MONTIGNAC (155) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 19
cge spune:
Hai, mai Brandusik, nu te-am uitat.
Si tu gatesti ptr familia ta, care esti tu (for the moment)!!
brindusik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cge Hai, mai Brandusik, nu te-am uitat. Si tu gatesti ptr familia ta, care esti tu (for the moment)!! |
dap ai dreptate eu si cu mine facem o familie frumoasa, desteapta, montigniceasca, si sa nu uitam modesta..dar ne mai certam cateodata
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
valentinag spune:
Buna fetele.
Din cauza de spate stramb si dureros n-am putut sa stau pe scaun pana azi, ca ca iata-ma's prezenta.
Stagnare saptamana asta.
ieri asa:
md. salata de icre cu ardei gras
p.2 crenvursti fierti cu un pic de mustar
g.4 bucatele de after eight
c.muschiulet de porc cu branza si ou fiert
Azi:
md. gulie, vreo 2 bucati marisoare
p.3 cartofi copticu 6 ridichi
g.3 bucati de after eighr
c.2 banane, seminte si 3 ardei copti
Stiu ca e cam putin, dar n-am facut nimic, doar stat in pat si dus la fizioterapie, asa ca nu e cazul sa bag in mine prea mult!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
brindusik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentinag Stiu ca e cam putin, dar n-am facut nimic, doar stat in pat si dus la fizioterapie, asa ca nu e cazul sa bag in mine prea mult! |
imi place ironia cu "mult"...dar mai degraba ar fi trebuit sa faci ceva ironii pe treburile multe nepermise: crenwursti?mustar?cartofi????? banane?...si sper ca stii ca after eight desi e facuta cu cioco neagra are o gramada de zahar in crema de menta nu??..deci bici pe tine valentina
avea ff mare dreptate andani ca forumu asta o devenit panoul noastra de reclama pentru a etala abaterile si nu vointa si progresele care le-am facut in slabit
Dorsilia spune:
dap, aici pe forum venim sa ne spovedim, ne luam sapuneala, ne simtim mai bine, si apoi dam in depresia aia post simtit bine merem acasa si mai roadem niste milka:), dupa care ne simtim bine iar, apoi ne simtim ca porcu si asteptam sa inceapa o noua zi sa venim la spovedanie si tot asa (glumesc!)
acum serios, a luat cineva cidru de mere capsule (produs in franta de novartis), sirop, a mancat normal, adica dupa pofta inimii si si-a facut un corp de invidiat? ca eu sunt plina de mesaje pe email ce-mi vin despre cidrul asta de mere miraculos. mie mi-ar fi direct frica sa slabesc 1 kg/zi cum marturisesc doamnele de pe acolo
mi-am luat cereale integrale amestec cu stafide...sunt permise cu stafide sper, ca fara stafide nu reusesc sa mananc mai mult de 2 linguri nici daca s rupta de foame
azi la pranz am mancat piept de gaina fiert si dat prin ulei putin, cu ardei crud. dimineata cafea normala cu lapte 1,5 si pesmeti de secara wasa; iar seara nasol, am mancat paine neagra cu salata de vinete, 2 felii si o jumate de ceasca de lapte, deci nu se pune ca nu e ok, mai incerc si maine
noapte buna
valentinag spune:
crenwuesti home made, banane verzi, deci permise!mi-au ramas 3, incep sa ma invat cu biciul, in curand o sa am orgasme!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
JulieX spune:
buna!
eu n-am putut sa intru pe forum in ultimele zile, dar sa nu credeti ca am abandonat "cauza" sper sa pot citi azi paginile care au aparut in aceste zile
va scriu pt ca am nevoie de o parere...
ieri mi-a spus cineva ca in cartea "montignac pt femei" scrie ca poti sa pui la cerealele integrale de la MD o lingurita de magiun fara zahar; eu am zis ca sunt fructe si nu le combini,etc. raspunsul a fost ceva de genul: nu mi-am batut capul, daca zice monti, inseamna ca e ok voi ce ziceti? eu una m-am cam saturat de scortisoara, stevie si vanilie
si sa aveti o zi minunata!
brindusik spune:
julie e permis mey lapte/iaurt cu gem. monti nu spune ca sa nu amesteci glucide/lipide cu fructe si specifica ca distanta asta intre fructe si glucide/lipide e pentru o buna digestie .pentru ca unii se baloneaza de la fructe(daca mananci fix dupa lipide astea se digera mai gresu pe cand fructele fermenteaza ff repede)
io fac asta cu gemu in iaurt...ca imi place "iaurt cu fructe"
andanii spune:
Buna ziua doamnelor
Sincer sunt incremenita ... nu mai am cuvinte , cearta mea a fost in zadar , cred ca e cauza pierduta , clar , subiectul asta a devenit un dezmat pur si simplu, fara pic de ambitie, doamnele serioase toate au disparut ... cred ca stiu si din ce cauza, normal ca nu se mobilizeaza aici, in curand o sa dispar si eu de tot ... nu-mi mai vine sa tot rog, sa tot conving, sa tot cert ... m-am plictisit, sicer am pus foarte mult suflet in acest subiect, de ani de zile, am incercat sa ajut cat am putut dar daca vorbesc ca lupul la stele si la luna o sa renunt ... mai bine citesc o carte , sau ma joc cu copilul decat sa vorbesc in zadar nu ????
Dorsillia aici nu se pune problema cu mie nu imi place asta sau cealalta ... ma refer la enumerarea de legume pe care nu le placi ... ci se pune problema ca asa trebuie daca vrei ... daca nu...faci ce vrei.
... te rog sa consulti tabelul cu indici si sa decizi singura daca se pot manca cereale cu stafide
......in legatura cu zacusca ??? hmmmm eu de exemplu am mancat in dimineata asta zacusca (facuta de mine dietetica binenteles) pe un pat de conopida fiarta sfarmata cu furculita ... un deliciu, si nu era paine totul se poate, doar trebuie sa vrei, si zacusca goala e ffff buna , nu stiu de ce nu ar fi , e doar un ghiveci, o mancarica din legume nu?
..... salata de vinete seara nu puteai sa o mananci cu un ardei , cu o rosie ???? trebuia cu paine neaparat ... faci cum crezi
valentina oricat de verzi ar fi bananele , o banana pe saptamana cel mult ar trebui sa consumi pentru a slabi .
After eight ???? astea eventual la mentinere , nu in cazul tau cand vrei sa slabesti :(
va pup .... sunt dezamagita rau
andanii
brindusik spune:
Hei andani exagerezi cu ce i-ai spus liei nu poti manca ceva "ca asa trebuie" daca nu-ti face placere e ca si cum te obliga cinva sa mananci rahat..be serious...fiecare din noi avem lucruri care ne plac/nu ne plac si evitam/mancam mai mult respectivele.eu cred ca trebuie sa faci o lista cu lucruri care iti plac si dupa sa le tai de pe lista pe alea nepermise si dupa intervine ambitia daca chiar vrei sa faci ceva, ca sa te tii departe de lucrurile care-ti plac si nu-s permise
lia poti manca zacusca cu wasa(e o paine de tarate feliata..dar e tare ca un pesmet si e la pachete gasesti in Carrefour) acea paine poate fi combinata cu lipide...merge ff bine cu zacusca, salata de vinete, icre, fasole batuta, naut si soia batute(asta ma innebuneste mama ca-si face ca e post)