Prietene la bine si la greu - 108

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Monis m-am uitat acum.Erau 30.Cu marijan suntem 31.

sarcina usoara Smara ,Licurici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Monis, Rares are ceva peste 8 kg. Nu e inca un urias in toata regula.

Despre "povestea fara sfarsit": am primit raspuns si din Germania, ne vor face o programare. Acum urmeaza "distractia" cu formularul E112.

Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

dragele, dar ce intalneala frumoasa s-a petrecut azi in Bucuresti! Ma bucur ca asa il mai vad si eu pe Mateiutz. si pe Coque.

pt oracol , eu acum dau shut down si plec spre casa. Complet demotivata, copilul doarme deja de ceva vreme, so inca o zi cu 30 minute doar impreuna... Si eu le cred pe Cory si Flavours, sunt cazuri in care sa nu se poata sa te invoiesti, oricat ai vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dozz

dragele, dar ce intalneala frumoasa s-a petrecut azi in Bucuresti! Ma bucur ca asa il mai vad si eu pe Mateiutz. si pe Coque.

pt oracol , eu acum dau shut down si plec spre casa. Complet demotivata, copilul doarme deja de ceva vreme, so inca o zi cu 30 minute doar impreuna... Si eu le cred pe Cory si Flavours, sunt cazuri in care sa nu se poata sa te invoiesti, oricat ai vrea.

Dozz - cand ma gandesc la intoarcerea la birou, ma strange in spate. Cand citesc ce scrii tu ma ingrozesc.
Ai nevoie sa-ti fac un update la cv? sa-l trimit la contactele mele? cum pot sa te ajut?

Tina merci mult , deci 31 din 63 si sigur mai sunt intre fetele care n-au scris de mult...

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

uof, dozz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

'sara buna!!!

Nu am citit nimic din urma. Nu mai am timp de nimic. Laura "nu ma lasa la laptop", am vazut doar ca se numar mamicile care alapteaza: si eu intru in aceasta categorie.

Despre noi: pe zi ce trece Laura isi contureaza personalitatea.
La capitolul mancare stam destul de prost (dar la noi aceasta nu mai este o noutate). Mai nou, nu ma lasa sa-i dau mancare eu, ci vrea ea sa manance singura. Problema este ca se plictiseste destul de repede, si nu cred ca mananca suficient. Dar, ce sa fac???
La capitolul dinti: avem 8 dinti si o masea (cred ca mai se pregateste inca una).
La capitolul dormit: ne trezim de 1000 de ori pe noapte.

Adriana de Laura (08.12.2009)

Mergi la inceput

uite ca am trecut de jumatate cu Padi

UPDATE:

Intalneala pe 8 martie, ora 18.00, Hard Rock Café Herastrau

Au spus prezent:
1. Lylyana
2. Raluci
3. Monis
4. Mitzi
5. Gabitza
6. Coque

Nu pot veni:
1. Cory
2. Flavours
3. Lili
4. Tina

Mai asteptam pe: Dozz, Many, Ralu_Seby, Simina, Angi, Floricik, madam K, Ava, Rony, Dankutza, Dienutze, Marijan, Mami.ilinca.

Mergi la inceput

noutatile noastre, inclusiv pozele de azi, incepand de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Dozz, si mie mi-e tare dor de voi.

Facem noi cumva sa ne vedem si in real life. multi pentru ca nu sunt in stare sa incropesc ceva motivant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

uite ca am trecut de jumatate cu Padi

UPDATE:

Intalneala pe 8 martie, ora 18.00, Hard Rock Café Herastrau

Au spus prezent:
1. Lylyana
2. Raluci
3. Monis
4. Mitzi
5. Gabitza
6. Coque

Nu pot veni:
1. Cory
2. Flavours
3. Lili
4. Tina

Mai asteptam pe: Dozz, Many, Ralu_Seby, Simina, Angi, Floricik, madam K, Ava, Rony, Dankutza, Dienutze, Marijan, Mami.ilinca.

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

fetelor, coincidenta face ca un grup de fete printre care si eu sa avem o intalnire de 8 martie in aceeasi locatie, deci ne vom vedea in mod sigur

scuzele mele pentru absenta lunga, nici macar nu pot spune ca am inceput jobul si asta-i motivul. Spun doar ca am avut puii bolnaviori aproape toata luna ianuarie si nu mi-a mai ars de nimic, raciti, cu o tuse urata si cu diaree... am fost plecat 4 zile din Bucuresti fara ei si cand ne-am intors am avut aceasta surpriza neplacuta, deci va dati seama cam ce mustrari de constiinta mi-am facut eu pe urma...

Mergi la inceput