Floricele de Liliac - mai_iun '10 (52)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara_a spune:

Multumesc de primire. Sungteti f dragute. Bb2 a venit din "gresala" dar e bine venit. Normal cca mi ar palce o fetita dar ce va fi va fi! As dori si eu retete de papa. Dacaimi dati si mie o adresa comuna sa citesc si eu tare m ar ajuta. Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata!
cafelutza e gata!
O zi frumoasa de Martisor si babe frumoase!
azi cica baba mea!
La noi pe etaj, la iesirea din lift sta un baiat frumos foc (manechin, deh) si imparte martisoare din partea companiei. va vine sa credeti ca nu l-am vazut cand am coborat din lift? Si sunt prima venita la scarbici. A trebuit sa traga un nene de mine sa ma duc sa-mi iau martisorul, iar eu : Unde cine,cum?

Va dati seama, am imbatranit, nici baietii frumosi din fata ochilor nu-i mai vad! Am imbatranit maica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

1 martie fericit si cu mult soare va doresc ; la noi la Brasov iarna este tot pe capul nostru, ninge .

Nicoleta : ce sa-i faci , ai baiatul tau frumos acasa acum si nu mai vezi altceva ... mai ai farfurii, nu le-a terminat ?

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Buna dimineata

Cam slaba miscarea pe aici....unde sunteti mamici???

Mira, noi avem mei tai. Eu vreau sa mergem la clubul textilistilor duminica. L-as avea la mine atunci. Sper sa nu intervina nimic si sa mergem. Daca nu ne intalnim acolo....vb pe pm si ne intalnim undeva.

Vivela multumesc mult pentru pontul cu gelul de arnica....a functionat si la noi foarte bine la ultima cazatura.

La febra se mai pot face baite mai reci (apa cu 2 grade mai putin decat temparetura corpului....

Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10)

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Rocsy- dupa ce a spart 2 de portelan, i le-a pus la indemana pe-alea de plastic (boluri, pahare, ligheane). dar astea nu fac POC asa frumos ca celelalte!

Mergi la inceput

Virgi : eu ii dau si branza de vaci si iaurt su smantama, putin unt ... dar tot mi se pare paleta de mancare foarte redusa . Vorba ta, m-am saturat eu sa ii fac tot acekasi tipuri de mancare, dar ea saraca !

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Neata si de la noi,

Felicitari cu prima zi de primavara!

Of, imi e un somn de nu mai pot. Kami a facut febra 40 noaptea asta. Nu stiam ce sa-i mai fac, nici otetul, nici panadolul nu-si faceau efectul. Eram gata sa sun la urgenta, ca deja vorbea prin somn. Dar a scazut putin intrun final, acum tot e cu 39.

Vreau sa citesc retetele de pe contul comun, imi da si mie cinevA parola, please. Ioana_ct, merci!

Un pup de la noi si multa sanatate copiilor bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Neatza!

Si pe mine ma enerveaza ca tot ninge.
Ce fel de primavara e asta?!

Ma consolez ca in 2 sapt cica se fac maxime de 15-17 grade

Mai ziceti de ROR, ca si eu sunt in pom. Ce se intampla daca nu il facem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Neata,

Tocmai ce-am servit o tare dupa o noapte mai alba asa.
Multumesc fetelor de sfaturi Azi noapte a facut febra 40,1. Trebuie sa ies din casa ca am abonament la Medsana prin servici. Acolo am programare azi la 16:30. In plus sigur am facut cistita. Acum are 38,2. Rocsy le-am alternat asa cum ziceai si tu.
Macar sunt multumita ca asta e a treia raceala in 9 luni
Sper ca daca merg cu masina pana acolo si intru direct in cabinet sa nu am probleme.
Va pup si pentru noi toate sa fim fericite si iubite.

Bia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Rocsy- dupa ce a spart 2 de portelan, i le-a pus la indemana pe-alea de plastic (boluri, pahare, ligheane). dar astea nu fac POC asa frumos ca celelalte!

Mamica unui buburuz

Mergi la inceput