Floricele de Liliac - mai_iun '10 (52)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

MARILENA ITI MULTUMESC .....SPER SA FIE
DAR MAI ESTE ASA MULT PANA DEPARTE

LA MULTE LUNITE MINUNATE TUDOR !!!!

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA cu 18 s+
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Ziua buna si de la noi!

Tare buna nu e, caci piticot a facut febra azi noapte... Fara alte simptome. Nu muci, nu tuse, nu nas infundat, nu nimic. Nu ar da semne nici ca ar supara-o gatul. Ma gandesc ca poate e de la dinti, insa tocmai ce i-a iesit sapt trecuta al 8-lea dinte, si atunci nu a facut febra. Se poate sa fie cu efect intarziat? Am facut programare pe maine la medic. Sper sa nu apara surprize pana maine.

Nu am apuct sa citesc ce-ati scris de vineri incoace, asa ca trec la recuperat. Voiam insa sa va intreb, si in acelasi timp sa va rog. Daca are cineva Mei Tai, se poate sa ne intalnim intr-o zi sa-l probez si eu cu Maia sa vad cum ne impacam cu el? Vreau sa-mi iau unul, dar cel mai sfant e sa-l incercam intai, ca nu prea ma scot banii afara din casa...

Va pup! O zi faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutareeeee!!

Intru repede repejor sa va zic ca lipsesc motivat zilele astea, de vineri suntem la ski, toata trupa (de fapt, tati a plecat azi la serviciu si l-a inlocuit bunica, ca eu singura cu amandoi si cu skiul nu ma descurc)!

Matei s-a urcat deja de vineri pe skiuri si acum reuseste sa-si dea drumul singurel, bine, cu monitorul langa el, (chiar l-a laudat si mi-a zis ca are super aptitudini si invata repede de tot), pacat ca el nu e asa entuziast, n-a dat inca de gust..

Plus ca inca nu intelege de ce trebuie s-o asculte pe "monitoare", chiar i-a si spus ca el este un schior adevarat si ea ar trebui sa-l asculte si sa faca ce zice el, ca stie el mai bine cum trebuie sa schieze, de se uita tipa crucis la el, ma rog, om vedea, vrem sa mai ramanem cateva zile sa prinda si el, si eu, cate ceva (eu cazaturi cred ca voi prinde cel mai bine) Intr-o ora ma urc in premiera pe skiuri, sper sa vin acasa cu toate la locul lor

Sanatate multa piticilor bolnaviori si mamicilor racite, va pupam, ne auzim zilele astea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Buna,

Noi azi am facut febra 38,7. Fetelor ce sa-i mai fac? Are la activ doua doze de nurofen si doua de sosete in otet Maine am abia programare la medic.
Sanatate multa si celorlalti puiuti bolnaviori.
Pup.

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui biajitaru

Buna,

Noi azi am facut febra 38,7. Fetelor ce sa-i mai fac? Are la activ doua doze de nurofen si doua de sosete in otet Maine am abia programare la medic.
Pup.

Bia

mamica de Alexandru Matei 04 Iun 2010

nu e febra mare. eu personal nu as combate-o deocamdata. as mai sta un pic sa vad daca urca.
daca are picioarele reci, degeaba ii pui sosete cu otet, mai rau ii creezi discomfort. eu vad cum e cu febra (inca am) si mi-e frig de mor. daca as avea sosete cu otet in picioare cred ca as lua-o razna.

are febra si timp de 4 ore dupa nurofen? (stiu ca nurofenul scade febra cam in 15-20 de minute, dar dupa 4 ore se duce efectul).

pt efect de 7-8 ore sunt supozitoarele diclogesic - dar intreaba medicul/farmacistul/citeste prospectul si decide in consecinta. eu ii puneam supozitor cu diclogesic abia la a 3-a sau a 4-a zi de febra, cand vedeam ca nu reusea sa se odihneasca deloc. si numai la febra serioasa.

sper sa fiti bine, sa fie doar un dintisor la orizont.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Citat:
citat din mesajul lui biajitaru

Buna,

Pup.

