MONTIGNAC (155) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 20
Dorsilia spune:
aveti dreptate, e nevoie de ambitie multa, de vointa. Pana la urma si monti implica renuntari, nu e usor ca un fluierat sa te incadrezi in principiile alimentare ce le implica acest stil de alimentatie, trebuie mereu sa fii atent la ce bagi in gura (nu stiam de ex ca cremvurstii contin zahar). Asta nu e neaparat rau, daca chiar vrei sa scapi de niste kg, insa nu poti sa te "biciuiesti" prea tare ca atunci dai in frustrare. Exista o cale de mijloc cum zicea si Brandusik, adica sa ajungi sa-ti atingi scopul, poate mai lent e drept, insa fara sa iti faci lege din a manca si linte de ex. daca n-ai voie cartofi sau orez alb. Stiu, am acasa o carte cu 100 de retete monti, din care daca pot gati 10 sunt mare.
cum nu-s eu pretentioasa prefer sa renunt si sa mananc 4 zile la rand acelasi meniu decat sa fac foamea si sa fiu tentata sa rod prostii. Ca linte n-o sa mananc in veci:P
incet-incet o sa dau jos desagii in plus poate nu in timp record dar o sa dau...
mi se pare asa de greu sa le potrivesc, aia cu aia merg-nu merg, inca nu mi-am intrat in mana. Tot cu carte in brate....
deocamdata am scos painea, zaharul, dulciurile de tot din program
acu invat combinatiile
dimineata am baut o cafea cu lapte
apoi am mancat 2 oua tari dupa vreo ora
la pranz carnati de casa cu ardei (fara paine nu merg bine asa ca am mancat pasareste)
deseara rod mere
JulieX spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brindusik julie e permis mey lapte/iaurt cu gem. monti nu spune ca sa nu amesteci glucide/lipide cu fructe si specifica ca distanta asta intre fructe si glucide/lipide e pentru o buna digestie .pentru ca unii se baloneaza de la fructe(daca mananci fix dupa lipide astea se digera mai gresu pe cand fructele fermenteaza ff repede) io fac asta cu gemu in iaurt...ca imi place "iaurt cu fructe" Successes only last until someone screws them up. Failures are forever. |
deja am inceput sa pun si eu, dar acum sunt "impacata"
andanii spune:
Brandusik poate am exagerat , dar deja ma lasa nervii cu atatea mofturi fitze .... abateri si nepermise
andanii
brindusik spune:
lasa andanii noi intelegeam..io inteleg cel mai tare..ma pun acum sa le pregatesc "supriza" fetelor
lia sa-mi spui si tu datele sa te facem cu acte in regula si sa te trecem in tabelas.de ce spui ca nu te atingi de linte?ai mancat si nu ti-o placut?ca daca mananci fasole nu e nici o diferenta sa stii
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
brindusik spune:
avem capitol nou!
sper sa invatam toate ceva din el
(156)
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
JulieX spune:
citat din mesajul lui brindusik si ma repet..poti rontai seminte:fistic, alune, seminte (fetele le mananca neprajite..io nu pot) da musai fara sare |
am inceput sa citesc din urma, asa ca o sa va tot intreb una-alta
brandu, de ce fara sare???
JulieX spune:
citat din mesajul lui brindusik lia pai mananci normal ce mananci si la prinz:salata cu gratar, salata de varza, salata verde acu si nush ce mai ai tu in plan s amananci la prinz (monti nu spune ca in alte diete seara sa mananci o gura de aer si una de apa) Successes only last until someone screws them up. Failures are forever. |
sa nu uitam de supe!!!!
eu de sapt viit ma intorc la serv si mi-am propus sa-mi iau supa la borcan; nu in fiecare zi, sa nu ma plictisesc, dar o sa alternez cu gratar si salate