Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (22)
Raspunsuri - Pagina 4

Arianna_M spune:
Arianna_M spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui flyhigher77 Buna fetelor, imi place animatia de aici, bine ca nu scrieti pe hartie, ca altfel ati manca zeci de paduri   ! Arianna, babyblue, ramyy suntem ca la Alcolicii Anonimi, am mai spus, eu am rezistat fara echo numai 2 saptamani  , deci ma incadrez cu brio la premiul gravida dementa a anului  ! Important e sa fie bebeii nostri sanatosi si noi sa scapam de piticii de pe creier! Va  pe toate!  16+ Felicitari .....  sunt curioasa cat rezist si eu  Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV | 
 14 + ........ cu
        14 + ........ cu  
   Bebe

cereline spune:
cereline spune:
 Seara buna fetele!Bun venit Veronica si Alexia_ada si sa aveti o sarcina usoara De 2zile am burta foarte tare,oare ar trebui sa ma ingrijorez?Si urmatoarea ecografie o am tocmai pe 11 martie;
De 2zile am burta foarte tare,oare ar trebui sa ma ingrijorez?Si urmatoarea ecografie o am tocmai pe 11 martie;   20+
20+  Maya-Maria
Maya-Maria

ramyy spune:
ramyy spune:
 Avem puta !!!!
acum am venit de la ecograf si e baietel
 16+
16+
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt.  2010-sarcina obtinuta natural :)

Arianna_M spune:
Arianna_M spune:
| citat din mesajul lui ramyy Avem puta !!!! acum am venit de la ecograf si e baietel   16+ 2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :) | 
Felicitari .....sa creasca mare si sanatos .
 14 + ........ cu
        14 + ........ cu  
   Bebe

roxybarbu spune:
roxybarbu spune:
  FELICITARI PENTRU BAIETEL RAMMY
 FELICITARI PENTRU BAIETEL RAMMY 
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita  cu o
 cu o  ( Alexia Carla) de 21 +
  ( Alexia Carla) de 21 +
DPN 04.07.2011

flyhigher77 spune:
flyhigher77 spune:
| citat din mesajul lui ramyy Avem puta !!!! acum am venit de la ecograf si e baietel   16+ 2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :) | 
Felicitari!!!!!! ce de baieti!!! Sa-ti traiasca Ramyy!

16+
 16+Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

flyhigher77 spune:
flyhigher77 spune:
| citat din mesajul lui cereline Seara buna fetele! Bun venit Veronica si Alexia_ada si sa aveti o sarcina usoara  De 2zile am burta foarte tare,oare ar trebui sa ma ingrijorez?Si urmatoarea ecografie o am tocmai pe 11 martie;  20+  Maya-Maria | 
Daca nu ai si alte simptome dureroase, cum ar fi contractiile, n-ai de ce sa te ingrijorezi!

16+
 16+Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV