nu mai este o noutate). Mai nou, nu ma lasa sa-i dau mancare eu, ci vrea ea sa manance singura. 
Problema este ca se plictiseste destul de repede, si nu cred ca mananca suficient. Dar, ce sa fac???
La capitolul dinti: avem 8 dinti si o masea (cred ca mai se pregateste inca una).
La capitolul dormit: ne trezim de 1000 de ori pe noapte. 

Adriana
de
Laura (08.12.2009)
lylyana.ion spune:
uite ca am trecut de jumatate cu Padi

UPDATE:
Intalneala pe 8 martie, ora 18.00, Hard Rock Café Herastrau
Au spus prezent:
1. Lylyana
2. Raluci
3. Monis
4. Mitzi
5. Gabitza
6. Coque
Nu pot veni:
1. Cory
2. Flavours
3. Lili
4. Tina
Mai asteptam pe: Dozz, Many, Ralu_Seby, Simina, Angi, Floricik, madam K, Ava, Rony, Dankutza, Dienutze, Marijan, Mami.ilinca.
coquelicot spune:
Dozz, si mie mi-e tare dor de voi.
Facem noi cumva sa ne vedem si in real life.
multi pentru ca nu sunt in stare sa incropesc ceva motivant.
ariadna33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lylyana.ion uite ca am trecut de jumatate cu Padi ![]() UPDATE: Intalneala pe 8 martie, ora 18.00, Hard Rock Café Herastrau Au spus prezent: 1. Lylyana 2. Raluci 3. Monis 4. Mitzi 5. Gabitza 6. Coque Nu pot veni: 1. Cory 2. Flavours 3. Lili 4. Tina Mai asteptam pe: Dozz, Many, Ralu_Seby, Simina, Angi, Floricik, madam K, Ava, Rony, Dankutza, Dienutze, Marijan, Mami.ilinca. Lili, mami de Alexandru (18nov'09)poz(n)e |
fetelor, coincidenta face ca un grup de fete printre care si eu sa avem o intalnire de 8 martie in aceeasi locatie, deci ne vom vedea in mod sigur

scuzele mele pentru absenta lunga, nici macar nu pot spune ca am inceput jobul si asta-i motivul. Spun doar ca am avut puii bolnaviori aproape toata luna ianuarie si nu mi-a mai ars de nimic, raciti, cu o tuse urata si cu diaree... am fost plecat 4 zile din Bucuresti fara ei si cand ne-am intors am avut aceasta surpriza neplacuta, deci va dati seama cam ce mustrari de constiinta mi-am facut eu pe urma...

Alexandru (18nov'09)