Floricele de Liliac - mai_iun '10 (52)
Raspunsuri - Pagina 14
r_ocsy spune:
Ati dat gutui la bebelusii vostrii ? Cum le-ati gatit in afara de varianta clasica la cuptor sau compot ?
Ma gandesc sa ii fac reteta asta : http://retete.acasa.ro/mancare/pulpe-de-pui-cu-gutui-la-cuptor-9857.html , renuntand bine-nteles la sare si vin . Cred ca e bun si pentru noi .
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
maribell spune:
'neatza mamici/albinutze ce zumzae printre floricelele de liliac....
O PRIMAVARA FRUMOASA VA DORESC, CARE SA VA UMPLE SUFLETELE DE CALDURA SI LINISTE !!!!
SA DEA DUMNEZEU SA FIM PUTERNICE SI RABDATOARE, IAR COPILASII NOSTRI IUBITI SA NU FIE BOLNAVIORI !!!!
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
si......BOMBA cu 19 s+
GALERIA ZAMBETELOR
FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE
PUPICI TUTUROR
maribell spune:
CINE-MI DA SI MIE PAROLA DE PE CONTUL DE FACEBOOK?
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
si......BOMBA cu 19 s+
GALERIA ZAMBETELOR
FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE
PUPICI TUTUROR
cris_09 spune:
Buna ziua si bine v-am regasit!
Dupa o pauza de forum,am revenit pentru a va oferi cu drag un Sebi martisor,si sa va uram un sincer "la multi ani" si o primavara frumoasa care sa va infloreasca intregul an!
Noi acum suntem bine,groaznica viroza a fost in vizita si pe la mine,a inceput cu o raguseala si tuse(care m-au tinut vreo 2 sapt) dureri de cap,ochi,oase.Credeam ca voi ramane asa,tusind pentru totdeauna.Din fericire nu a racit si Sebi, se pare ca are si el ceva imunitate pe acolo
Miezosul face gimbuslucuri specifice varstei lui,deschide dulapuri,sertare,sifonierul si scoate tot ce gaseste pe acolo;danseaza,sta in picioare nesustinut aproape un minut;foloseste un scaun de plastic pe post de premergator,se ridica in picioare si il impinge pe parchet..mare distractie;aduna scame,firimituri de pe covor,si daca nu poate sa le apuce cu degetelele,incearca sa le i-a direct cu gurita.E pasionat de roti,rotite,bile,cercuri,suruburi etc.Singurele lucruri care il tin locului cateva momente sunt rotile unei masinute(ceva mai mari),pe care le invarte tare concentrat,invarte de o roata,observa ca se roteste si cealalta,intoarce masinuta invers,invarte de roata din spate,dar ii lipseste una,apoi da cu degetelul de plasticul de la roata lipsa ca se invarta roata cealalta
Mananca de toate,laptic doar dimi si seara,dimi 150 ml iar seara 210 ml cu cereale.Intre mese mai servim gustarele,gen o bucata de paine,un biscuite,2-3 felii de portocala,cu care nu Se mai ineaca deloc.
Are in continuare 2 dintisori si nu se vad la orizont altii.
Sorana nu ai mai scris ieri,ai toate membrele la locul lor?
Nico pot sa vin si eu la tine la scarbici sa iau baiatul drept martisor?(fiecare intelege ce vrea)
Cam atat despre noi,multumim fetelor care ne-au strigat la catalog!VA PUPAM CU DRAG!
Cristina, mamica lui Sebastian Mihai,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali
NicoletaB spune:
Cris- bine ai revenit! A plecat mai baiatul, dupa ce a terminat de dat martisoare!
Vezi daca nu esti matinala?
corinasmile spune:
Citat: |
citat din mesajul lui r_ocsy Ati dat gutui la bebelusii vostrii ? Cum le-ati gatit in afara de varianta clasica la cuptor sau compot ? |
eu le-am facut la abur tot timpul. ies bune-bune, dulci si aromate.
apoi ea le mananca singura
mommy_to_be spune:
heloo...
Noi tot cu febra azi noapte, mai mare decat noaptea trecuta... 39,4. In continuare niciun alt simptom, o tratez cu nurofen de 3ori/zi. Ziua e subfebriala, iar in timpul noptii efectiv se aprine. Azi avem programare la medic. Sper sa nu primim vesti proaste...
Rossane, si noi vrem sa mergem duminica la intalnirea textilistilor insa depinde mult de cum evouleaza starea Maiei.. Merci mult, oricum!
Sanatate multa puiutilor bolnavi. Bantuie febra pe net... Voi mai aveti si lte simptome pe langa asta?
Va pupam si va dorim o primavara frumoasa!
corinasmile spune:
Mira, dupa ce reveniti de la medic
Nana, pt ideea cu genti/posete puse la dispozitia dmonisoarei. Imi da si mie 10 min libere...
Si oricum sta degeaba toata colectia de posete, macar asa au o utilitate totusi
nikolett2445 spune:
O PRIMAVARA FRUMOASA VA DORESC
multe martisoare pt fete,
multumim strengarilor pt martisoare
Suntem bine ,doar in criza de timp pt citit, scris,nimic
Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)
r_ocsy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui corinasmile
eu le-am facut la abur tot timpul. ies bune-bune, dulci si aromate. apoi ea le mananca singura Corina, mami de Maria (14.06.2010) |
multumesc Corina
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."