Bia

nu e febra mare. eu personal nu as combate-o deocamdata. as mai sta un pic sa vad daca urca.
daca are picioarele reci, degeaba ii pui sosete cu otet, mai rau ii creezi discomfort. eu vad cum e cu febra (inca am) si mi-e frig de mor. daca as avea sosete cu otet in picioare cred ca as lua-o razna.

are febra si timp de 4 ore dupa nurofen? (stiu ca nurofenul scade febra cam in 15-20 de minute, dar dupa 4 ore se duce efectul).

pt efect de 7-8 ore sunt supozitoarele diclogesic - dar intreaba medicul/farmacistul/citeste prospectul si decide in consecinta. eu ii puneam supozitor cu diclogesic abia la a 3-a sau a 4-a zi de febra, cand vedeam ca nu reusea sa se odihneasca deloc. si numai la febra serioasa.

sper sa fiti bine, sa fie doar un dintisor la orizont.

Multam de sfat
El e vesel doarme,papa.
Offf vedem maine.

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

bia, am uitat sa-ti zic ca esti foarte curajoasa sa mergi la medic acum, umbla prin oras o viroza horror. nu poti chema medicul acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Bia : poti sa alternezi nurofenul cu supozitorul cu paracetamol, distanta dintre cele 2 administrari poate fi de o ora ... asa mi-a zis pediatrul saptamana trecuta : sa ii dau nurofen iar daca nu scade febra sa ii pun supozitor cu paracetamol , am intrebat la ce interval de timp pot sa dau unul fata de altul si mi-a zis ca pot sa ii dau linistita la interval de o ora ca sunt 2 substante diferite.

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Maribell : eu te inteleg perfect ca si eu stau cu scarbela in aceeasi "ograda" si mai stiu ca in sarcina hormonii o iau razna si automat esti mai sensibila ... incearca sa nu te mai superi , stiu ca e usor de zis si greu de facut dar incearca totusi .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Buna seara si de la noi!!

Am revenit iar in Bucuresti, ca in februarie ne-am tot plimbat intre Busteni si Bucuresti. Acum, am devenit cuminti si ne-am intors, caci tati s-a dus la ski si noi am patrulat pe DN1 si pe stradutele din Busteni de mi-a iesit sufletul din mine. sa urci incotosmanat cu haine de iarna pe o panta destul de maricica, impingand la ditai carutul cu copil in el, a fost ceva workout. Intr-o zi ne-am dus si la partie la Kalinderu pe jos, tot asa, am behait de cat am impins pe strazile alea. Ioana dormea...ce viata pe ea...

Fata mea e activa rau, numai de-a busilea, numai cu telecomenzi in gura, ii plac la nebunie cablurile, etichetele, fermoarele, deci ORICE baga in gura si eu ma intreb cand se va opri, caci ziua e o contiuna monitorizare a miscarilor ei de la obiectul x la gura. Doamne Ajuta ca e sanatoasa si nu mi-a facut nici un episod nasol nici de febra, nici de raceala, nici de nimic!

Legat de ROR, si eu am morcovul bagat cu tot cu frunze, habar n-am ce e bine, ce nu e bine, cred ca o sa il fac, insa inainte ma sedez bine ca sa nu tremur ca varga...o sa o mai intreb insa pe pediatra daca nu putem face totusi separat cele 3 vaccinuri, caci am auzit ca se mai poate si asa.

Odata cu vremea frumoasa vreau sa incep sa ies mai departe de casa cu Ioana, sa mergem cu masina prin parc,Herastrau, caci e parcul copilariei mele si e si tare frumos. Si ma intreb ce mancare se poate da unui pici in parc la gustarea de ora 11? Sa ii prepar ceva de acasa? Noi inca mancam blenduit, uneori mai mare, insa tot blenduit. N-avem decat 4 dinti si as vrea sa o incerc cu diverse sa vad daca clefaie insa nici n-am curaj si nici nu stiu ce ar fi mai safe. Am vazut ca biscuiti Nestle se dau de la 10 luni. Ar mai fi si alt gen de biscuiti? Zilele astea vreau sa ii mai schimb si eu din meniu ca m-am saturat eu de aceleasi chestii zilnic. A papat mamaliguta cu iaurt si br de vaci cu o mare placere.Cred ca o sa o testez cu ceva gen sufle de conopida.
Voi ati dat deja unt sau smantana la bebei?

Gata pe seara asta, ca apoi scriu romane.

Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput