Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (22)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

eu fac testul de diabet la 24 de sapt., voi merge dimineata nu pe stomacul gol,dar sa nu mananc dulce

Mama de Ana si 20+

Mergi la inceput

www.sharperimage.com/si/view/product/Ultrasonic-Humidifier/100283?trail=" target="_blank">http://www.sharperimage.com/si/view/product/Ultrasonic-Humidifier/100283?trail= e modelul acesta

am avut unul mai de mult,doar ca avea filtru,l-am returnat pt ca pe filtru aparea mucegai dupa nici 2 sapt de folosinta, care este foarte toxic,asa ca va recomand sa nu cumparati cu filtru,sunt mai ieftine dar nu merita.

Mama de Ana si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Am uitat sa intreb mamicile cu puiuti.....voi ati avut umidificator in camera lui bebe ?
la mine in casa aerul este ff uscat.....ma trezesc noaptea ca nu pot respira....si imi este frica sa nu pateasca si bebe la fel.
dar acum am o dilema....umidificator cu aer cald sau rece ?

14 + ........ cu

Bebe

eu am cu aer cald, de la chicco, il folosesc doar cand dani e racit si are nevoie de mai multa umiditate. ce imi palce la el e ca are un compartiment in care pot sa pun uleiuri volatile.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 20+
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana
Laura,asa si la mine,nu a umblat nimeni in zona X pana la 37 de sapt cand a inceput sa imi intinda membranele(asa cred ca se traduce). mi se pare ca la 30 de sapt si mi-a mai facut ceva test dar a durat 2 sec deci nu a fost control control.

Nici la mine nu a fost cazul de control la prima sarcina, in afara de un PAP la 8 saptamani, recoltarea standard pentru streptococul B la 36 saptamani si, ca si tine, dupa 37 saptamani mi s-a facut "membranes stripping/sweeping" (ceea ce eu as traduce mai curand cu ruperea/dezlipirea membranelor). Acum la fel am avut un PAP la 8 saptamani, si in rest nici gand de examen ginecologic.

Veronica, bine ai venit, avem aceeasi DPN. Sarcina usoara!

Off topic - la noi a nins azi noapte f mult, s-au acumulat de ieri pana azi 28 cm. A fost o intreaga aventura sa ajung la lucru (locuiesc la 53 km de serviciu), asa ca abia astept sa iesim odata din iarna ca sa fie drumul mai putin stresant, caci azi chiar am simtit in burta "supraconcentrarea" de la volan .

Toate cele bune,

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 14+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Merci....este interesant ....si vad ca are si acoperire mare .

14 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

eu am cu aer cald, de la chicco, il folosesc doar cand dani e racit si are nevoie de mai multa umiditate. ce imi palce la el e ca are un compartiment in care pot sa pun uleiuri volatile.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 20+
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

M-am uitat si la alea de la chicco......mai cercetam
Ai pus uleiuri la Dani in camera ,sau asa pt a improspata aerul in toata casa pt voi?
Merci .

14 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

vai Krissy,mi-am adus aminte de ele...brrrr...fff dureroase,ma rugam sa nasc sa nu prind ziua de miercuri sa merg sa imi faca iar. Acum ii multumesc pt asta ca am nascut f usor si cica conteaza

Mama de Ana si 20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Merci....este interesant ....si vad ca are si acoperire mare .

14 + ........ cu

Bebe

camera Anei este f mare,dubla fata de dormitorul nostru.

Mama de Ana si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Fetelor , multumesc de incurajari.
Testul pt glicemie , aici , se da la toate gravidele , indiferent de rezultatele anterioare, chiar mai devreme am sunat sa vad daca pot merge maine sau trebuie sa tin vre-un regim cum ai spus Laura, dar mi-au zis sa merg dimineata , pe nemancate, asa ca .. va povestesc maine dupa ce vin ce si cum. Iar despre controalele ginecologice ... nu stiu de ce dar mie imi face de fiecare data cand merg , fara sa am vre-o problema de ordin ginecologic .. pur si simplu , dupa ce ma cantareste si imi ia tensiunea ma trimite direct sa ma dezbrac.. si apoi discutiile de rigoare. Pap a vrut sa imi faca pt ca eu ultimul l-am facut vara trecuta in Romania, si sclifositii astia cand aud ca ai facut ceva in Romania .. te pun sa mai faci o data aici..
Intr-adevar vad ca sangerarea nu a persistat .. dar am o jena acolo...
In alta ordine de idei , Laura , multa sanatate si ai grija cu tusea, dai cu ceaiuri multe.
.....mai vroiam sa mai spun ceva rad ... neuronu asa ca va pup pe toate..

19+

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Buna fetelor, imi place animatia de aici, bine ca nu scrieti pe hartie, ca altfel ati manca zeci de paduri !
Arianna, babyblue, ramyy suntem ca la Alcolicii Anonimi, am mai spus, eu am rezistat fara echo numai 2 saptamani , deci ma incadrez cu brio la premiul gravida dementa a anului !
Important e sa fie bebeii nostri sanatosi si noi sa scapam de piticii de pe creier!
Va pe toate!

16+

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput